Fata\femeia ideala este cea care te IUBESTE cu ADEVARAT! Pentru ca daca te iubeste e dispusa sa faca sacrificii ca totul sa fie bine asa cum si un baiat care IUBESTE cu ADEVARAT trebuie sa o faca doar pentru a le fi bine.Asta numai unde este cazul, daca de la bun inceput este IUBIRE din partea amandurora si intelegere nu va mai fi nevoie de sacrificii dar....cam rar asa ceva dar totusi si frumos.
Parerea mea...
Frumos spus si adevarat Daca dragoste nu e...
e o intrebare care de cele mai multe ori primesti raspunsuri irealiste la varsta adolescentei si pe langa asta nu sunt nici sincere.
La mine este foarte simplu:
- sa fie inteleapta adica sa poti discuta coerent oricand si orice
- sa fie deschisa la provocari
- sa pretuiasca pe cei din jurul ei
Am trecut de perioada adolescentei. am 20 ani si sunt curioasa sa vad cum vad ceilalti asta. Pt ca normal ca nu exista barbatul sau femeia ideala si perfect/a. dau cum ati vrea sa fie unele chestii care sunt importante sa existe
Nu ma refeream la tine ci la raspunsurile membrilor acestui site. Parerea mea o ai
Okok multumesc
Oricand
Indiferent cum mi-ar plăcea(sau ți-ar plăcea) să fie, ar putea fi pierdută în mulțime.Cum ai putea s-o identifici,când fiecare merge pe propria-i cărare? Poate ești tu Zeul-Soare,strălucitor s-o poți descoperi. Sau e o căutare incredibilă,bizară, aiuritoare. E posibil să fim condamnați, să nu existe speranțe în această căutare absurdă, și atunci, la naiba cu lamentările, să-i lăsăm pe alții să-și devoreze victimele aici, întru confuzie sau extaz.
Nu cred ca ar vrea o femeie ideala. S-ar plictisi, ceea ce la ei se intampla destul de des.
Pentru inceput, vor doar o fata care sa-i accepte asa cum sunt.
si cum esti, fato ideala?
Cu defecte >
middle654 întreabă: