Cum definesti o hoasca batrina? Nu prea am cunostinte de 35, in schimb stiu cateva pe la 40-45-50 care arata de pici jos.
Vad sute de femei zilnic si pot sa le numar pe degete care arata cat de cat a oameni la varstele alea.
Nuj probabil mi-ar curge balele daca as fi un babalâc divortat sau vãduv.
Cat te tine cu una de varsta aia? Ca pe mine ma gata o pustoaica liceanca sau stundenta in 30 de secunde si in alea dau pana ma doare ciocanu.
Nu e vorba de curs balele, ci sa mai ai ce discuta cu ea dupa alea 30 de secunde, de minute, sau 3 ore. Dar daca te da gata pustoaica in 30 de secunde, probabil mai trebuie sa lucrati impreuna la prelungire. P.S. Indiferent de varsta, poate sa te tina sau nu, daca tii musai sa termini repegior, se poate.
Am primit acest argument de n ori.
Sincer am vorbit cu femei de toate varstele si nu mi s-a parut o mare diferenta dintre mentalitatea unei pustoaice de 18 ani vs una de 38.
Adica nu simt ca mi-ar putea oferi o femeie ce nu poate o fetita? Ce discutati teoria conspiratiei? Atat ca aia de 38 de ani stie sa te ia cu vrajeli sau sa-ti dea un boost, sa te simti ca ai ouale mai pompoase decat le ai de fapt. Ce e de asteptat ca n-o mai ia nici dracu si saracia la varsta aia si vede in tine o mina de aur.
Mina de aur? Dar de ce nu ar vedea in tine UN PARTENER? Inclusiv pe plan profesional/financiar?
Pai asta zic ca vad.
D-asta unele mai în vârstă mai coboară. Da când au 21, de le-ai vedea cu "mucosi" de 16 ani.
Fără supărare, dar tu nu știi din ce e făcută dragostea... Pentru tine, dragostea e făcută din țâțe, funduri bombate și carne fragedă, cam ceea ce văd majoritatea românilor.
Omul nu este umblat, pentru că dacă ar fi fost umblat ar fi văzut femei atrăgătoare chiar și după 38 de ani.
Sau cel mai probabil este încă un copil nedezvoltat fizic și mental pentru o femeie de 38 de ani.
Fiecare cu cei place. Daca femeie este alba, atunci e bun, daca e de alta culoare, cam naspa, ar trebuie sa faceti schimb de ani .
Vad ai spus ca este indianca, personal nu-s curios de indience nici daca ar avea 20 de ani, nu imi plac, dar cum am spus fiecare cu placerea lui.
La fel, as cauta ca femeia sa fie mai tinara, nu conteaaza cu citi ani, cit mai tinara cu atit mai buna .
Acu daca ai o femeie gen Jennifer Aniston actrita aia, merge si la anii aia cei are acu la 35 era super, era si mai buna.
Dar cum oamenii is diferiti, pentru unia conteaza si alte aspecte, si cum arata el, asa de este un barbat burtos, cu chelie, si la 27 de ani e prea batrin pentru aia de 35 , ori el se multumeste si cu una de 40.
Is multe elemente ce trebuie luate in calcul, sa poti spune daca e bun sau mai putin bun.
Dar daca va placeti, daca va intelegeti, atunci varsta nu mai conteaza.
O relatie e relatie indiferent ce varsta au cei doi, trebuie sa te placi si sa te intelegi, sa ai mai multe chestii in comun, sa te potrivesti, apoi restul e poveste.
Da breh, ca toate care au 35 de ani is postite daca nu-s maritate, nu?
Toti sariti si comentati de varsta, dar nu stim abslut nimic despre situatia mentionata, doar virstele. La 35 de ani poate fi terminata fizic si psihic sau poate fi pe val cum nu-s multe la 20.
Eu nu as accepta o astfel de relatie dar daca poti accepta asta e ok. Diferenta de 8 ani nu e mare doar ca eu prefer sa fie in sus nu in jos.
Nu am eu treaba cu prejudecatile societatii dar in general barbatii care cauta o femeie mai matura, cauta o mama. Adica o femeie cu spirit matern care sa aiba grija de ei.
Eu nu vreau sa fiu asta. Eu caut un partener, egal cu mine sau unul mai mare cu cativa ani si mai intelept ca mine, de la care sa am ce invata si pe care sa-l pot respecta si pretui.
Si apoi m-as simti batrana alaturi de un barbat tanar. Eu vreau un barbat alaturi de care sa ma simt tanara.
Ca pe orice relație normală, diferența de vârstă chiar nu este una mare încât să apară probleme.
Eu am vazut fata de 20 cu bărbat de 32 deci nu este nimic rău! Fie vorba între noi cred ca a dat lovitura când s-a căsătorit la câți bani avea!
Nu te stresa, mai mult ca sigur ca e un minor fara inceput in ale .....vietii.
sanctuarySPA întreabă: