Naşpa m-aş simţi.
Îndrăznesc să-i răspund lui SKyleR101 - E bine ambele.
O singură relaţie toată viaţa nu este mereu una de succes. E bine să ai o serie de relaţii pasagere înainte de a avea o relaţie lungă. (între noi fiind vorba nu există relaţii pentru toată viaţa ci doar oameni care se mint singuri)
Nu mai intreba in stanga si in dreapta. Daca iti place o fata, abordeaz-o si iesiti impreuna la plimbare, la dans. Daca ai alte preocupari care te pasioneaza si iti ocupa tot timpul poti amana intalnirea cu dragostea pana da ea peste tine.
Asta inseamna ca esti gay! Gandeste de 2 ori inainte sa bati la pacanele (tastatura)
Gandeste tu inainte sa zici perle pe TPU.
Stii care e faza? tu ai zis o perla nu eu
Esti cam prost vad eu, se vede ca nu esti capabil sa conversezi dar sa gandesti 0
Nu stiu care dintre noi e mai incapabil sa comunice, si daca te-asi intreba ce inseamna prost fac pariu ca nu stii ce sa imi raspunzi
Ca și acum, când am familia mea, adică excelent, Optimus7! Nu asta este cel mai important, toate vin la timpul lor, ai răbdare! Mari succese!
Stii tu proverbul " cine cauta, gaseste "eu cred ca e valabil in cazul tau.Nu ai cautat, sau ai alte optiuni sexuale
Incetati cu raspunsurile voastre. Unii va simtiti foarte inteligenti 'Nu conteaza. Nu conteaza!' spuneti asta de parca voi chiar intelegeti sentimentul de singuratate cand nu e asa. Ba conteaza! Conteaza sa ai o persoana care sa te tina de mana si sa-ti spuna ca te iubeste din cand in cand. O persoana careia sa ii spui totul.
A, si mai este si raspunsul 'pentru fiecare exista un suflet pereche'. O prostie. Serios, v-ati uitat la prea multe filme de dragoste. Nu e adevarat! Stiu persoane care nu si-au gasit 'acel cineva' pe care l-au asteptat din cauza ca 'pentru fiecare e cineva care-l va iubi'.
Nu mai bagati idiotenii in cap la oameni.
Probabil m-as simti singura, si m-ar durea sa ii aud pe ceilalti povestind despre, citez "sufletul pereche" si cat de mult o/il iubeste.
Si ce-i mare drama?
Wake up man!
Ai tot restul vietii inainte, ce vuvuzela mea? :-J
Eu am 24 de ani si nu am avut nici o prietena pana acum, stiu ca suna groaznic dar asta e adevarul. Si cum ma simt? Ffff nasol.
Destul de prost dar e cam imposimbil adica nah
arr fi cam ciudat
dar sa stii ca pentru fiecare este pus deoparte cinneva
:Xx
In primul rand nu e o lege sa ai iubita pana la 22 de ani.
In al doilea rand acum e timpul pentru asta.
Eu unu nu m-as simti nicicum.Nu trebuie sa te simti rau din cauza asta.Tu ce ai alege? Sa ai o iubita pe luna timp de 30 de luni sau sa ai doar 1 pe tata viata?
Nu mai scrieti ca "singur e mai bine", nu e adevarat. Comunicarea sta la baza rasei noastre. Bine ar fi sa nu mai stai toata ziua in casa asteptand sa apara cineva la tine la usa. Fa-ti un grup de prieteni de aia buni nu de aia sa faca misto de tine, si mergeti si voi prin oras.
SINGLE AND PROUD! m-as simti ok, eu insami, bine.de ce? nu ai nevoie de nimeni ca sa traiesti ok, sa te distrezi si sa te simti bine! :p
...sunt fata, dar merge si la mine.
RafaelTaru întreabă: