Mama mi-a fost cea mai buna prietena, intotdeauna m-a invatat de bine, intotdeauna am vorbit cu ea deschis despre orice problema am avut... din pacate nu mai este...
Eu ma inteleg bine cu ai mei. Avem o relatie deschisa si sincera (ok... o singura chestie nu le-am spus-o...si nici nu le-o voi spune).
Ma simt mai apropiata de tata pentru ca ma intelege si ma sustine indiferent ce prostie as pune la cale. El e acolo langa mine.cu toate ca stie ca nu e bine ce fac.
Diferenta intre ei e urmatoarea :
Mama: Nu e deloc bine ce faci?! Las-o balta! O sa regreti mai devreme sau mai tarziu! Inca mai ai timp sa dai inapoi!]
Tata: Daca tu vrei neaparat sa o faci...nu iti voi tine teorii cu ce e bine si ce nu...ca stii tu prea bine.Hai sa vedem cum facem...sa fim siguri ca totul iese bine.
Din punctul asta de vedere .eu sunt fetita lui tata. Daca eram baiat...probabil eram mamos
Cateodata am impresia ca sunt infiat.ma gandesc cu draq e posibil sa am o relatie asa de proasta cu parintii?
Cu parintii ma inteleg foarte bine.Ma inteleg atat mama cat si tata.Sunt mereu langa mine, ma ajuta, imi dau libertatea de care am nevoie si pot discuta cu ei despre orice.
Mama este cea cu care ma inteleg mai bine pentru ca ei pot sa ii sp chiar orice.Si consider ca orice fata o va alege pe mama ei.
Cea ce imi cer parinti mei este numai sa invat. Ei sunt mandri de mine si au sp ca pentru ei conteaza foarte mult scoala.La treaba nu prea ma pun.Decat curatenie in casa.In rest nimic mai mult
@nony Am exact aceeiasi problema ca tine.nu ma inteleg deloc cu ei.cu tatal meu adevarat ma inteleg fff bine, si cu asta vitreg(cu mici exceptii) dar cu mama DELOC.Nu este zi sa nu ne certam, si apoi nu mai vb vreo cateva zile, dupa ne impacam si vb iar peste o zi inapoi. ce ne facem nony? cum rezolvam problema? nu se mai poate asa, eu una m-am saturat
Eu ma inteleg mult mai bine cu mama mea pentru ca parintii mei sunt divortati si eu stau cu ea. Cu tatal meu nu ma prea intlege pentru ca nu il prea vad. Mama, ma sustine in ceea ce fac, singura problema pe care o am cu ea este ca ea imi tine multa morala. In rest ma ajuta si ma sprijina in limita bunului simt. Cam atat despre relatie cu parintii. Am vazut ca tu te intelegi destul de bine cu amandoi. Asta este foarte bine pentru tine. Eu din pacate nu am avut norocul asta. Mult succes!
Nici eu nu am probleme cu ei.Desi tata este foarte suparacios si gelos pe prietenul meuCu mama ma inteleg mai bine, ii spun cand fac prostii si ma ajuta, in schimb tata ma ajuta cu bani. El imi da de fiecare data
In multe pe mine ai mei nu ma inteleg ...si nu vor sa ma asculte... zi de zi intre mine si ai mei este cearta, cand ne intelegem bine...tot la cearta se ajunge...cu mama vorbesc lucruri numai cand am nevoie, si cu tata cand am nevoie de bani...astai relatia mea cu ai mei. Asta e viata,... sper sa se mai imbunatateasca pe viitor
Oricat mi-as dori o relatie mai buna cu parintii mei. mi-am dat seama ca nu prea se poate...
Poate si din cauza faptului ca sunt cam inchisa in mine. dar si ei nu ma inteleg...
deci, e RAU!
parintii mei sunt foarte tari. vorbesc cu ei de parca ar fi prietenii mei numai ca au mai multi bani ca mine, ma ajuta cand am nevoie, discutam orice, avem si secrete, ma mai cert cu tata pentru ca se enerveaza daca nu fac o treaba cum trebuie, dar e super, el ma duce la frizer, cu mama vorbesc despre probleme de femeie, cum sa-mi aleg iubitu` etc, cu tata vorbesc despre sporturi, filme, calculatoare etc si joc fotbal:d.deci mama si tata au o fata care poate fi cand fata cand baiat.
nu mi-au interzis niciodata sa fac un lucru pentru ca stiu ca le spun orice fac si nu le ascund secrete si daca cred ca ceva e gresit ii zic mamei si isi spune parerea si stabilim impreuna ce e bine.
dar la fel de bine ma inteleg si cu cei 3 frati ai mei si cele 2 surori ale mele... familie numeroasa(8 pers)
by zu:p
Eu nu discutam deloc cu parintii mei pana sa moara tatal meu.Nu ma lasu sa ies,... dar acum a ramas mama si la 2 ani dupa moartea tatalui meu m-am casatorit.Acum vorbim orice.imi pare rau ca nu am avut ocazia sa vorbesc si cu el la fel ca si cu mama
Eu momentan stau cu mama (tata e in Ungaria plecat...ma rog...nu permanent ) si ne intelegem bine...cand eram mai mica ne mai certam, dar de cand am facut 18, vorbim ca de la femeie la femeie, ca sa zic asa Cu tata ma inteleg si mai bine pentru ca imi face toate poftele cand vine in tara Acum...trebuie sa-l conving sa-mi ia masina
Ma inteleg bine cu amindoi. dar mai deschis vb cu tata, mai ales in relatii. el a mai intelegator...
Ma inteleg foarte bine cu parintii mei, si pot sa vorbescc deschis cu ei.Mereu ma inteleg, dar sunt mai apropiata de mama care imi este ca o sora.
Tata sucks uneori... dar in general sunt fetita lui tata il ador ca are grija de mine desi cteodata exagereaza cu enele chestiimai trebuie sa crescam 15 ani deci se inttelege de ce e mai exigentmama e...plictisitoare dar pot vb cu ea orice
in general nu-s multumita de ei, de abia astept sa fac 18 ani sa nu-mi mai zica mie ce sa facinca 3 ani :-
Ne intelegem destul de bine, adica nu ne certam...nu prea des. dar nici nu comunic deschis cu ei, poate eu am o problema, nu stiu.am impresia ca atunci cand le vorbesc de planurile mele de viitor, ma cam iau peste picior sau imi zic ironic "tu n-o sa reusesti niciodata, nu vei iesi de sub aripa noastra"...nu sunt oameni rai, de-aia zic, poate la mine ii baiu' Sau poate la ei!
Nu am probleme prea multe cu parintii mei, vorbesc foarte deschis cu ei, mai ales cu mama... dar, sunt si perioade cand parca nu m'ar intelege deloc...
Spune-mi si mie ideile tele ca sa pot vb si comunica si eu cu fetita mea de 13 ani.Noi nu comunicam deloc, ea este o fire mai inchisa, mai retrasa fata de mine.Cu toate ca zilele trecute a venit si mi-a spus ca un baiat ia cerut prietenia, am fost de acord si i-am spus sa aiba grije de ea, dar prietenia dintre ei doi nu a tnut mult si sau certat pentru ca ei ii place de alt baiat cu care este acum.Nu stiu daca fac bine sau rau dar cred totus ca este prea mica acum. Da-mi te rog un sfat cum sa fac sa ne intelegem mai bine. Iubeste-ti parinti si pretuiestei acum cat mai sunt langa tine.