Nu ar trebui sa te doara, doar pentru ca pe el nu-l doare...
Goana dupa vant aceasta intrebare. Incearca sa iti traiesti viata normal in continuare si nu te mai gandi la iluzii. Te iubeste, vine la tine, iar daca nu, nu.
De cele mai multe ori, cui pe cui se scoate.
Daca insa sunteti impreuna inca iar tu suferi ca nu esti centrul universului lui, atunci da, ai o problema destul de naspa si va fi nevoie sa te autoeduci si sa te maturizezi si sa intelegi ca nu esti tu miezu.
Cine iubeste pe cineva asteptand ceva in schimb, inseamna ca asteapta confirmare, si nu are incredere in sine. Nu putem iubi la fel.
Cum ar fi sa spui ca tu il iubesti pe Dumnezeu si El sa-ti dea inzecit doar ca tu Il iubesti?
Citeste o carte, ti-o recomand din toata inima, gasesti acolo raspunsurile si ce greseli grave ai facut https://www.elefant.ro/......0f5b63700a
O persoane se inlocuieste cu o alta persoana de ce sa nu vb cu cineva care sa iti acorde atentia si interesul pe care i le acorzi tu acestui baiat in loc sa "atarni" la el. Eu am invatat un lucru :nu merita sa iti pierzi timpul cu persoane pentru care nu (prea) contezi
Iti gasesti pe altcineva care crezi tu ca o sa te adore iubeasca si o sa te simti in al 9-lea cer if you know what i want to say
Daca nu te desprati de el e de ajuns sa ignori telefoane, mesaje, snapuri sau orice alta forma de comunicare pentru o perioada... daca e fat frumos din lacrima si se simte o sa vina in limba dupa tine. Altfel, ti-ai pierdut timpul cu el si ramane o experienta ca multe altele ce vor urma in viata ta.
Iesi cu prietenele tale, mergi la petreceri fara sa spui/postezi pe retele sociale, fa alte lucruri care nu-l implica in timp o sa-ti treaca si dependenta.
Succes!
Am ideea perfecta si fuctioneaza
Eram si eu cu cineva de genu(doar ca nu asa mult ca voi) Si tot asa facea figuri de astea? Asa ca m-am gandit sa fac la fel sau sa stau asa oleaca pe langa alti baietii) Sa vezi atunci automat iti da cea mai mare atentie?
anonim_4396 întreabă: