Nu vreau fundita insa, find acum, alaturi de mama mea si citind intrebarea ta m-am gandit ca, mi-as petrece ziua cu familia facand lucruri amuzante si cam in al 22-lea ceas i-as ruga sa imi zica ce mesaje sa le transmit celor dragi din cer.Eu cred ca, cel mai minunat lucru e familia.Sau ar mai fi o solutie: eu nu suport apa in urechi asa ca m-as arunca din elicopter de la vreo 2000 metri in apa fara nimic sa imi intre apa in urech
As sparge o banca, as lua toti banii si i-as dona, daca tot o sa mor ce mai conteaza unde ajung? Ori la puscarie, ori sub pamant mi-e egal
Cred ca cel mai bine pentru mine ar fi sa imi petrec cu familia aceste ultime momente. Familia e cea mai importanta din viata, alaturi de Dumnezeu si cum altfel sa iti petreci decat cu alaturi de ea. Mi-as aminti clipele frumoase, amuzante dar si triste si ne-am imbratisa.
Cel mai onorant lucru în viaţa este să-ţi alegi modul în care vei muri.
Prin urmare, după ce aş comite o serie de crime (victimele alese nu aşa la întâmplare) m-aş sinucide în ceasul 23:59:58.
Game over!
Dupa ce mi-as cere iertare de la toti celora carora "le-am gresit" mai ales cu vorba, dupa ce as revedea toate amintirile frumoase, dupa ce mi-as plati toate datoriile, mi-as pune absolut toate lucrurile la punct, unde sa fiu inmormantata... i-as revedea pe cei dragi, as lua un pumn de somnifere.ca sunt tere obosita. Vreau sa dorm cand femeia cu coasa vine la mine.
Mi-as face rost de o cantitate considerabila de LSD si as lua cam cat sa ma tina 24 de ore.
Mi-as face o asigurare de viata si as cauta loc de veci, sa nu mai pun lumea pe drumuri, m-as vedea cu mama si inca patru persoane extrem de importante pentru mine, o ultima postare pe TPU, dupa care m-as imbraca, farda, coafa, o tigara, un pahar de Cola si hai pa!
Chiar mi-am imaginat mai devreme cum ar veni mama sa-mi spuna lucrul asta! Mi-as lua larevedere de la mama, tata, bunica pe care as vrea sa-i rog sa nu sufere si l-as suna pe el, cel cu care ma chinui de 2 luni sa fac ceva, dar timpul treceee trecee si nimic nu se mai intampla! L-as suna sa-l intreb daca vrea sa ne intalnim sa coboare pana jos sa vorbim, l-as saruta(pentru prima data), l-as lua in brate si as sta cu el pana as muri!
Poate unii ma veti acuza, dar sincer vreau sa cunosc senzatiile astea care de altfel ar fi pentru prima data in viata mea!
Amin!
Pai as face tot ce nu am putut sa fac pana acum as conduce cu picioarele as calari un porc as bea sampon m-as droga ...etc si tot asa