| Anonimulantisocial17 a întrebat:

Cum v-ați cunoscut iubita /iubitul?

23 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Pe net, printre alte dame. Nici nu banuiam in momentul in care ne-am cunoscut ca ea va fi Aleasa. Erau alte "candidate" care pareau ai veridice. Pe 21 aprilie vor fi 15 ani de cand am dat unul de celalalt.

| mgtow a răspuns:

Astept sa vina in mai, am ciuda pe americani ca au prioritate... https://www.youtube.com/watch?v=9gJ3N4833ec masina ramane, femeia e trecatoare. Dupa un timp pleaca, in schimb masina nu te lasa cand tie lumea mai draga

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pe prima pe plajă la Mamaia.

| gabicoo a răspuns:

Nu e important: Cum?
Impotrant e: Când!
De regulă o/îl cunoști cu adevărat abia la câțiva ani de la căsătorie!

| Frank51 a răspuns:

Ultimele 10 pe tinder.

Când eram mai tânăr am cunoscut câteva aleatoriu, una la biserică, una într-un oraș străin în care am mers pentru prima dată, una în stație de autobuz, șamd.

| gabicoo a răspuns (pentru Frank51):

La alea li se zice petarde! Mo!

| Frank51 a răspuns (pentru gabicoo):

Depinde, eu am un proces de selecție mai dur, și după ce filtrez rămân cu câte 2-3 fete ok din 100. Cu cele fițoase care îl așteaptă pe Brad pitt pe cal(sau BMW x5) nu vorbesc, nici măcar nu dau șansa.

Nu zic că majoritatea sunt fără principii, dar nu putem generaliza, sunt și fete ok dar foarte puține.

| PieptulPuiului a răspuns (pentru Frank51):

Proces de selectie dur pe Tinder laughing nu ai nicio pretentie de la viata cand iti alegi gagicile de acolo, bro.

| Frank51 a răspuns (pentru PieptulPuiului):

Dar ce au gagicile pe tinder?

Sunt și ele oameni cu 2 mâini 2 picioare, tocmai am zis că un procentaj mic de gagici sunt ok. Restul sunt și ele ok, dar nu caută ceva serios, cu doar atenție și validare, ceea ce nu este un lucru ieșit din comun în zilele noastre.

| PieptulPuiului a răspuns (pentru Frank51):

Ti-ai raspuns singur. E o idee stupida sa-ti cauti gagica acolo. ONS-uri merge. Dar sa zici ca esti selectiv si stai pe Tinder e pur si simplu ironic.

| Lioana a răspuns (pentru Frank51):

Tinder e cel mai prost site de socializare.

| Frank51 a răspuns (pentru Lioana):

Depinde, eu am cunoscut multe persoane. Cred că pe orice platformă de dating este la fel.

| mgtow a răspuns (pentru Lioana):

Alea sant un fel de prostituate cu costuri reduse pentru sex, sa gasesti un om de baza trebuie sa ai pe cineva care iti prezinta altfel sansele de esec sant mai mari

| Lioana a răspuns (pentru mgtow):

Nu generaliza. Sunt oameni de toate felurile.

| Lioana a răspuns (pentru Frank51):

Eu mă refeream la functiile pe care le ofera site-ul, nu la oamenii care au cont. Foarte prost site. Sunt altele mai bune. Pe Tinder parca joci la loterie.

| Emma30555 a răspuns:

În mediul unde ies, în anturajul de cunoscuți. Am prietene care au cunoscut pe situri de socializare sau la munca

| SharpEagle a răspuns:

Cand am fost cu nevasta-mea si copiii in concediu.
Era o receptionera. Nu mai e, ca i-a dat nevasta-mea cu ceva in cap cand a aflat. Acuma e doar receptiva, un pic. Cand mai iese din coma, mai rar, dar iese.
Viata e frumoasa, dar merita traita.

Răspuns utilizator avertizat
| Ella66 a răspuns:

La un club de motociclisti rockeri= )))) sau cum se zice. Frumos loc oricum

| juljewel a răspuns:

La farmacie, printre prieteni, la partyuri, la restaurant, la munca.
Niciodata de pe Facebook sau insta, niciodata tinder.

| Betty1992 a răspuns:

Facultate

| MugiPericol a răspuns:

In scoala si am fost împreună dupa ce am terminat

| georgicadesteptu1000 a răspuns:

La bordel

Întrebări similare