| libra93 a întrebat:

Cum va pare zodia peshte maskul

13 răspunsuri:
| manna a răspuns:

Buna! din experienta si analizele proprii, am cunoscut barbati pesti radical diferiti in ceea ce priveste scopuri si vise, insa la personalitate... pai sunt atenti cu cei din jur, in special cu atetia doamnelor (conteaza f mult parerea lor), tinde sa fie amic cu toti, rar cind intra in conflicte, iar de se intimpla cedeaze mai degraba de la el (daca se merita). in ceea ce priveste in cuplu, sunt fideli, deseori dependenti de partenera, au tendinta sa idealizeze persoana de alaturi cit si lumea din jur, iubeste cu patima si daruire 100%, insa uneori nu-si poate controla agresivitatea si o camufleaza in discutii lungi si fff serioase happy in amor sunt atenti la tooot ce vrea partenera, sunt usor de convins, insa in viata de zi cu zi nu se lasa dusi de nas. apreciaza femeile destepte, istete, frumoase, intelepte si foarte pozitive! sunt nebuneste atrasi de " idealul feminin" ---agera si isteata, colegiala si dulce! se nataseaza usor de oameni, chiar daca neaga asta. ah da! MINT FOARTE FALS. happy happy cam asta e inspiratia mea la subiect. daca am nimerit, bafta in ce ti-ai propus cu vreunul happy

| simona_6231 a răspuns:

Sincer eu nu pot sa suport zodia peste, nici eu nu pot sa imi explic raised eyebrows

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Fereste-te de ei, niste betivi ordinari!laughing

lolita
| lolita a răspuns:

Nu cred in chestia asta cu zodiile. sotul meu ese in zodia pesti si iti zic ca este cea mai minunata persoana pe care am intalnit-o in comparatie cu alti barbati din zodia pesti.

| rotrezestete a răspuns:

Inoata mai repede ca spermatozoizii, aveti grija

| Symona a răspuns:

Y sunt prietena cu cineva in zodia pesti si mi se pare putin timid si care pare a ascunde ceva de fiecare datawinking

| multimoak a răspuns:

Eu nu am dat pana acum de nimeni in zodia pestelui. La cum scrie-ti voi sper sa nu dau!

| BeT a răspuns:

@cristacheceliute, esti peste? vezi ca pesti sint fara numar!

| BeT a răspuns:

@manna, are dreptate dar vreau sa completez citeva lucruri:Este foarte importanta si ziua in care s-au nascut, in general pesti sint visatori dar si naivi, orgoliosi dar stiu sa plece si capul, nu iubesc minciuna iar cind simt ca cineva ai minte pot deveni agresivi, sint gelosi chiar foarte gelosi pot zice, iubesc fanteziile si libertatea. Daca esti sincera cu pestele si nu-i dai ocazia sa fie gelos pestele te va iubi si te va respecta foarte mult.

| Vizitiul a răspuns:

Nu doar zodia pestilor, ci absolut toate zodiile sugestioneaza negativ psihicul oamenirii, care se ghideaza dupa aceste "preziceri" false! Va rog, nu fiti naivi, suntem o tara plina de oameni capabili, hai sa nu ne mai lasam dusi de nas de catre astrologi. Viata si tot ceea ce reflecta ea este relevanta cu faptele, gandurile noastre!

| tarziu a răspuns:

Imparte populatia globului la 12 (zodii) iti da undeva la 560 milioane. Hai sa presupunem ca jumate din ei sunt barbati. Inseamna ca 280 milioane de barbati sunt in zodia pesti. Stiu, nu trebuia sa impart la 12, nu ma asaltati cu stupizi, am facut doar un calcul "din mare".
Sa revenim, chiar crezi ca aproximativ 280 milioane de barbati pot fi bagati in aceeasi oala, cu aceeasi fire si aceleasi trasaturi de caracter? Chestia asta cu zodiile ma face sa rad laughing

| unicka a răspuns:

Sotul meu este in zodia pesti si este un om minunat, un sot perfect, spun asta cu mana pe inima si ii multumesc lui Dzeu ca am gasit un asemenea om, nu zodia conteaza ci omul, daca toti dintr-o zodie am fi la fel nu stiu ce ar fi.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

@traian nu sunt, probabil am ratat cea mai frumoasa cariera.