| sorinionut19292 a întrebat:

Cum trec peste o despartire? Recent eu cu iubitul meu de 9 luni, am decis de comun acord sa ne despartim, eu nu ma mai simteam iubita mai deloc si m-am distantat din ce in ce mai mult, ne certam mereu si in ultimele 3-4 luni nu ne mai intelegeam. Am tot incercat dar degeaba. Ne-am despartit si inca vorbim zilnic pentru ca asa ne-am obisnuit, dar imi sta in minte nonstop, insa ma gandesc si ca nu vreau sa traiesc cu cineva care nu ma apreciaza …Oare in toate relatiile partenerii nu se mai inteleg? Sau nu am gasit persoana compatibila cu mine? Imi e dor de el.

Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

Pai daca te simti neapreciata ce mai vorbiti,cam despre ce?
Posibil ca te tine de vorba ca l-ai atins undeva in ego.
Nu toate relatiile esueaza,unele reusesc, altele nu, oricum nu are importanță despre altii,tu te raportezi strict la tine si la viata ta, ca fiecare in pantofii lui, cum zice vorba.
Iti este dor de cineva cu care nu te intelegeai?
Vezi ca aici este vorba de atasament nesanatos. Poate meriti mai mult totusi, dar am vazut ca si tu spui asta.
Daca te simti neapreciata, nu este nimic, ca intotdeauna se va gasi cineva care sa stie sa aprecieze diamantul aruncat de un necunoscător.
Insa pana atunci, apreciaza-te singura, fa un portret al baiatului care ti-ar fi un bun partener, ce calitati ar trebui sa aiba si cum ar trebui sa se comporte.
Ce stare ar trebui sa iti ofere compania lui, cum ar trebui sa decurga viata alaturi de un potential el.
Ziua buna se vede de dimineață, nu cred sa poata reusi sa te aprecieze sau sa se schimbe de acum. Posibil nu sunteti compatibili, cum ai spus tu.
Daca lucrurile nu merg de la sine, cam este pierdere de timp.
Nu incerca sa schimbi pe cineva.
Mai bine gasesti un baiat autentic, asa cum iti doresti.

Seara linistita,

| sorinionut19292 explică (pentru ioana748):

Apreciez maxim … stiu ca merit ceva mai bun, stiu ca nu am fost tratata bine, dar imi lipseste zilnic, nu pot sta singura in gandurile mele, prefer sa imi ocup timpul nonstop si tot ajung sa ma gandesc la el, problema este ca circumstantele ne fac sa ne vedem zilnic, noi doi am facut atatea activitati impreuna incat acum le facem separat dar tot impreuna …si e groaznic. Vorbim mereu, zilnic, pentru ca nu putem accepta despartirea asta, cand suntem despartiti ne intelegem asa bine iar impreuna ne certam atat de des

| ioana748 a răspuns (pentru sorinionut19292):

Adica,este o situatie complicată.
Daca va intelegeti bine despartiti inseamna ca acesta este sistemul vostru de funcționare.
Glumesc.
Oricum barbatii nu gandesc ca femeile, sa nu iti faci iluzii ca ii pasa.
Un barbat care are simpatie pentru o femeie,o protejeaza, o respecta si nu face conversații la distanta. Nu există activitati separat si impreuna.
Adica, daca tu duci sacosa cu cartofi el te ajuta sa o cari de la distanță?
Oricum cand va aparea cineva in viata unuia dintre voi, va mai linistiti.
Parerea mea, ca nu sunteti in nici o relatie, poate in vreo gluma.
Dar tu stii mai bine.
Ai grija de sufletul tau ca nimeni nu o va face in locul tau.
Iti doresc sa gasesti pe cineva care sa ti fie sprijin, nu caterinca.
Dar, na, ce ne- am face fara umor.
Seara minunata iti doresc,

| ioana748 a răspuns (pentru ioana748):

Multumesc pentru funda,

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Hai ca incepe scoala in cateva zile si vei uita de el!
Oricum era o relatie interzisa intre baieti!

| Cinic a răspuns:

Este suficient sa iesi pe strada si sa gasesiti unul mai bun ca el. In primul rand mai frumos, ca asta-i tot ce conteaza, si in al doilea rand ceva mai bogat. Iti garantez ca in secunda 2 nu vei mai sti cum il cheama pe fostul tau iubit.

| KovacsB a răspuns (pentru Cinic):

Bai cinicule credeam ca este ceva de capul tau, dar m-am inselat.
Ai peste 30 de ani si inca n-ai inteles nimic din ce se intampla in jurul tau.