Cucu bau relatie perfecta, o fi pentru cine crede in asa ceva dar eu ma indoiesc ca cineva ma poate face fericit pe mine. Eu sunt omul fara cale de intoarcere.
O noapte de dezmăţ dupa care eapleacă acasă şi nu mă mai caută pentru următoarele două decenii.
In cazul meu, ar fi una in care sunt pe aceeasi lungime de unda cu persoana respectiva, pasiuni comune, o minte deschisa, spontana si cu imaginatie.
Relatia perfecta Hai ca m-ai pus pe ganduri! Pentru mine,,relatia perfecta"cum o numiti voi este pur si simplu o relatie. Daca e dragoste intre cei doi,atunci o putem numi,, relatie"dar ca sa fie si,, perfecta"trebuie sa punem si putin suflet, sa iubim, nu doar s_x si atat
Perfectiunea in sine nu exista, de aceea fiecare are dreptul sa o perceapa si sa o creeze dupa bunul plac.Insa,o relatie perfecta are nevoie doar de iubire, restul vine de la sine.Asta insemnand: intelegere, comunicare, sustinere si multe alte lucruri minunate.
Perfectiunea e relativa, ceea ce conteaza e sa existe sentimente adevarate din partea ambilor parteneri.
Perfectiunea nu exista. Daca nu sunt defecte si conflicte nu e frumos. Asta ne face sa ne iubim mai mult. Cand trecem peste tot impreuna asta e o relatie puternica. O relatie serioasa e bazata pe incredere, respect, iubire si putina rautate. Asta e tot ce ai nevoie.
O relatie perfecta nu exista mereu unul este nemultumit iar visarea cu ochii deschisi pentru multi nu mai inseamna nimic cel putin pentru mine mi s-a dus orice sentiment am ajuns sa inteleg sentimentele lui Bacovia. Pot doar sa sper la ceva mai fericit dar stii fericirea dureaza putin ca asa ni s-a dat am trait samburele ala de fericire acum un an cand am avut o persoana speciala langa mine pe care am pierdut-o si care nu se va intoarce niciodata
Perfectiunea ti-o creezi tu singur! :d pentru mine relatia perfecta este atunci cand ambii parteneri se considera egali! Se ajuta reciproc si se iubesc nespus de mult!
Daca majoritatea au spus ca nu exista perfectiune, eu zic ca da, de fapt fiecare e liber sa isi creeze perfectiunea lui unde ea il iubeste, el o iubeste si totul conteaza. Atat inseamna pentru mine perfect, restul sunt doar dulcegarii care fac pare din perfectiune. Ideea principala e iubirea, simplu. Doar simplitatea e sofisticata, nu?
ByByEly întreabă:
ILoVeFRidaY întreabă:
Effy35 întreabă: