Paii mie mi se mai spune minnie....si asa mai imi zice si el....in fine..mai imi zice ingeras, degetica....etc...
De fel ne spunem pe nume. dar asa imi zice iubire, iubi.si cand sunt suparata imi zice iubirea mea suparata .
Eh.
by daii
Intr-o relatie destul de lunga se va ajunge in momentul in care amandoi isi vor spune pe nume... si e cel mai frumos lucru, sa auzi din gura persoanei iubite numele tau .
Draga gossipgirl, iubirea mea ma numeste:soarele meu, printzesa mea, regina mea, iepurash, iubirea mea, puiut, universul meu, ingerasul meu, visul meu, viata mea, sensul meu sh iubire... si cind ne certam imi zice Daria...de fapt depinde de situatie
Imi zice urato, iubi si cam atat mi'ar placea sa`mi zica si altcumva. din suflet sa fie. e destul de romantic, dar numai CAND ARE CHEF
Pisoi, tzuky, iubi sau cand sunt foarte obosita imi zice "bositu"=obositu. eu cred ca alintul constituie cea mai intima dovada de iubire a unui cuplu.
Uite intrebarea si aici http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/voi-cum-va-alintati-prietenul-prietena-8/ :)
Larisaa88 întreabă: