Sper ca.bine! cred ca cel mai important este respectul. Atata vreme cat nu-i dai impresia ca "i-ai rapit fiul", cred ca este ok. As intelege-o, ca este "baiatu` mamei" si oricat ai vrea [tu ca sotie a lui, este imposibil sa nu-i acorde si ei atentie]. Dar de vreme ce si ea s-ar comporta, onorabil, n-as deconsidera-o, ci as incerca sa am o relatie cat mai apropiata
A, si peste asta nu as putea sa trec. daca va exista o "ocazie" in care sa ma cert cu soacra mea, iar fi`su n-ar avea ceva de zis [in favoarea mea, evident]...atunci, situatia ar deveni mai coplicata. N-as trece cu vederea!
La inceput a fost greu nu prea m au acceptat dar dupa 10ani de la casatorie sunt apreciata si asta dupa ce s-a casatorit si cumnatul meu si a vazut alta nora cum e.Si sincer undeva poate a meritat ca cineva sa ii deie peste nas. Dar acum mie bine si sotul tot timpul a tinut cu mine cred ca si asta conteaza mult.Bafta si tie
Socru nu am, si cu soacra ma inteleg de minune, ea nu are fete si deocamdata sunt singura nora. cu toate ca nu avem aceeiasi nationalitate, niciodata nu a zis ca nu este de acord cu relatia noastra. din prima zi s-a purtat ca si cu o fiica cu mine. cred ca am avut noroc.
M-AS intelege bine cu socra-miu! dar isi baga nasul, hoasca de soacra-mea, si strica situatia! asa ca nu am o relatie foarte buna cu el, din cauza ei! la inceput ma consumam, acum ma doare-n cot de vorbele lor!
Din pacate nu mai traiesc, dar nu am avut probleme niciodata cu ei, adevarul e ca nu am stat impreuna, am locuit in localitati diferite, poate si din cauza asta.
Ideal ar fi sa nu locuiti impreuna. si atunci va veti intelege minunat... "Cat mai rarut... e mai dragut."
Excelent..mai ales k eu si soacra sunt nascute in aceeasi zi, iar socru mi-a zis ca de ziua mea imi da un cutit mare sa am grija de fiu-so
Cu soacramea nu am nici o problema, ne intelegem perfect, suntem cele mai bune prietene...cu socramiu e km aiurea k e km disperat si km certaret... drept pentru care ma enerveaza foarte des...si cu toate k incerc sa-l ignor...nu pot tot timpul k la mine se plange de toate...stau cu ei in casa... dar nu stiu ce sa fac sa nu mai fie asa...ma puteti ajuta?
Eu ma inteleg extraordinar de bine sunt considerata si rasfatata ca si copilul lor, maa iubesc si ii iubesc in egala masura daca am o problema ma duc si dicut cu ei ma ajuta in toate se bucura si sufera o datata cu mine.nu stiu cati dintre voi se inteleg bine cu socrii eu una ma simt norocoasa, sper si imi doresc ca si tu sa ai parte de o astfel de familie.mult noroc
silvia94 întreabă:
ioana_4251 întreabă: