| manoka a întrebat:

Cum va pregatiti si asteptati pastele?

Răspuns Câştigător
| DenissaDeea a răspuns:

Am facut curat in casa de la a-z.pregatesc retete traditionale, am inoit toate florile din casa, voi merge la inviere, voi pregati o masa bogata cu de toate ca de sarbatoare.cu ocazia sarbatori am timp mai mult si pentru mine de rasfat si sa simt ca e sarbatoare si astept pastele cu cei dragi in familie.

6 răspunsuri:
eileen
| eileen a răspuns:

Saptamana viitoare voi face curat in casa. Caut retete pentru masa de Pasti. De asemenea, am repetitii de cor pentru Duminica Pastelui la biserica.

| Alexandrinaa a răspuns:

Imi pregatesc casa si sufletul curate, la fel ca-n fiecare zi, pentru ca niciodata nu stim ce se va intampla cu noi, asa ca Pastele sa fie un motiv in plus sa fim mai buni, mai toleranti, mai responsabili, mai ingrijiti, mai putin ocupati cu treburile materiale. Unii pot merge la biserica, altii pot pur si simplu sa planteze doi pomisori in gradina, fiecare dupa cum crede ca se poate multumi pe sine, pe celalalt, si astfel pe Dumnezeu! Iti doresc Paste fericit tie si tuturor crestinilor, celorlalti Pesah fericit sau... in functie de cult, toate cele bune si un suflet cald!

| manoka explică:

Pastele ca si toate sarbatorile pentru mine sunt importane ca familia, cei dragi sa-mi fie alalturi, atuncia simt cu adevarat pentru ce traiesc, desigur la randul meu si eu fac curatenie, mancare si merg la bisercica pentru sufletul meu.Va doresc Paste fericit pentru toti, oricare ati tine.

| Elena0210 a răspuns:

Pregatirea casei si papa bun. E bina sa ai grija si de suflet dar eu nu am din pacate pentru ca asa sunt eu.

| N538961518 a răspuns:

Cu pieptu-n fata...cu pieptu-n fata big grin

| miha_8485 a răspuns:

Din pacate eu nu prea am timp de pregatiri. Am un bebe de 1 an si 3 luni care ma tine destul de ocupata. Sigur pregatirea de Paste nu inseamna sa faci curatenie cum marea majoritate spun. Sunt de parere ca perdele, geamurile... trebuiesc spala-te regulat si nu doar ca vine Pastele. Eu ma pregatesc mai mult psihic si spiritual: incerc sa fiu mai vesela, mai prietenoasa, sa nu fiu mofluza. In plus am fost la cosmetica si mi-am facut un tratament facial, m-am tuns si m-am vopsit. Mi-am luat o pereche de pantaloni si o pereche de pantofi super. Voi face pasca si cozonac (dupa o reteta gasita bineinteles pe gustos.ro). De asemenea este important pentru mine sa fac cadouri celor dragi: bebe, sot, parinti, nasi..., cadouri pe care le achizitionez din timp pentru a evita aglomeratia din ultimile zile (astfle nu ma stresez). Cam asa ma pregatesc eu pentru Paste.