| Dia a întrebat:

Cum treci peste grelele despartiri din familie?
Sa va povestesc. sora mea traieste in spania de ani buni, acum a venit acasa in concediu dar peste putin timp pleaca, si in special mama mea o sa fie distrusa de despartirea asta.sad. nu e pentru totdeauna... dar nah e foarte nasol, cei care ati trecut prin asta, stiti.si nu stiu cum sa fac sa o incurajez sa treaca peste. va rog ajutati-ma :*.

Răspuns Câştigător
| Antina a răspuns:

Incearca sa-i explici ca se vor revedea. Nu pleaca toata viata. Atata timp cat sora ta se va reintoarce (nu conteaza cat) la tine si mama ta totul este bine. Asta este viata.happy Si bune si rele. Spune-i ca tu ii esti alaturi si sora ta (chiar daca este in Spania).
Sper ca te-am ajutat. >big grin

6 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Orice mama, daca nu este egoista, se bucura enorm daca copilului sau ii este bine oriunde s-ar afla! --- cel putin, in cazul meu, asa se-ntampla!--- socul despartirii este atenuat de un gandul pozitiv: ea, fiica mea, este sanatoasa, fericita, realizata profesional si material la mii de km distanta de mine!--- daca-as fi oprit-o, din egoismul meu, as fi fost responsabila de nefericirea ei!

| lovegirl15 a răspuns:

Incearca sa-i explici ca aceasta despartire nu e una definitiva.Sora ta se duce in Spania sa munceasca si o va mai revedea.Trebuie sa se gandeasca ca acolo si-a gasit un loc de munca si practica meseria care ii place.Acolo banuiesc ca locuieste cu familia,daca are,si-a implinit intr-un cuvant visele pe care mai toti oamenii le avem.E normal ca un parinte,mai ales cand vine vorba de mama, sa devina melancolic atunci cand copilul prinde aripi si se duce sa se implineasca pe plan profesional si familial, dar nu e un capat de lume.Va veti mai revedea.Ganditi-va doar ca sora ta e fericita acolo unde e si poate duce un trai mai bun decat aici(nu stiu care or fi conditiile in Spania, dar banuiesc ca nu-s mai rele ca la noi).
Sper ca te-am ajutat.:*

| Lora a răspuns:

Nu stiu altii cum sunt dar eu m-am obisnuit sa fiu in totdeauna departe de ai mei, sa-i vad doar 10 zile maxim 2 saptamani pe an si-apoi iar ne despartim.Asa-i facuta soarta asta sa fie atat de cruda cu noi romanii sa ne sileasca fara sa vrem sa plecam departe de tot ce iubim.

| FaRanUmE_5125 a răspuns:

Gasesteti un hobie...tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti s faci prea multe...doar fii alaturi de ea, nu o lasa singura, o s ii faca bine s isi simta celalalt copil aproape de ea...happy

| Vich a răspuns:

Pai. daca are yahoo messenger si are si camera web si microfon, puteti vorbi cand aveti timp, sa va vedeti, sa discutati ce ati facut in ziua respectiva sau ce vorbiti voi si asa o simtiti mai aproape big grin. si eu am fost plecat din tara si asa am vorbit cu ai mei. Ne vedeam in fiecare seara si vorbeam, alt mod nu stiu.