| Hyacinth a întrebat:

Cum vă înțelegeți cu soacra? V-ați dat seama de la început cum o sa fie relația voastră? Ați anticipat bine?

9 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Am o soacra... exceptionala. Doar ca... tot soacra ramane! Ai vazut tu vreun ginerica care sa se inteleaga perfect cu soacra? happy

| mgtow a răspuns:

Daca aveam soacra acum, tanti aia care si-a lasat barbatu singur in RO vreo 20+ ani si ea in Grecia a desfacut labele la plaja, o impresie naspa as avea de fiisa, pentru ca a facut destule curvasarii la viata ei. Mai sanatos e sa stai la casa ta si cand ai chef de femei le gasesti

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Am avut doi socri minunati. Pacat ca au murit! Dumnezeu sa-i odihneasca!

| Lukasssz a răspuns:

Eu nu o sa ma insor niciodata, nevasta o sa fie un necaz si soacra la fel, vorba aia : "un necaz nu vine niciodata singur".

| Yuoia a răspuns:

Perfect. Da, am stiut de prima data.
Dar oricat de buni ar fi, nu e sanatos sa locuiti impreuna. Asa apar problemele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.Si cu prima si cu a doua m-am lămurit încă dinainte.
Mereu înainte să le cunosc vorbeam cu iubitul despre ea si despre copilăria lui tocmai pentru a-mi da seama ce fel de femeie e.Si sa adeverit a fi ceia ce bănuiam.
Nu pot sa spun ca m-am certat cu ele, dar nici nu ne agream mai mult decat din complezență.

| c0pil1n a răspuns:

Ce conteaza parerea soacrei?laughing Daca umblii dupa parinti si socrii iti semnezi condamnarea la moarte singur

| brokxy a răspuns (pentru c0pil1n):

Sunt care se bagă în relație și încearcă să îi despartă...

| Forneticugem a răspuns (pentru brokxy):

Adevărat.

Întrebări similare