| ravendem a întrebat:

Cum vi se pare acest cadou pentru prietena mea

Vreau sa vorbesc cu familia ei Si sa scrie fiecare un bilețel cu niste urări pentru ea de ziua ei bineinteles ca scriu si eu si toate astea o sa le pun intr-un cufar + eu stiu un lănțișor si cercei de argint cred si pun totul în cufar ai o sa îngrop cufărul acela in grădina ei am sa fac o hartă cumva si o sa o tai in 8 bucăți si dau la fiecare membru din fam ei cate o părticică si cea mai importanta o tin eu. Si fiecare soră frate ii va da o parte din hartă pana la ziua ei... si na asta va fi un puzzle ea oricum nu va stii ce se intampla si na ultima parte cea mai importanta eu voi da eu... de ziua ei este in mai abia si na o sa-i zic ca este o comoară undeva la ea acolo si na dupa mapa aia o sa meargă si o sa dezgroape comoară aceea si in ea o sa se afle acele biletele scrise de toata familia ei si de mine. vreau ca acest cadou sa fie foarte special si captivant.
Ce parere aveti?

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

O prostie

| NonZarek a răspuns:

Foarte tare, adica e ceva super ca te implici asa de mult, ei sigurat ii va placea ceea ce ai facut mai ales ca iti ia ceva timpwinking, succes

| Adry05 a răspuns:

Daca crezi ca ei ii plac lucrurile de genul, atunci e super.
Incearca sa le dai si altora de pe site-ul asta din creativitatea la cadouri ca vad ca au mare nevoie. laughing

| Puyasigeorgehora a răspuns:

Intr-un fel dragut, dar cine da cu lopata cand o dezgroapa? Te-ai gandit sa o pui in altceva (hartie, cutie) pentru a proteja cutian in sine?