| leluc a întrebat:

Cum ti-ai petrece ultima zi alaturi de iubitul tau, daca ai sti ca urmeaza sa plece in strainatate pentru trei ani?

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Daca ar fi vorba despre mine... S-a spus deja cam tot ce s-ar putea face in ultima zi impreuna - excursii, jocuri, dragoste, mese romantice, picnicuri. Este greu sa te gandesti ca trebuie sa indesi in ultima zi toate amintirile sa le ia cu el. Sunt convinsa ca amintirile il vor urmari si fara aceasta ultima zi. Iubirea noastra va avea un greu hop de trecut. S-ar putea sa nu reziste acestui test. S-ar putea ca aceasta ultima zi petrecuta impreuna sa fie ultima fericita, sau ultima impreuna ca si cuplu. Timpul este un inamic incredibil, iar distanta un altul. Deci sunt doi inamici care ar lupta contra noastra si a dragostei dintre noi. Este, desigur, foarte usor sa comunici, exista net, telefonie fixa si mobila - se ajunge usor dintr-un capat de lume intr-altul, daca sunt bani, dar toate presupun multa munca, sacrificii, frustrari. Poate ca n-as stii sa-mi aleg cel mai bine ultimele cuvinte si mi-ar parea rau, daca relatia s-ar termina, tocmai din cauza ca nu am rostit altele, ca nu am tacut cand eram nervoasa, ca nu am putut sa fiu langa el cand avea indoieli. Ochii care nu se vad se uita... Sau depinde cat de intensa este privirea lor?
Din pacate, desi cred sincer ca noi am fi perechea care ar reusi sa treaca peste acest obstacol, am si cateva exemple dintre prietenii nostri care au reusit sa amane inevitabilul aproape 3 ani ca apoi sa se desparta, fiecare urmand un alt curs al vietii. Probabil ca se iubesc, sau ca s-au iubit foarte mult, dar la nevoie nu au putut fi unul langa altul si incetul cu incetul s-au distantat unul de altul si sufleteste, nu doar geografic. El a gasit pe altcineva de care s-a atasat, care a avut nevoie de el...
Asta ar fi motivul pentru care eu, desi as privi cat mai senina si optimista problema si as incerca sa raman cat mai calma, totusi in suflet as privi aceasta zi ca pe ultima zi fericita. Daca as stii ca maine vine sfarsitul lumii ce as face? M-as distra la greu, as iubi profund, privind in ochii dragi, as pregati cele mai bune mancaruri si as asculta muzica de dragoste pentru ca de maine oricum nu mi-ar pasa sau n-as mai simti nimic. Nu inseamna ca as pune cruce relatiei, dar cred ca as simti ca ating o culme - iar dupa culme urmeaza o panta de coborare. Desigur ca exista si drumuri cu mai multe culmi si mai multe pante - depinde cat rezisti sa le strabati fara sa obosesti, fara sa te apuce dorul de un popas linistit, de un camin impreuna cu cineva. Mai exista si alt aspect - daca timpul este stabilit - ca e doar 3 ani inca este bine, dar odata ajuns si obisnuit cu viata acolo poate va vrea sa ramana acolo. Atunci s-ar pune problema daca suntem sau nu impreuna... Daca ma iubeste ar face tot ce poate sa fim impreuna si eu, desi mi-ar fi foarte greu, as accepta sa-l urmez. Asta, cred eu, ar fi singura rezolvare.
Poate ca nu ti-am raspuns la intrebare - m-as distra, as incerca sa disimulez ce simt, as rade si mi-as face planuri razand, as pune masa, as verifica daca sunt toate lucrurile in bagaje, as lacrima putin atunci cand el nu vede, as incerca sa fiu curajoasa si sa privesc optimist zicand ca mi-a trecut aproape jumate din viata si nici n-am simtit-o, deci cei trei ani vor fi floare la ureche... As face multe, multe poze... ca sa-i prind toate reactiile. As fi extrem de ingrijorata de ce ii se poate intampla pe drum, dar as avea grija sa nu-l obosesc cu asta, ca tot nu-l ajuta la nimic... M-as simti incredibil de singura si parasita cand as vedea geamantanele pregatite si pe el gata de drum. Si mi-as pastra marea majoritate a lacrimilor pentru cand va fi plecat...

519 răspunsuri:
| kmelia a răspuns:

Am face orice nu am incarcat pana acum cu speranta ca trei ani nu va schimba prea mult relatia noastra

| femeiainrosu39 a răspuns:

L-as duce in locul unde ne-am cunoscut, nu exista placere mai mare pentru el happy

| flori331 a răspuns:

Buna, in primul rand nu ar fi ultima zi alaturi de el.Pleaca pentru 3 ani, nu pentru o viata. Si poate ca va veti intalni in acesti 3 ani, daca nu, exista mess-ul, internetul, telefoanele si ve-ti vorbi.Pana acum 2 ani nu l-as fi lasat nici macar din bratele mele, l-as fi bagat in sufletul meu sa nu-l pierd, dar acum i-as da mai multa libertate. Da! Daca ar vrea sa-si petreaca acea zi si cu prietenii lui l-as lasa sa se duca cateva ore si cu ei. Daca il iubesti cu adevarat si va iubiti cu adevarat da-i si libertate, incearca sa nu fii geloasa. De fapt tot cu tine in casa locuieste.Iti doresc tot binele din lume si sa fiti fericiti.

| romina a răspuns:

Ultima noastra zi:
8:40 Ma trezesc brusc, visasem o familie de cai...parca am plumb pe gene, deodata o teama mare ma cuprinde...vai...astazi e ziua de care tot am fugit amandoi, ultima zi impreuna, imi ciupesc obrajii sa vad daca nu cumva sunt intr-un vis urat, dar nu e, caci ma dor obrajii...nu, nu, nu... nu stiam ca va veni asa de repede, intru in panica, ma intorc sa vad daca mai e langa mine.Doarme ghemuit de parca ceva inauntru il chinuie, are un zambet amar pe buze, un zambet de despartire...ma apropii de el si incerc sa-i inteleg visul ce-l framanta. Mi-a fost atat de frica de ziua aceasta, mi-am pus doar intrebari, cum va fi? de ce tocmai noi trebuie sa ne despartim acum pentru 3 ani... 36 de luni...1095 zile nu am mai cautat raspunsuri...ma dureau raspunsurile.
Imi trec mana prin parul lui, degetele-mi aluneca de pe frunte pe obraji si intarzie pe gura incercand sa deseneze conturul buzelor iubite... e felul meu de a-l trezi.Deschide usor ochii, imi arunca o privire trista si ma strange tare in brate. Stie ca e ultima zi... o visase.As vrea sa-i spun ca il iubesc, ca am sa-l astept, ca imi voi face un calendar special unde voi numara zilele si noptile si ca... dar din cauza emotiilor prea intense nu pot spune nimic, mi se pune un nod in gat, o lacrima imi aluneca usor pe obraz, el mi-o saruta si imi face semn din cap ca a inteles tot ce e
nu am reusit sa spun.Razele soarelui ne inunda chipurile si juram in fata lui ca vom astepta... orice ar fi...
10:00 Iesim la plimbare prin orasul lui, stiu ca-i e drag si ca-i va fi dor de el, dar nu spune nimic de teama sa nu ma intristeze si pe mine. Mergem la Zoo, acolo ne ducem in fiecare joi, ne prostim in fata maimutelor imitandu-le, babuinii si copii ne privesc uimiti, izbucnim intr-un hohot de ras molipsitor de care imi va fi atat de dor...
In fata Cerului jutam ca ne vom iubi pentru totdeauna.
12:25 Ne intindem pe iarba, narile ne sunt pline de miresme de flori, el imi acopera ochii si ma inteaba:
" - Iti mai amintesti cum ne-am cunoscut?'
" - Cum sa nu, faceam impreuna sportul si mi-ai aterizat din greseala o minge de volei in cap, ai venit sa-ti ceri scuze, eu eram furioasa si ametita din cauza mingii, dar in momentul in care te-am vazut ca vii spre mine, am stiut ca tu esti Acea persoana pe care o cautam.Insa eram prea surprinsa si spreriata de propria-mi concluzie incat mi-am strans parul, ca ma ciufulise rau mingea, te-am facut nesimtit si am iesit din sala de sport bolborosind printre dinti.Imi placuse-i. Apoi ai facut rost de nr meu de tel., adresa de mail, am inceput sa vorbim, ne-am indragostit..."
14:04 Ne sarutam, pe drum, pe bancile din parc, ascunsi dupa un fir de iarba, sub un curcubeu, nu ne putem dezlipi buzele, incercam, dar parca o forta extraordinara ne tine... te iubesc.
15:00 Suntel lihniti de foame, intram undeva, mancam repede si ne pierdem iarasi pe strazi, hoinarind, mana-n mana, ochi in ochi, buze-n buze, dar clepsidra timpului continuie sa se scurga... juram in fata timpului ca-l vom invinge.
17:20 Mergem la cinematograf, ne luam o tona de popcorn si intram in sala, habar nu avem la ce film. Sala e plina de copii care rad nebuneste, ne asezam langa ei si ne uitam la desene.Copiii ne molipsesc cu veselia lumii lor in care totul e etat de simplu si frumos.
20:35 A venit seara. Realizam ca a trecut si aceasta zi de care ne era atat de teama... s-a dus si mai aveam atatea de facut, trebuia sa mergem la karaoke, sa ne dam in leagane, sa ne iubim in ploaie, sa numaram stelele, sa ne privim macar o ora pentru a incerca sa ne memoram chipurile cat mai bine...sa...
Ne ard tamplele, sufletele noastre incep sa planga, stiu si ele ca ziua urmeaza sa se termine foarte repede, insa se linistesc cand ne luam de mana si ne sarutam. Ne pierdem in ameteala dragostei, suntem hipnotizati, uitam de lume, suntem doar noi in tot universul, au ramas doar niste urme de intrebare care se rotesc in jurul nostru: Oare cat inseamna 1095 zile? 46 luni? 3 ani? Vom putea lupta impotriva timpului? Dar cum sa? Poate?
Devenisem un Tot, puternici ca un zeu, frumosi ca un rasarit de soare, usori ca adierea vantului, inocenti ca rasul unui copil. Atunci s-a petrecut ceva ciudat, ceva ne-a smuls sufletele din piept, le-am vazut pentru cateva clipe iubindu-se intr-un dans frenetic, sufletul lui intrand in corpul meu si al meu in corpul lui, atunci mi-am dat seama ca oricat de departe vom fi unul de altul, spiritele oastre vor cauta mereu sa se regaseasca.
24:00 Adormisem imbratisati.Am crezut ca despartirea ne va amputa sufletele, dar ea de fapt noua nu poate decat sa ne sporeasca dragostea, sa ne-o mareasca, caci acum avem trupurile prea stramte, neputincioase si neincapatoare pentru gazdui toata iubirea si fericirea noastra. Stiu ca vom fi nevoiti maine sa ne despartin, insa de asemenea stiu ca ori de cate ori vom privi soarele, luna stelele, si Cerul ne vom aminti de acele juraminte si vom trece cu bine de orice obstacole.

| konzzz a răspuns:

As iesi cu persoana iubita la o pensiune linistita din zona, unde sa fim doar noi doi... tot ce s-ar intampla ar fi: dragoste cat cuprinde, cina romantica, cateva sticle de vin vechi si o atmosfera care sa nu o pot uita cel putin trei ani.

| muuuooov a răspuns:

Pai...chiar daca as fi super trista as incerca sa nu ii arat, si as petrece toata ziua cu el, sa i arat cat de mult il iubesc. I as promite ca nu o sa l uit si i as da cadou o camera web inainte sa plece si as face toata eforturile sa l vizitez curand, ca nu as rezista 3 ani fara el...si in plus ne am vedea pe webbig grin si i as scrie mailuri zilnic. sa nu uite de mine. un suflet care il iubeste, il asteapta in tara!

| tavi74 a răspuns:

SEX pe saturate .ca si asa o sa uitati unul de altul...

| roxanaandra22 a răspuns:

Prietenul meu are una dintre acele meserii in care pleaca pe mare cateva luni bune si sunt obisnuita cu astfel de zile. Sunt dureroase si timpu trece greu. Dar ultima de zi inainte de plecare ne-o petrecem inchisi in casa, numai noi doi, facand ceea ce pot face numai doi indragostiti. Cuvinte frumoase, lacrimi, sarutari si dorinta de a opri timpul in loc.

| blu a răspuns:

Daca ar pleca pentru inca o luna, as face o depresie groaznica. a fost plecat aproape un an si nu a fost usor. la inceput e foarte dureros, iti vine sa urlii, apoi amortesti. si asta nu este foarte bine pentru ca nu mai constientizezi iubirea pe care o porti.totusi, distanta incheaga relatiile. cum e ultima zi? ultima zi e intotdeauna cea mai nasoala pentru ca e stresat sa nu fi uitat ceva, e pe fuga. si chiar nu ai timp de "dragoste nebuna" si de astea. in ultima zi iti raman impresii foarte puternice: un parfum, o raza de lumina, un zambet, o culoare in care ingramadesti toata iubirea ta si folosesti toate aceste simboluri pentru a-l pastra alaturi. in ultima zi esti intotdeauna mai curat sufleteste. in ultima zi constientizezi clipa si timpul chiar pare sa stea in loc. il saruti, il tii in brate, si chiar daca nu iti propui sunt cele mai intense momente din toata relatia si atunci simti ca traiesti cu adevarat. ce mi-ar fi placut sa fac in ultima zi? cred ca am gati ceva lejer, am sta si am povesti mult, ne-am saruta, am dansa si am face baie impreuna, ne-am iubi. am sta toata noaptea treji si ne-am strange in brate si ne-am privi in ochi. nu va fi ultima oara pentru ca ne vom vedea cat mai des si asta ne-ar motiva pe amandoi sa ne realizam personal si profesional in timpul cat am fi departe unul de celalalt. as face tot posibilul sa ma stabilesc cu el acolo, pentru ca 3 ani in primul rand inseamna 3 ani din viata mea in care chiar pot sa fiu fericita.

| blu a răspuns:

Daca ar pleca pentru inca o luna, as face o depresie groaznica. a fost plecat aproape un an si nu a fost usor. la inceput e foarte dureros, iti vine sa urlii, apoi amortesti. si asta nu este foarte bine pentru ca nu mai constientizezi iubirea pe care o porti.totusi, distanta incheaga relatiile. cum e ultima zi? ultima zi e intotdeauna cea mai nasoala pentru ca e stresat sa nu fi uitat ceva, e pe fuga. si chiar nu ai timp de "dragoste nebuna" si de astea. in ultima zi iti raman impresii foarte puternice: un parfum, o raza de lumina, un zambet, o culoare in care ingramadesti toata iubirea ta si folosesti toate aceste simboluri pentru a-l pastra alaturi. in ultima zi esti intotdeauna mai curat sufleteste. in ultima zi constientizezi clipa si timpul chiar pare sa stea in loc. il saruti, il tii in brate, si chiar daca nu iti propui sunt cele mai intense momente din toata relatia si atunci simti ca traiesti cu adevarat. ce mi-ar fi placut sa fac in ultima zi? cred ca am gati ceva lejer, am sta si am povesti mult, ne-am saruta, am dansa si am face baie impreuna, ne-am iubi. am sta toata noaptea treji si ne-am strange in brate si ne-am privi in ochi. nu va fi ultima oara pentru ca ne vom vedea cat mai des si asta ne-ar motiva pe amandoi sa ne realizam personal si profesional in timpul cat am fi departe unul de celalalt. as face tot posibilul sa ma stabilesc cu el acolo, pentru ca 3 ani in primul rand inseamna 3 ani din viata mea in care chiar pot sa fiu fericita.

| ela30 a răspuns:

Daca ar fi iubitul meu as petrece-o intr-un mod romantic, dar 3 ani e prea mult, nu stiu daca o sa stati asa mult separati o sa mai aveti aceleasi sentimente, pentru ca in timp relatia se va raci.La intrebarea asta doar sufletul tau are raspunsul, oricate sfaturi ti-am da noi, tu trebuie sa te asculti pe tine.Ar fi frumos sa va filmati cum va depanati amintirile, cum v-ati cunoscut, chiar sa mergeti in locul in care v-ati vazut prima data si sa luati un obiect de acolo, care sa va poarte noroc, ca dragostea voastra sa nu se stinga niciodata.

| Cristina_3321 a răspuns:

M-as purta ca in fiecare zi, deoarece pana la urma fiecare zi alaturi de persoana iubita e o zi speciala, o zi de neuitat.
Am face mai multe lucruri impreuna, i-as demonstra cat de mult il iubesc, si chiar daca pleaca... i-as fi fidela...deoarece o dragoste adevarata nu moare niciodata.
As merge la el in strainatate, am vorbi la telefon, pe mess.multe lucruri prin care am putea comunica.
I-as duce dorul foarte mult, si chiar daca este plecat, nu as face ceva gresit...pentru ca o dragoste se bazeaza pe incredere si sprijin reciproc.
Nu as risca...nu as vrea sa pierd ce am acum!

| dragos22 a răspuns:

In primul rand m-as trezi devreme si l-as astepta si l-as astepta si pe el sa se trezeasca, l-as intampina cu "Neata si-un sarut". Imediat l-as lua si as merge intr-un loc frumos unde sa luam micul dejun. Apoi as face o plimbare lunga prin parc facandu-l sa se simta cat mai bine, in continuare as face o plimbare pe lac impreuna cu el, iar dupa plimbare un picnic, doar noi 2 happy. La pranz as merge intr-un loc frumos pentru amandoi, oricare ar fi el. I-as darui un lantisor cu o inima franta ( jumatate la mine, jumatate la el ) pentru a-si aminti sa nu ma insele. Spre seara am putea merge in locul unde ne-am cunoscut si am putea incheia cu o cina romantica. Acasa am putea avea parte de putina "distractie" si un duuuuulce "TE IUBESC" inainte de culcare! Dimineata urmatoare inainte sa plece i-as reaminti de ce poarta lantisorul la gat si l-as imbratisa cat pentru 3 ani! "SA TE GANDESTI LA MINE sad"

| dragos22 a răspuns:

In primul rand m-as trezi devreme si l-as astepta si l-as astepta si pe el sa se trezeasca, l-as intampina cu "Neata si-un sarut". Imediat l-as lua si as merge intr-un loc frumos unde sa luam micul dejun. Apoi as face o plimbare lunga prin parc facandu-l sa se simta cat mai bine, in continuare as face o plimbare pe lac impreuna cu el, iar dupa plimbare un picnic, doar noi 2 happy. La pranz as merge intr-un loc frumos pentru amandoi, oricare ar fi el. I-as darui un lantisor cu o inima franta ( jumatate la mine, jumatate la el ) pentru a-si aminti sa nu ma insele. Spre seara am putea merge in locul unde ne-am cunoscut si am putea incheia cu o cina romantica. Acasa am putea avea parte de putina "distractie" si un duuuuulce "TE IUBESC" inainte de culcare! Dimineata urmatoare inainte sa plece i-as reaminti de ce poarta lantisorul la gat si l-as imbratisa cat pentru 3 ani! "SA TE GANDESTI LA MINE sad" si l-as vizita cat mai curand posibil pe viitor! happy

| stelutademare a răspuns:

De ce trebuie sa fie ultima zi petrecuta cu el?! Pleaca cu el.Viata e scurta. Bucura-te de fiecare zi langa el!

| madalinaus a răspuns:

Am achefui toata ziua impreuna cu toti prietenii si noaptea ne-am rezerva-o doar noua...ca de dormit poate sa doarma si in avion nu?hee hee ca doar o sa fie epuizat...

| madalinaus a răspuns:

Am chefui toata ziua dinainte plecarii cu toti prietenii si noaptea ne-am rezerva-o pentru noi doi...ca de dormit poate sa doarma si in avion, doar o sa fie epuizat...hee hee si eu o sa plangggggggggggggggggggg in asteptarea lui.

| ela_4590 a răspuns:

iata cum as proceda eu; IN ACEA DIMINEATA DUPA TREZIRE AM LUA MICUL DEJUN IMPREUNA DUPA CARE L-AS INTREBA CE MAI ARE DE PREGATIT PT. A NU AVEA SURPRIZE ATUNCI CAND AJUNGE IN ITALIUA CA A UITAT CEVA ACASA. TOT IMPREUNA AM MERGE LA CUMPARATURI NECESARE LUI LA DRUM DUPA CARE SEARA I-AS PREGATI O PETRECERE SURPRIZA IN CARE NOI DOI AM FI PERSONAJELE PRINCIPALE UITATAND DE TOATE PREJUDECATILE SI DAND AVANS FANTEZIILOR. IN ACEA SEARA VREAU CA NOI DSOI SA NE SIMTIM BINE IAR ULTIMILE CLIPE PETRECUTE CU MINE SA-I RAMANA MULT TIMP IN MINTE.

| camavla a răspuns:

Trezire dis de dimineata (pentru ca timpul ar fi mult prea pretios si clipele frumoase mult prea scurte), din cinci in cinci minute saruturi patimase, declaratii incendiare de dragoste. As trai intens fiecare clipa petrecuta impreuna, i-as asculta bataile inimii, as savura fiecare cuvant, fiecare privire, fiecare zambet. Promisiunea ca iubirea noastra nu se va uita sa fie la ordinea zilei. Am face tot posibilul sa facem lucrurile care ne aduc bucurie, am face o plimbare prin parc, o iesire la shoping si bineinteles as scoate in oras o poza pentru a o pune in bagaje ca amintire. Spre seara mergem pentru o cina romantica la un restaurant inchiriat numai pentru noi doi cu muzica de vioara in surdina si apoi incheiem cu o noapte de dragoste in dormitorul nostru plin de lumanari parfumate!

| dana_2671 a răspuns:

Nu as da importanta prea mare...insa i-as spune ca il iubesc, l-sa saruta continuu, as petrece toata ziua cu el(acestea fiind lucruri obisnuite in relatia noastra). Si cand l-as conduce la aeroport i-as arata biletul meu de avion din aceeasi destinatie soptindu-i la ureche ca: "Nu ma pot gandi la 3 ani (o vesnicie) fara el."

| dana_2671 a răspuns:

Nu as da prea mare importanta.
Insa l-as saruta continuu, i-as spune de n ori ca il iubesc, mi-as petrece intreaga zi alaturi de el (aceste lucruri sunt obisnuite in relatia noastra).
Cand ar fi timpul sa ne despartim i-as sopti la ureche ca "nu imi pot imagina 3 ani(o vesnicie) fara tine" si i-as arata biletul de avion cu aceeasi destinatie...

| silvana23 a răspuns:

Ok in primul rand eu stiu pe pielea mea ce inseamna sa nu-ti vezi iubitul cu lunile asa ca pot spune ca daca este iubire si nu infatuare, se poate! Iubitul meu este englez si traieste deocamdata acolo in Anglia vizitandu-ma cat poate de des, dar de trei ani cam asa ne vedem o data la cateva luni.De obicei in ultima zi inainte sa plece in Anglia mergem in parc, in aer libe, plimbandu-ne tacuti de mana si incercand sa profitam de fiecare secunda ramasa...

| silvana23 a răspuns:

In ultima zi l-as intreba daca nu vrea sa ramana cu mine avand in vedere ca dragostea noastra este mai importanta decat orice calatorie pe care trebuie sa o faca.

| bogdancj a răspuns:

Daca as fi in situatia asta si iubita mea (sotia mea) ar trebui sa plece pentru 3 ani in strainatate, eu unul nu as lasa-o. Chiar daca e vorba de bursa la facultate sau pentru ca sa munceasca. Nu sunt de acord cu acest concept. Iubitii trebuie sa se iubeasca, pentru ca sunt iubitii, iar daca ei sunt departe unul de altul timp de 3 ani, cum se vor iubi? Prin telefon, prin messenger, prin mail? In nici un caz acestea nu sunt de ajuns si nu pot inlocui iubirea, pot intretine comunicarea, dar nu pentru un timp asa de lung, 3 ani. Mult, foarte mult. Si 3 luni e mult daca iubesti pe cineva cu adevarat. Si o luna e mult. As discuta cat se poate de serios, spunandu-i ca nu sunt de acord sa plece si i-as cere sa ramana aici cu mine. Si fiindca ma iubeste, va ramane 100%, indiferent care ar fi fost motivul pentru care ar fi trebuit sa plece.

| sorina15 a răspuns:

Pai m`as trezi de dimineata si l`as rasfata cu micul dejun.asa inainte de plecare... dupa aia cred ca jumatate de zi am face dragoste,,, ca na...sunt 3 ani la mijloc totusi, nu? I`as spune cat de mult il iubesc si l`as face sa simta ca 3 ani vor trece ca vantu. i`as da siguranta ca atunci cand se va intoarce tot impreuna vom fi pentru ca ne iubim!

| afmee a răspuns:

Make love...respira-l, gusta-l! Plimbati-va cu balonul deasupra Romaniei, da-i o scrisoare de dragoste. Nu deveni melancolica! O amintire frumoasa este de o mie de ori mai buna decat 345 de zile plictisitoare.

| joanna22 a răspuns:

La fel ca in prima zi convinsa ca suntem impreuna pentru tot restul vietii!

| briyanaa a răspuns:

In primul rand as incerca sa fac astfel incat ca acea zi sa fie una de neuitat, sa o pastreze in suflet cei trei ani cat ar lipsi de langa mine. I-as repeta de mii de ori cat de mult il iubesc chiar daca o stie foarte bine. L-as rasfata de dimineata cu mancarea lui preferata, am face lucruri nebunesti pe care inainte ni le refuzam. As inrgeistra fiecare cuvant de dragoste .pentru a-l derula din nou si din nou in perioada ce urmeaza happy

| danavalean a răspuns:

As sta cu el toata ziua si am face tot ce se poate pentru ca nu se stie ce se intampla in trei ani!

| gman a răspuns:

In strainatate e cuvantul perfect...gandeste-te ca poate fi mult mai rau! Cazul pe care l-ai precizat acum il intalnesti tot timpul. Pentru mine nu ar fi decat o zi speciala, dar nu e nevoie sa devenim bolnaviciosi din cauza unora care exagereaza. Faptul ca pleaca, e doar un mic obstacol peste care va trebui sa treci, care iti va arata cat de mult tii la persoana respectiva. Gandeste-te ca in viata vei intalni probleme si mai grave. Plus ca, oricand poti face un mic sacrificiu, poti sa-i faci o vizita, sau el/ea tie fara nicio problema; bineinteles, aici e vorba si de...dorinta fiecaruia de a se revedea in acesti 3 ani. ( Nu ai specificat ca ar construi cineva un zid intre voi, nici din punct de vedere financiar nici familial. Cred, prin urmare ca raspunsul e destul de complet. )