anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum vi s-a parut primul sarut?

Răspuns Câştigător
| ζøvع a răspuns:

Inca nu l-am primit...dar sper sa il primesc si sa fie un sentiment super.happy

14 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Minunat,nici nu se putea altfel.big grin

| FrunzaDeToamna a răspuns:

Mie mi-a parut ff romanticbig grin si nu am sa il uit niciodata
Eram in camera cu mai multe fete si baieti.eu nu eram imp cu iubitul meu at.el a zis andreea vi sa imi dai un pahar cu apa si cand m-am dus in bucatarie sa ii dau at mi-o zis ca el nu vrea apa ca vrea sa ma sarute :*:X de at suntem imp love struck
Nu am sa uit niciodata sarutul acelalove struck

| Nikutzaaaa a răspuns:

Hoho/...atunci mi se parea rau de tot, nici nu stiam ce e ala french kiss. stateam ca o statuie, nu miscam nimic... xDDDD

| yumeee a răspuns:

Nu s-a ridicat la aşteptările pe care mi le formasem în mod automat datorită filmelor, poveştilor, cărţilor romantice; posibil datorită vârstei fragede şi tuturor factorilor care supraapreciază primul sărut, astfel încât individul, ajuns în faţa faptului, de cele mai multe ori, îşi dă seama că în realitate nu e chiar aşa.

| Ciuuf a răspuns:

Mmmm.primul sarut mii s-a parut emotionant si pasional!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie mi s-a parut foarte Dragutlove struck O senzatie Superba ca un baiat Chiar te placelove struck. Sper ca te-am ajutat:]

| cristi13_1825 a răspuns:

Hhhh primul sarut a venit asa repede eram pe strada si... a fost ff cool depinde cum il vezi si u

Răspuns utilizator avertizat
| bsb a răspuns:

La mine... mozolitor laughing)
a fost oricum, foarte... de neuitat

| Sonia a răspuns:

A fost.:X.Minunat.Si foarte romantic.Nici nu ma asteptam ca el sa fie asa romantic.
Eram cu el si cu inca 2 prieteni care erau cuplati afara eu cu el stateam pe banca ceilati cu treaba lor se plimbau... noi pe banca eu in bratele lui, era noapte si eram cam adormita ma ia el in brate stau cu capul in poala lui incepe sa se joace cu mine sa ma gidile si cheste din astea pana la urma din joca ma saruta.Si da a fost un suuuppper sentiment.Iar dupa french...ma luat toal prin surprindere dar nu pot sa zic ca nu mi-a placut.Si ce a fost mai amuzant cand s-au intors prieteni unu din prieteni nostri, vede ca noi nu mai zicem nimic la care el:''Ce faceti ma acolo de nu imi vorbiti, ce treaba aveti''.
Si cam asta a fost:X.

| lipici a răspuns:

La primul am fost beata rolling on the floor asa sec a fost.da totusi imi amintesc de el si a fost ok.:d

| Feliciann a răspuns:

Super a fost

| alexutsa2011 a răspuns:

Soooooper. Dulce ca o acadea. happy

| gemeni6226 a răspuns:

A fost la o discoteca la 18 ani.A fost minunat.

Întrebări similare