anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum vedeți o relație în care bărbatul are 27 de ani și femeia 35 de ani?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

8 ani nu e nimeni ieșit din comun.

41 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Esti pedofil cumva?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Cum definesti o hoasca batrina? Nu prea am cunostinte de 35, in schimb stiu cateva pe la 40-45-50 care arata de pici jos.

| Cristi9997 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Vad sute de femei zilnic si pot sa le numar pe degete care arata cat de cat a oameni la varstele alea.
Nuj probabil mi-ar curge balele daca as fi un babalâc divortat sau vãduv.
Cat te tine cu una de varsta aia? Ca pe mine ma gata o pustoaica liceanca sau stundenta in 30 de secunde si in alea dau pana ma doare ciocanu.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Cristi9997):

Nu e vorba de curs balele, ci sa mai ai ce discuta cu ea dupa alea 30 de secunde, de minute, sau 3 ore. Dar daca te da gata pustoaica in 30 de secunde, probabil mai trebuie sa lucrati impreuna la prelungire. happy P.S. Indiferent de varsta, poate sa te tina sau nu, daca tii musai sa termini repegior, se poate. happy

Am primit acest argument de n ori.
Sincer am vorbit cu femei de toate varstele si nu mi s-a parut o mare diferenta dintre mentalitatea unei pustoaice de 18 ani vs una de 38.
Adica nu simt ca mi-ar putea oferi o femeie ce nu poate o fetita? Ce discutati teoria conspiratiei? Atat ca aia de 38 de ani stie sa te ia cu vrajeli sau sa-ti dea un boost, sa te simti ca ai ouale mai pompoase decat le ai de fapt. Ce e de asteptat ca n-o mai ia nici dracu si saracia la varsta aia si vede in tine o mina de aur.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Cristi9997):

Mina de aur? Dar de ce nu ar vedea in tine UN PARTENER? Inclusiv pe plan profesional/financiar?

Pai asta zic ca vad.
D-asta unele mai în vârstă mai coboară. Da când au 21, de le-ai vedea cu "mucosi" de 16 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Cristi9997):

Fără supărare, dar tu nu știi din ce e făcută dragostea... Pentru tine, dragostea e făcută din țâțe, funduri bombate și carne fragedă, cam ceea ce văd majoritatea românilor.

| Effy35 a răspuns (pentru Violleta2022):

Cred că așa se explică...

| Effy35 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Omul nu este umblat, pentru că dacă ar fi fost umblat ar fi văzut femei atrăgătoare chiar și după 38 de ani.
Sau cel mai probabil este încă un copil nedezvoltat fizic și mental pentru o femeie de 38 de ani.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că e ok.

Întrebări similare