anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum treceți peste momentele de singurătate,când chiar nu aveți cu cine vorbi,nici online și nici fizic? Nu știu dacă și voi simțiți asta,dar uneori îmi e foarte dor de unele momente pe care știu că nu le voi mai trăi vreodată. Bănuiesc că așa e când crești. Nu mai locuiesc cu părinții,dar pot să am grijă de mine și nu îmi e greu. Totuși câteodată mi s-ar părea drăguț să fie cineva care să aibă grijă,cu drag aș avea și eu grijă de acea persoană. În zona unde locuiesc nici măcar nu ai ce prieteni să-ți faci,de vârsta mea nu mai e nimeni și abia vezi copii. Plănuiesc să mă mut pe viitor de aici, m-am săturat să văd doar adulți.
Scuze dacă e fără sens ce am spus, m-a ajutat puțin să scriu undeva ce simt, bănuiesc că sunt mai sensibil de fire.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu prea stiu trucuri de a trece peste, dar stiu sa previn, cred. Ma 'infiltrez' in comunitati online, imi fac amici pe la locurile de munca.
Si eu emigrez din cauza comunitatii, acasa "nu am cu cine", cel putin in materie de relatii.

3 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Trebuie să ieși.În parc, terase, cluburi, orice, chiar dacă poate îți e aiurea la început.Așa cunoști oameni noi.
Și un animal de companie voi recomanda întotdeauna.Îți va schimba viața în bine, de cele mai multe ori mai mult decât ar face-o prietenii.

| Lioana a răspuns:

Eu aleg să merg în drumetii, sau în excursii de grup. Problema la mine e invers. Sunt prea multi copii si prea putini adulti.

| Cipi1212 a răspuns:

Încearcă să ai grijă de o plantă, de un animal.