| Optimus7 a întrebat:

Cum v-ati simti daca la 22 de ani nu ati fi avut nicio iubita?

21 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Naşpa m-aş simţi.
Îndrăznesc să-i răspund lui SKyleR101 - E bine ambele.
O singură relaţie toată viaţa nu este mereu una de succes. E bine să ai o serie de relaţii pasagere înainte de a avea o relaţie lungă. (între noi fiind vorba nu există relaţii pentru toată viaţa ci doar oameni care se mint singuri)

mira
| mira a răspuns:

Nu mai intreba in stanga si in dreapta. Daca iti place o fata, abordeaz-o si iesiti impreuna la plimbare, la dans. Daca ai alte preocupari care te pasioneaza si iti ocupa tot timpul poti amana intalnirea cu dragostea pana da ea peste tine.

| mgtow a răspuns:

Cum sa ma simt bine, mai ales eu nu vreau sa am iubita niciodata.

| IonutskilzZ a răspuns (pentru mgtow):

Asta inseamna ca esti gay! Gandeste de 2 ori inainte sa bati la pacanele (tastatura)

| mgtow a răspuns (pentru IonutskilzZ):

Gandeste tu inainte sa zici perle pe TPU.

| IonutskilzZ a răspuns (pentru mgtow):

Stii care e faza? tu ai zis o perla nu euwinking

| mgtow a răspuns (pentru IonutskilzZ):

Esti cam prost vad eu, se vede ca nu esti capabil sa conversezi dar sa gandesti laughing 0

| IonutskilzZ a răspuns (pentru IonutskilzZ):

Nu stiu care dintre noi e mai incapabil sa comunice, si daca te-asi intreba ce inseamna prost fac pariu ca nu stii ce sa imi raspunziwinking

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Ca și acum, când am familia mea, adică excelent, Optimus7! Nu asta este cel mai important, toate vin la timpul lor, ai răbdare! Mari succese!

| bobby_7474 a răspuns:

Stii tu proverbul " cine cauta, gaseste "eu cred ca e valabil in cazul tau.Nu ai cautat, sau ai alte optiuni sexuale

| NickiMinaj a răspuns:

M-as simti prost, dar nu e timpul pierdut. iesi din casa chiar acum!

| Mao a răspuns:

Incetati cu raspunsurile voastre. Unii va simtiti foarte inteligenti 'Nu conteaza. Nu conteaza!' spuneti asta de parca voi chiar intelegeti sentimentul de singuratate cand nu e asa. Ba conteaza! Conteaza sa ai o persoana care sa te tina de mana si sa-ti spuna ca te iubeste din cand in cand. O persoana careia sa ii spui totul.
A, si mai este si raspunsul 'pentru fiecare exista un suflet pereche'. O prostie. Serios, v-ati uitat la prea multe filme de dragoste. Nu e adevarat! Stiu persoane care nu si-au gasit 'acel cineva' pe care l-au asteptat din cauza ca 'pentru fiecare e cineva care-l va iubi'.
Nu mai bagati idiotenii in cap la oameni. raised eyebrows
Probabil m-as simti singura, si m-ar durea sa ii aud pe ceilalti povestind despre, citez "sufletul pereche" si cat de mult o/il iubeste.

| IonutskilzZ a răspuns (pentru Mao):

Ai perfecta dreptate!

| Enigmă a răspuns:

Si ce-i mare drama?
Wake up man!
Ai tot restul vietii inainte, ce vuvuzela mea? :-J

| Vali87 a răspuns:

Eu am 24 de ani si nu am avut nici o prietena pana acum, stiu ca suna groaznic dar asta e adevarul. Si cum ma simt? Ffff nasol.

| buburuza2 a răspuns:

Destul de prost dar e cam imposimbil thinking adica nah happy arr fi cam ciudat happy dar sa stii ca pentru fiecare este pus deoparte cinnevawinking:Xx

| VINTZU a răspuns:

Optimus 7 eu zic sa cauti mai departe oricine isi gaseste jumatatea

| SKyleR101 a răspuns:

In primul rand nu e o lege sa ai iubita pana la 22 de ani.
In al doilea rand acum e timpul pentru asta.
Eu unu nu m-as simti nicicum.Nu trebuie sa te simti rau din cauza asta.Tu ce ai alege? Sa ai o iubita pe luna timp de 30 de luni sau sa ai doar 1 pe tata viata?

| IonutskilzZ a răspuns:

Nu mai scrieti ca "singur e mai bine", nu e adevarat. Comunicarea sta la baza rasei noastre. Bine ar fi sa nu mai stai toata ziua in casa asteptand sa apara cineva la tine la usa. Fa-ti un grup de prieteni de aia buni nu de aia sa faca misto de tine, si mergeti si voi prin oras.

| SoNiA123 a răspuns:

SINGLE AND PROUD! m-as simti ok, eu insami, bine.de ce? nu ai nevoie de nimeni ca sa traiesti ok, sa te distrezi si sa te simti bine! :p
...sunt fata, dar merge si la mine.

| kosmy_9618 a răspuns:

Oribil :-&