| anka a întrebat:

Cum va adresati cand vorbiti cu soacra sau despre ea?

Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Cand vorbesti cu EA, e una, trebuie sa stii sa joci teatru. Dupa 11 ani de casnicie, inveti.Cand vorbesti despre ea... ei, aici e cu totul alta situatie. Poti sa dai frau liber imaginatiei!

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ii spun "mama" si "dumneavoastra". Cand vorbesc despre ea ii spun "mama Zena" sau "mama", uneori "mama soacra" si foarte rara soacra-mea.

| Anca a răspuns:

Cu mama lui vorbesc cu Dvs.
Asta pentru ca nu mi-e sot si nici nu suntem de mult timp impreuna.

Cu soacra mea, care o sa fie, poate peste ani o sa folosesc anumite apelative. Pot sa fie : mama soacra sau vrajitoarea aia laughing)

| EUSIATIT a răspuns:

Fetelor va dau un sfat sau o parere cum vreti voi [vb din 2 prisme] cea de nora de 28 de ani si asa cum e o respect pentru ca e mama sotului meu si o respect atit cit pot, eu voi fi soacra probabil in viitorul apropiat si mi as dori sa fiu respectata pentru ca mi doresc sa fiu prietena cu nora nu dusmance .dar.depinde. o sa vad. dar va sfatuiesc ca indiferent cum este acea [soacra ] nu va doare gura sa vb frumos cu ea pentru ca tot suntem oameni si apoi la rindu ne vom fi in aceeasi postuta si. dai cu o miina primesti cu 2.

| alecs871 a răspuns:

Din "pacate" nu am parte de asa ceva smug
Dar parca prevad cum o sa ma adresez ei numai cu verbe care se termina cu "-as" : "baga-mi-as", "pisa-m-as"...hee hee

| Tabii. a răspuns:

Tata ii spune lu' bunica-mea "mica", iar mama lui bunica din partea tatalui ii spune "katy"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Saluti,
cand vorbesc cu ea o tutuiesc si ea la fel pe mine ma tutuieste!
cand vorbesc despre ea ii spun pe numele mic (prenume), sau vorbesc/ma refer la "mama lui...", sau uneori cand vorbesc despre ea o numesc "soacra-mea", depinde daca persoana cu care stau eu de vorba imi cunoaste familia bine sau nu...
dar tu? e o statistica? faci o statistica? sa ne dai rezultatele, eu ador sondajele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as dori in viitor sa pot avea o soacra care sa fie la fel ca mine de sufletista mereu aproape la nevoie si nu numai.Sa pot fi cosiderata ca propria ei fiica. Oare am inceput sa traiesc pe alta lume?big grin Visez prea multe?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deocamdata nu ma inteleg cu ea... N-ai vreau sa stii laughing