Stilul de viata categoric se schimba in timp, dar sentimentele care leaga o familie, nu!
Eu sigur n-as mai vedea nimic in 2050
Totusi ma gandesc ca parintii vor fi din ce in ce mai batrani cand vor concepe primul copil si nu prea vor apuca sa-si vada nepotii
Sau poate copiii se vor face programati, in functie de venituri, de necesitatea statului de a avea forta de munca sau nu.
Femeia fertila va avea sa aleaga dintre mai multi barbati, pentru ca vor fi prea multe femei care nu vor fi fertile, la fel si barbati infertili. Cuplurile vor fi avea o durata de viata scurta, iar copiii vor fi crescuti mai mult in scoli, pentru ca ambii parinti vor lucra de dimineata pana seara.
Iubirea va fi considerata o pierdere de timp, totusi vor exista nostalgici care se vor indragosti si care vor fi atipici timpului lor.
Interesanta intrebare, dar mi se pare mie ori chiar se va considera familia, ca o forma de "limitare" a libertatii, mai mult decat acum.
Cuplurile vor trai consensual (adica concubinaj), cum se mai practica si acum ca un fel de casatorie de proba, iar copii se vor face doar atunci cand, adultii, se vor "plictisi" de atata independenta si pentru a avea cui sa lase "mostenirea " genetica si cea materiala si nu numai.
Banui ca, s-ar putea sa locuiasca pe alte planete: barbatii pe Marte, iar femeile pe Venus si asa intalnindu-se rar, nu vor mai avea motiv de cearta si vor privi unii la altii, prin telescoape performante, pentru a-si potoli dorul.
Copii vor putea fi crescuti de "bunicute" si vor fi educati de niste profesori, care vor avea salarii mai mari si vor fi calmi si intelegatori, asa cum astazi nu prea sunt, gandindu-se doar la ziua de maine.
Cred ca putem fabula fiecare cat de mult, insa daca nu vom avea gija sa ne "mobilam" inimile cu sentimente frumoase, cu dragoste vom imbatrani fara sa stim ca am trait pentru ca, orice s-ar zice, familia este un cuibusor unde poti sa-ti "incarci" bateriile, UNDE POT FI CRESCUTI IN ARMONIE COPII SI UNDE BATRANII POT SA PRIMEASCA CALDURA UNUI SUFLET, CARE A DEVENIT NEMURITOR, TOCMAI PRIN FAPTUL CA A DARUIT VIATA URMASILOR.
Un gand bun si sperante pentru un viitor cat mai normal chiar si in viata particulara a oamenilor.
Cea de familie:
deci pe barbati ii vad cu vreo 20 de sotii, la fel si pe femeii
Viata:
copii 'indragostinduse' de la 2 ani
Copii care isi incep viata sexuala de la 4 ani
animale mutate genetic
fructe si legume nu mai exista sau sunt aduse din alte tari(si acelea mutate genetic )
Totu' chinezesc ( nu ca as avea ceva cu chinezii)
Si multe altele dar nu imi vin acum
Nu tare unite...adica deloc lucrurile care acum 10-20 de ani le consideram cine stie ce mai minunati le vom considera banalitati atunci...
Pai... daca ramane tot boc asta ...nu prea cred ca se va intampla ceva iesit din comun
asta daca mai traieste pana in 2050
cred ca o sa fie ceva mai modern decat cum e acum.
Tata online pe net/chat-uri/jocuri
Mama online pe net/pe messenger/cu telefonul in mana si SMS-uri
Copilul va putea trece clasa cu media generala 1
Cea mai populata slujba la femei va fi prostituarea
Copilul tocmai se scoala dinpatul lui zburator cu trei etaje ce sta suspendat pe 7 dulapuri. mama si tata la fel. mama se duce in baia ei personala cu 5 oglinzi de diferite marimi, cazi cu geluri de dus( cam 100 la numar) se aranjaza, si se duce impreuna ca copilu si barba-su sa manance clatite biodegradabile cu gem de castraveti proaspat tocmai preparat de un robot. copilu pleaca la scoala unde invata pan la ora ...sa zicem... 4(dupamiaza) se intoarce acasa. mananca ce-a mai ramas de dimineata, isis face temele(eventual pe un i-pad) apoi sta la televizorul digital 3D impreuna cu pisica sa tdhiuxyhg.se intorc si parintii, mananca si somn-usor.
Alexander_Justin_1995 întreabă: