| leluc a întrebat:

Cum ti-ai petrece ultima zi alaturi de iubitul tau, daca ai sti ca urmeaza sa plece in strainatate pentru trei ani?

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Daca ar fi vorba despre mine... S-a spus deja cam tot ce s-ar putea face in ultima zi impreuna - excursii, jocuri, dragoste, mese romantice, picnicuri. Este greu sa te gandesti ca trebuie sa indesi in ultima zi toate amintirile sa le ia cu el. Sunt convinsa ca amintirile il vor urmari si fara aceasta ultima zi. Iubirea noastra va avea un greu hop de trecut. S-ar putea sa nu reziste acestui test. S-ar putea ca aceasta ultima zi petrecuta impreuna sa fie ultima fericita, sau ultima impreuna ca si cuplu. Timpul este un inamic incredibil, iar distanta un altul. Deci sunt doi inamici care ar lupta contra noastra si a dragostei dintre noi. Este, desigur, foarte usor sa comunici, exista net, telefonie fixa si mobila - se ajunge usor dintr-un capat de lume intr-altul, daca sunt bani, dar toate presupun multa munca, sacrificii, frustrari. Poate ca n-as stii sa-mi aleg cel mai bine ultimele cuvinte si mi-ar parea rau, daca relatia s-ar termina, tocmai din cauza ca nu am rostit altele, ca nu am tacut cand eram nervoasa, ca nu am putut sa fiu langa el cand avea indoieli. Ochii care nu se vad se uita... Sau depinde cat de intensa este privirea lor?
Din pacate, desi cred sincer ca noi am fi perechea care ar reusi sa treaca peste acest obstacol, am si cateva exemple dintre prietenii nostri care au reusit sa amane inevitabilul aproape 3 ani ca apoi sa se desparta, fiecare urmand un alt curs al vietii. Probabil ca se iubesc, sau ca s-au iubit foarte mult, dar la nevoie nu au putut fi unul langa altul si incetul cu incetul s-au distantat unul de altul si sufleteste, nu doar geografic. El a gasit pe altcineva de care s-a atasat, care a avut nevoie de el...
Asta ar fi motivul pentru care eu, desi as privi cat mai senina si optimista problema si as incerca sa raman cat mai calma, totusi in suflet as privi aceasta zi ca pe ultima zi fericita. Daca as stii ca maine vine sfarsitul lumii ce as face? M-as distra la greu, as iubi profund, privind in ochii dragi, as pregati cele mai bune mancaruri si as asculta muzica de dragoste pentru ca de maine oricum nu mi-ar pasa sau n-as mai simti nimic. Nu inseamna ca as pune cruce relatiei, dar cred ca as simti ca ating o culme - iar dupa culme urmeaza o panta de coborare. Desigur ca exista si drumuri cu mai multe culmi si mai multe pante - depinde cat rezisti sa le strabati fara sa obosesti, fara sa te apuce dorul de un popas linistit, de un camin impreuna cu cineva. Mai exista si alt aspect - daca timpul este stabilit - ca e doar 3 ani inca este bine, dar odata ajuns si obisnuit cu viata acolo poate va vrea sa ramana acolo. Atunci s-ar pune problema daca suntem sau nu impreuna... Daca ma iubeste ar face tot ce poate sa fim impreuna si eu, desi mi-ar fi foarte greu, as accepta sa-l urmez. Asta, cred eu, ar fi singura rezolvare.
Poate ca nu ti-am raspuns la intrebare - m-as distra, as incerca sa disimulez ce simt, as rade si mi-as face planuri razand, as pune masa, as verifica daca sunt toate lucrurile in bagaje, as lacrima putin atunci cand el nu vede, as incerca sa fiu curajoasa si sa privesc optimist zicand ca mi-a trecut aproape jumate din viata si nici n-am simtit-o, deci cei trei ani vor fi floare la ureche... As face multe, multe poze... ca sa-i prind toate reactiile. As fi extrem de ingrijorata de ce ii se poate intampla pe drum, dar as avea grija sa nu-l obosesc cu asta, ca tot nu-l ajuta la nimic... M-as simti incredibil de singura si parasita cand as vedea geamantanele pregatite si pe el gata de drum. Si mi-as pastra marea majoritate a lacrimilor pentru cand va fi plecat...

520 răspunsuri:
| stetoscop a răspuns:

Gustand micile momente care ne au facut fericiti! Astea sigur nu le mai primeste de la altcineva big grin

| madalina_7017 a răspuns:

Ai fi tot timpul cu el si profiti cat ma-i poti k este alaturi de tine

Poi as sta tot timpul k el si ia-s aminti cat de mult il iubesc si as profita de orele care ne-au ramas impreuna

Daca iubitul meu ar pleca pentru 3 ani si ar fi ultima noastra zi impreuna i-as zice sa ramanem amandoi si sa ne bucuram de timpul cere ne-a ramas. dar sa nu uitam sa ne reamintim in primul rand cat de mult il iubim si in noaptea acea ma-s imbraca k ceva sexy pentru a nu uita nici dupa 20 de ani ultmele clipe petrecute impreuna si i-as sugera sa fakem un copil pentru al tine pe el cat mai aproape de mine

Eu i-as propune sa ramanem doar noi doi intr-un loc romantic si i-as aminti ce mult inseamna pentru mine si nu as lasa sa pierd nici macar o secunda fara sa ii reamintesc cat de mult il iubesc asa facandu-l sa se simta cea ma-i iubita persoana de pe Pamant...si i-as zice ca il astept sa se intorca si i-as face zi vizite din cand in cand

| danonino girl a răspuns:

Poi cum mi-as petrece eu ultima zi alaturi de iubitul meu pai as pregati impreuna cu el mancarea pentru drum...as sta toata ziua cu el i-asi facea teate poftele dar nu l-asi sufoca...pentru ca daca vei sta toata ziua langa el si l-ai saruta si nu l-ai mai lasa din brate s-ar sufoca nu cred ca ar suporta... l-asi ajuta sa isi faca bagajele; as comanda ceva ceva de mancare si asi manca impreuna cu el si apoi am face dragoste:X:X...nu e bine sa fii prea grijulie si sa fii prea atenta... un comportament mai ametit si sa fii putin mai imprastiata face mai multe decat "vai vezi sa nu uiti periutza de dinti"sau ceva de genu...cred ca e cam plictisitor sa fii foarte atenta si foarte bine pusa la punct.Deci mie mi se pare mult mai dulce o fata cand e mai imprastiata.Si cel mai dulce e atunci cand vorbiti sa il apuci pur si simplu de mana:X:*...cam atat

| danonino girl a răspuns:

Nu l-asi sufoca...nu i-asi spune non-stop ca il iubesc, nu l-asi strange non-stop in brate nu deci nu asa ii arati dragostea ta si nu asa ii arati cat de mult iti va lipsi. Cel mai bine cred e ca e: sa comanzi ceva de mancare sau chiar sa gatesti tu personal ceva pentru el sa mancati impreuna si apoi sa faceti dragoste:X...si nu trebuie sa fii chiar atat de atenta si atat de grijulie ca de obicei lucrul asta cam sufoca si nu e chiar cea mai buna varianta... ajuta'l la bagaje la pregatirea mancarii pentru drum... l-asi apuca pur si simplu de mana asta face mult mai mult decat "vaiii ce mult te iubesc!"

| mariavinereanu a răspuns:

Dimineata am servi micul dejun in2, ne-am depana amintiri dragi si de ce nu, cu zambetul larg, ne-am face proiecte pentru viitor. Apoi am pleca prin parcuri, la hoinareala, sa admiram natura, sa simtim primavara si. tineretea! O vizita scurta la cei mai apropiati prieteni, veselie si. apoi, daca ne permitem, sa luam pranzul in oras.Ar fi placut pentru.amandoi! Seara as pregati masa cu gust si preferinte apoi am petrece o noapte"calda" si multa tandrete! Fara lacrimi si cu multa speranta! Fara incertitudini sau sufocare la fiecare minut cu "te iubesc". Daca ne iubim cu adevarat stim amandoi ca anii zboara si vom fi din nou impreuna!

| teutzyk a răspuns:

As plange foarte mult dar desigur as incerca sa nu arata asta,,, ma pliumb cu el toata ziua si ma gandesc poate exista o posibilitate pentru a nu pleca in strainatate dar cel mai mult eu o sal incurajez...deci in ultima zi o sa ptrec tot timpul cu el

| nightluser a răspuns:

Răspunsul ar trebui să fie pe măsura întrebării; dacă îl iubeşti eu sunt de părere că în următoarele 2-3 luni să faci tot posibilul ca să pleci după el, sau să îl convingi că trebuie să rămână cu tine. În principiu bărbaţii sunt mult mai influenţabili decât femeile, care sunt mai hotărâte şi dispuse să sacrifice viaţa sentimentală în favoarea celei profesionale. Bărbaţii sunt ceva mai "comozi" şi în cele din urmă o să "cedeze" rugăminţilor tale.
În altă ordine de idei, trei ani e o perioadă de timp "respectabilă" şi nu cred că o relaţie (oricât de solidă ar fi) ar putea rezista...3 ani înseamnă 94608000 secunde... fără persoana iubită...eu unul nu aş rezista.
Aşă că e important să "defineşti" ce vrei cu adevărat : să rămâi cu el (şi asta presupune să faci pe dracu-n patru ca să fi cât mai aproape de el) sau să aştepţi ca "soarta" să vă aducă din nou împreună după 3 ani. Alegerea e a ta. Şi cred că ar trebui să reflectezi la următoarea frază:

"Iubirea las-o liberă... dacă e a ta, stă lângă tine. Dacă a plecat, înseamnă că nu a fost niciodată a ta"

| petrutza a răspuns:

Pai as merge cu el la o plimbarica.printr`o zona frumosa.as face ceva de neuitat pentru el.as incerca sa pregatesc o cina romanticabig grin.as fii toata ziua cu el chiar pana in ultima secunda, inainte de plecarehappy

| cristina_9950 a răspuns:

As petrece toata ziua cu el.

| marilena a răspuns:

Draga Leluc,
Daca iubitul tau pleaca de langa tine, presupun ca are motive intemeiate. Mai presupun ca v-ati consultat inainte, ca ti-a cerut parerea si tu i-ai spus "du-te". V-ati gandit bine? E neaparat nevoie sa plece? Poate ca gasiti o solutie sa rezolve problema si aici, in tara, daca va iubiti cu adevarat si tineti la aceasta relatie. Cred ca mi-as petrece acea ultima zi incercand sa-l conving sa nu plece. Sau sa ma ia cu el. Si daca totusi el trebuie sa plece, m-as consola cu ideea ca, totusi, nu pleaca pe luna. Ca exista avioane si trenuri si vapoare si telefoane si internet care ma vor tine aproape de el, desi el a hotarat sa plece. Si as plange mult, fara sa vada el, si m-as ruga la Dumnezeu ca lui sa-i fie bine acolo unde merge, sa nu ma uite, sa ma iubeasca chiar si-asa, de la distanta si sa mi-l aduca cu bine inapoi. Si-apoi, as avea grija sa-i fac aceasta ultima zi cu mine de neuitat, pentru ca, oricate fete straine l-ar ispiti acolo unde pleaca, sa se gandeasca mereu la mine.

| diviana a răspuns:

As face din ea o zi de neuitat, incat sa isi doreasca sa se intoarca din nou la mine, as trai clipa happy
Nici nu ne dam seama ce repede trec trei ani, iar daca exista dragoste advarata, nimic nu e asa de greu happy

| deluxe a răspuns:

Sincer, l-as lua in brate' l-as saruta patimas si i-as promite ca NIMENI SI NIMIC N-O SA NE DESPARTA, iar acesti ani ne vor face mai maturi in relatia noastra. Doar dragostea voastra o sa invinga!

| Chion a răspuns:

In ultima zi mi-as face bagajele sa plec cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff...sincer nu as pleca. Dar nu asta era intrebarea.Cred ca m-as plimba toata ziua cu el, am iesi la un suc...am sta apoi in casa, in pat, la tv...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Pa dragul meu, sa ai o viata fericita. A fost misto." Dragoste la distanta nu se poate. 3 ani e imposibil de mentinut o relatie. Move on happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, eu cred ca m-as sinucide sa stiu ca imi pleaca iubitul si nu il mai vad 3 ani de zile sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-as tine in brate si i-as spune cat de mult il iubesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand as petrece toata ziua cu el fara sa ma gandesc la altceva m-as plimba si as face ceva in pat dar sa fie dif de celecelelalte si as face in asa fel incat sa nu ma cert nici pentru un lucru important.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum mi-as petrece ultima zi? Simplu, daca consider ca el este viitorul meu si mi-a demonstrat ca ma merita, ca ma iubeste, ca ma respecta, as pleca cu el.Nu as face niciun picnic nici o despartire nimic. Daca voi considerati ca unul fara altul nu puteti, faceti bagajul si la aeroport cu voi. Poate ai obligatii in tara, dar le vei rezolva pe parcurs.Doar daca merita sa faci acest sacrificiu. Daca nu merita, nu te obosii.

PS: mai bine ai dona cartile unei scoli, unei familii sarace, care chiar intr-adevar are nevoie de ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as petrece-o facandu-mi bagajele, draga leluc.Sa stau sa sufar si sa astept 3 ani? E... o nebunie.As gasi eu ceva sa fac pentru inceput pe acolo dar, sunt cu iubirea vietii mele si nimic nu poate compensa asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As face ce n-am facut niciodata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci eu zic sa faceti sex toata ziua, apoi dupa ce pleaca ar fi frumos sa incepi sa plangi dupa el maxm 3 zile si apoi sa ma cauti pe mine sa-ti alin singuratatea... ce zici?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

AR TREBUI SA FIE TOATA ZIUA CU EL SA FACA DRAGOSTE SI NU AJUNGE PANA LA VAMA SI SE INTOARCE INNAPOI!
CA ESTE DE LASAT O ASTFEL DE CUCOANA SINGURA.
E PACAT!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La o cina romantica.in care sa ne spunem totul despre noi doi si planurile de viitor impreuna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As sarbatori cu o cina romantica sau o petrcere cu toti prietenii de ramas bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sincer m-as bucura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am o parere: traieste viata! Adica as pleca cu el. Ce surpriza ar fi, nu? Si pentru el si pentru tine. Cate nebunii ai facut la viata ta? Poate ar fi momentul pentru una care ti-ar ramane intiparita.