Mda, in cazul asta era mai greu sa mananci altceva, insa cand gateai puteai fi singura in bucatarie fara sa vada el sa stea pe capul tau cand gatesti, insa oricum mergeai la cumparaturi si oricum vedea ce ieri.
O situatie mai complicata este.
Insa nu e bine nici asa, nu stau sa fac foamea ca el nu poate manca, asta e viata, vrei sa fi bine, ti regim, e interesul tau, nu conteaza ce mananc eu, pentru ca nu trebuia sa vada cand mancai, puteai sa-ti iei ce vroiai, si cand erai la bucatarie la gateala singura, mancai ce doreai si nu te vedea, nu conta ca stia ca mancai, daca te iubea nu se supara deloc, doar sa nu vada.
Si asta e.
Solutii sunt.
Nu iti arde sa bagi in tine ca spartu cand partenerul tau e bolnav oricum.Eu una asa sunt, ma macină stresul si incerc sa economisesc si sa ma axez pe problema lui nu pe mine.
Nu am zis sa mananci ca spatul, ci sa mananci normal doar sa nu te vada, ca asa daca te stresezi si tu ce faci? Tu trebuie sa fi bine sa-l sustii.
Acum nu mai sunt probleme asa mari.Si-a mai revenit, poate mânca ce trebuie si nu mai e asa nasol.
Au fost probleme două luni sau mai bine, dar acum e mai ok.Nu mănâncă portii mari sau multe prajeli dar totusi...
A avut o problema urâtă la stomac/burta.A avut nevoie de endoscopie si biopsie in fine, mai multe chestii.
andreeaa_7155 întreabă: