mumoasa
| mumoasa a întrebat:

CUM V-ATI INTALNIT PARTENERUL?

Răspuns Câştigător
| elutzza_5346 a răspuns:

Este coleg cu mine in aceeasi scoala.anul trecut ne-am pus impreuna... dar acum nu mai suntem din pacate

14 răspunsuri:
| chikitoka a răspuns:

...in garalaughing.si de atunci melodia "hai vino iar in gara noastra mica"-gabriel dorobantiutongue

| yoanna73 a răspuns:

Intr-o statie de metro.

| littlesunshine a răspuns:

Intr-un bar din Bucuresti. la bere. Si ce ma bucur ca am stat de vorba atunci ore in sir. acum avem un an de casnicie.

| DenissaDeea a răspuns:

Intr-o zi de vara, eu veneam de la servici si el de la bucuresti acasa la el si ne am intalnit intamplator pe strada si ma invitat la un suc si eu l-am refuzat si el a insistat pana ma castigat si acum santem impreuna de cinci ani si ne iubim ca in prima zi si acum si santem fericiti...

| anarchy a răspuns:

Eu mi-am intalnit partenera intr-un club, datorita la o cunostinta mai veche... :X

tundenana
| tundenana a răspuns:

Acum 15 ani l-am intalnit pe sotul meu la liceu, am fost colegi de clasa, apoi de banca, apoi am fost prieteni... si de 13 ani suntem impreuna... de 3 ani suntem casatoriti si aveam o fetita de 3 ani...

lolita
| lolita a răspuns:

Intr-un restaurant, coincideam aproape mereu. si dupa sase luni un prieten dea-l lui ne-a pezentat. si... am ramas impreuna.

| nicky a răspuns:

La locul meu de munca in timp ce ma desparteam de fostul logodnic.

| alin88 a răspuns:

Acum 7 ani la lectiile de pian tongue

| hugin a răspuns:

laughing In autogara din sibiu laughing mergeam la munte happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi l-am intanlit pe mess. Am aflat de id lui de la verisoarasa si asa a inceput tot

| petrovici2002 a răspuns:

Ointrebare de curios.Eu am intilnit partenera printr, o prietena comuna, a venit la mine si a uitat sa mai plece azi avem doi copiii frumosi si multumesc LUI pentru.asta.

| PrettyWoman a răspuns:

Eu il mai vedeam pe strada si mi se parea dragut, apoi i-am cerut la o prietena id lui si asa am vorbit cu el, dupa vreo cateva luni, am fost impreuna de mai multe ori da acum nu mai suntem:*hee hee

| meyryi a răspuns:

Pe chat(de pe telefon), cu toate ca invatam amandoi in acelasi liceu dar nu ne vazusem pana atunci