anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum te poti descurca cu un tata vitreg?

4 răspunsuri:
auran
| auran a răspuns:

Si eu am avut tata vitreg iar acum regret ca nu mai este...
Cand suntem copii, avem impresia ca mama nu ne mai iubeste daca incearca sa fie mai apropiata de acela pe care noi il consideram un "intrus" - poti avea tata biologic si sa comporte mai urat decat celalalt - nu este o regula in asta. Poate trebuie sa fim mai ingaduitori cu ei si atunci feedbackul va fi pe masura - orice, masura luata de el si care pe noi ne deranjeaza poate fi in folosul nostru... succes

| daii a răspuns:

In primul rand sa il respecti si sa te respecte.Este clar ca nu-l poti iubi ca pe tatal tau adevarat, dar poti lega o prietenie frumoasa cu elhappy

by daiiwinking

| MikyMi a răspuns:

Depinde ce fel de tata este. Daca este unul de treaba o sa fie usor te porti cat mai normal, dar daca este un tata dificil si "obraznic" trebuie sa-l ignori cat mai mult ca sa nu-ti faca rau. Ai grija de tine!

| shtefy_4660 a răspuns:

Eu am aproape 19 ani si de la 1 si 11 luni cresc alaturi de un tata vitreg. Dar eu il consider singurul meu tata.pe tatal meu biologic l-am cunoscut vara trecuta si nici macar nu il intereseaza de mine, cand ne-am intalnit tot la mami se uita.asadar conteaza caracterul persoanei, nu il judeca dupa statutul de "tata vitreg", incercati sa va cunoaste-ti unul pe celalalt si sa v-a imprieteniti.

Întrebări similare