| liliana77any a întrebat:

Cum vor arata relatiile in viitor avand in vedere ca toata lumea este pe cont propriu.
Multi barbati fug de angajamente si nu au ganduri serioase.
Unii barbati sunt mai sensibili decat femeile.
Multe femei au inceput usor usor sa preia treburile casnice atat ale barbatilor cat si ale femeilor.
Ce parere aveti?

20 răspunsuri:
| jhonny999 a răspuns:

Cand se pune accent mai mult pe cum aratam pe exterior.
Si nu se pune baza pe frumsetea interioara. avem surprize.
Sunt si oameni foarte frumosi pe interior, dar nu arata prea bine pe exterior. Acum fiecare alege ce vrea.

| doctorandus a răspuns:

Barbatii tineri, da. Barbatii 40+ se gandesc sa-si intemeieze o familie (majoritatea, daca ei castiga suficient).

| relian a răspuns:

Ce parere am? Daca lucrurile sunt cum spui, nu barbatii sunt de vina ci femeile.
De ce? Pentru ca ele cauta barbati fatali, cu de toate, iar daca nu gasesc, stau singure, apoi veniti si va plingeti ca barbatii sunt gay, ca is mai sensibili ca femeile, ca nu au ganduri serioase etc.

Deci voi femeile aveti pretentii cam mari, mai ales romancele din RO, asta din cauza ca nu sunteti realiste, vedeti zi de zi numai fufe cu barbati cu bani, cu barbati bine si gata visati si voi toate, daca alea pot, voi de ce nu ati putea.

Femeile nor sa poata sa preia treburile barbatilor, pentru ca nu-i chiar asa de simplu.
Putine femei sunt mai altfel, iar daca barbatii is multi din ei nepriceputi, si femeile sunt la fel, este o chestie comuna, nu coboara barbatii si urca femeile, se intampla de ambele parti aceste chestii.

Iara in ziua de azi cand ai aces la infoirmatii cand toti posteaza care si ce vrea, asa vedem noi chestiile astea si spunem ca in ziua de astazi se intampla asa, inainte nu era chiar asa.

Ba mereu asa a fost, doar ca noi nu prea aveam cum vedea lucrurile astea, nu veneau oamenii sa isi spele orice rufa in public ca acum.

Tu de ce esti nemutlumita? Nu gasesti barbat responsabil, serios? Dar trebuie sa te intebi si ce barbat caut, vrei tu, cum sa arate, ce sa aiba, apoi sa spui, da uite nici unu nu se baga, toti fug.

Eu stiu in RO si barbati seriosi, responsabili, care nu arata nici rau, dar fetele nu prea is curioase de ei.Acum am fost in RO si am vazut chestia asta.

Ok inteleg nu-ti place de figura unui barbat, este in regula, dar nu spune ca nu-s responsabili, ca nu-s seriosi. Pina nu cunosti pe cineva, nu poti spune nici macar de acel barbat cum este corect?

| Kufu95 a răspuns (pentru relian):

Eu de asta zic că relațiile sunt pe cale de dispariție, nimeni nu e mulțumită nici cum.

| Hyperion7 a răspuns:

Cum ti-așterni,așa te culci!
Nu trebuie să îți pese de ceea ce este în jur, pentru că în jurul nostru sunt fel și fel de oameni,iar dacă e sa te iei după toți oamenii,o iei la nebuni.
Exista enșpe mii de păreri despre relații,cum sa tii cont de atâtea?
Doar pentru că x și y fac ce fac,nu înseamnă că am să fac și eu.
Din contra,din cele enșpe mii de păreri,eu mă focalizez pe cele din care am și ceva de învățat,că de rău,toți te învăță,mai ales daca ești începător.

Da,sunt cazuri și cazuri,dar eu mă lupt să-mi construiesc o familie pe niște principii bine delimitate și îmi asum că alții mă vor judeca,dar ce contează părerea lor? Atât timp cât eu mă simt bine,sunt fericit,îmi trăiesc viața la intensitate maxima,că am una,nu o sută.

Și, încă o chestie, vrei relație serioasă? Fii serios/oasă, vrei virgină, fii virgin, nu pretinde că vrei ceva fara ca tu însuți sa fii deja!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Vezi situatia din Japonia, ca acolo ne indreptam.
Magazine cu mancare portionata pentru o singura persoana. Micro apartamente. Seri de vineri iesiri cu colegii, in lipsa unei vieti sociale. Primarii care incearca sa faca lipeala tinerilor, in speranta sa aiba natalitate pe +.

| siriusblack98 a răspuns:

" Multi barbati fug de angajamente si nu au ganduri serioase. " Sau poate ca n-avem cu cine sa ne intemeiem o familie pentru ca nici voi nu stiti ce vreti de la un barbat iar atunci cand il gasiti pe "ala bun" ii dati cu sutul in fund (majoritatea nu toate) sau faceti pe inabordabilele si va plangeti dupa ca nu mai exista barbati adevarati pentru ca se satura fraierul de voi, de dramele voastre si pleaca. " Multe femei au inceput usor usor sa preia treburile casnice atat ale barbatilor " Pai asa se intampla cand esti " a strong and independent woman and you need no man " rolling on the floor In momentul in care pui pe locul 1 banii/averea la un barbat si restul aspectelor sunt putin importante, ajungi sa plangi pe internet ca nu mai sunt barbatii interesati de o relatie serioasa.

| StoicAnalysis a răspuns:

Ceea ce vezi tu, a fost din totdeauna. Doar ca acum s-a mediatizat mai mult.
Relatiile pe viitor vor fi tot ca cele de pana acum. Doar ca in proportii diferite. Adica unii parteneri vor avea mai multe drepturi/obligatii decat ceilalti parteneri.

Solutia e la fel de simpla ca pana acum. Iti cauti partener care este dispus sa accepte termenii tai si viceversa. Daca nu iti convine ceva la partener si vezi ca nu ajungeti la un numitor comun, va despartiti si cautati pe altcineva.
E o imbecilitate foarte mare daca alegi sa ramai intr-o relatie, incercand sa schimbi personalitatea si setul de valori al partenerului.

| Miruna333 a răspuns:

Relatiile ar putea arata diferit, ceea ce este foarte bine, in mare parte pentru ca oamenii sunt tot mai concentrati pe independenta lor. Dar relatiile in trecut cum aratau? Femeile la cratita cu,, barbatii'' alcoolici si abuzandu-le.
Multi nu mai simt nevoia de a se angaja in relatii serioase posibil din cauza fricii de a-si pierde libertatea sau pentru ca isi doresc mai multa siguranta in propriile alegeri. Fuga de angajamente este o modalitate de cele mai multe ori de a evita presiunea sau asteptarile care vin odata o relatie serioasa. Unii oameni pur si simplu nu isi doresc relatii, ca si femeile, iar acest lucru este perfect normal.
In acelasi timp, multi barbati sunt mult mai deschisi cu emotiile lor decat erau inainte, ceea ce ii face mai echilibrati emotional, lucru care este incredibil pentru relatie.
Exista mai multa vulnerabilitate si intelegere din ambele parti, ceea ce poate adanci legatura dintre parteneri.
Faptul ca femeiele preiau treburile casnice ale barbatilor, nu prea am vazut.
Dar, cred ca relatiile vor fi mai flexibile, mai deschise si mai adaptabile nevoilor fiecaruia, cu o comunicare mult mai sincera.

| Kufu95 a răspuns:

Eu cred că relațiile sunt pe cale de dispariție. Foarte multe sunt doar pe interes, nu contează din partea cui.

| Cinic a răspuns (pentru Kufu95):

Corect!

| Kufu95 a răspuns (pentru Cinic):

Sincer, eu cred că dacă oamenii se iubesc cu adevărat, se acceptă indiferent de fizic, boli sau indiferent ce statut social are fiecare. Statul social se pot realiza împreună oricât de greu ar fi și dacă amândoi au ambiție în aș atinge goal-urile. La partea cu fizicul este destul de simplu, făcând sport și cu o dietă adecvată după ceva timp va fi ok, dacă se pune problema de așa ceva. Chestia este că mare parte din oameni vor să aibă parte de doar de perfecțiune în jurul lor, să nu ridice nici măcar un deget, să nu existe nici o greutate în viața lor, poc să aibă totul pe tavă, fie bărbați, fie femei.

| tonyc7 a răspuns:

Unde vezi tu ca toata lumea e pe cont propriu? Majoritatea oamenilor depind de cineva!

| BitchInRedDress a răspuns (pentru tonyc7):

E exact opusul, toti avem aceleasi drepturi, nimeni nu depinde de cineva pentru a se mentine pe linia de plutire

| Cinic a răspuns:

Barabatii aia care fug de relatie sunt barbatii aia de top care au totul. Looks, money si status. Si de fapt nu fug de relatii serioase, si ei cauta relatie serioasa si castorie si copii. Doar ca nu o vor face cu femei mediocare sau sub mediocre. Ala cauta si el femeie de top. Si frumoasa si cu reputatie si cu carisma si cultura generala. Cu tipele mediocre doar le reguleaza si dupa le abandoneaza. Sa iti spun ceva, si fara rautate. Daca tu lucrezi la kaufland si cultura ta generala se limiteaza la insula iubirii si ce melodii a mai scos dani mocanu dar tu vrei barbat potent financiar care sa iti ofere totul si tu sa fii cartof de canapea si doar sa consumi fara sa oferi nimic la schimb its over for you! Daca esti grasa si neatractiva dar vrei exclusiv barbat frumos si inalt its over for you. Ala frumos o sa te reguleze de cateva ori dar o sa se insoare tot cu una fit si frumoasa. Si toate chestiile astea sunt valabile si in sens invers. Daca esti barbat urat cauta pe una urata. Esti femeie grasa, cauta pe unul gras ca tine. Esti saraca cauta pe unul sarac la fel ca tine. Stai in liga ta si iti garantez ca vei gasi lejer un barbat cu care sa iti faci o familie! Ce numesti tu " dragoste" nu este altceva decat o tranzactie si daca tu nu poti oferii nimic la schimb, sau ai foarte putine chestii de oferit la schimb, trebuie sa iti mai scazi din pretentii sau pur si simplu sa ramai single si gata. Lumea reala nu este disney chanel si nu exista nici un print pe cal alb.

| BitchInRedDress a răspuns:

5% din oameni in 2025 au relatii, majoritatea prefera animale de companie, e mai simplu. Pe intelesul tuturor, barbatii nu mai au nevoie de femeie, iar femeile nu mai au nevoie de barbati. Toti au egalitate.

| Cinic a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Gresit 50%.
Femeile nu mai au nevoie de barbati! Asta este o afirmatie cat se poate de corecta.
* barbatii nu mai au nevoie de femei! Asta este o afirmatie cat se poate de gresita si ti-o spun raportândumă la irl. Majoritatea femeilor care prefera sa ramana single sunt single pentru ca sunt mediocre sau sub mediocre la orice nivel ( si mu este nimic rau sa fii mediocru, majoritatea suntem mediocrii) dar vor in schimb barbati din top 15% din orice punct de vedere. Tipele mediocre si sub mediocre vor fii pump & dump si pana la urma vor realiza ca nu isi pot satisface pretentiile si vor ramane single. In schimb 90% dintre barbati sunt disperati sa aiba relatie! Nu conteaza cum este femeia si ce are ea de oferit la schimb, important este sa aiba si ei o gaura calda. Si pentru asta sunt dispusi sa accepte orice fel de mizerie ca : inselatul, cartof de canapea, sa accepte o trancanitoare langa el etc. Dar alea din aceiasi liga cu ei nu-i vor! Si alea mediocre sau sub mediocre îi vor tot pe aia din top 15%. Dar aia din top 15% nu le vor pe ele.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Cinic):

Exista si femei realizate care prefera sa ramana singure. Nu stiu ce inseamna top pentru tine, dar exista femei educate, au cariera, statut, realizate financiar, frumoase, ingrijite insa mai intelepte (nu mai sunt tinere). Si unele din ele prefera sa ramana singure!
De ce sa creasca un "barbat", cand se pot bucura de viata, fara batai de cap?

| Cinic a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Categoric ca exista si astfel de femei. Nu le exclud. Dar eu vorbeam despre medie nu despre exceptii. Oricum pentru mine cel mai mare red flag la o femeie, este atunci cand vad ca o femeie se vaita de singuratate sau ca nici un barbat nu vrea sa o intretina pe mocca. Femeile care se vaita ca sunt singure, nu se vaita ca nu le vor nici un barbat. Ele nu au mare lucru de oferit dar vor in schimb totul. Sa fie ala si frumusel sa mai aibe si ceva banuti poate si casa lui etc si ea este mediocara at best. Nu-i nimic rau sa iti doresti toate astea de la un partener doar ca realitatea functioneaza altfel. Ala care este si frumusel si are si bani cauta si el la randul lui pe una frumoasa si care este dispusa sa munceasca alaturi de el. Totul este tranzactional. Si asta este valabil si pentru barbati. Daca nu esti barbat atractiv si nu ai nici bani nu mai visa boss la " bunaciuni" de 20 de ani ca ghici ce?! Alea au si ele pretentiile lor si este normal sa fie asa. Deci standardele ridicole sau pretentiile prea mari se aplica atat la barbati cat si la femei.

| alfons2390 a răspuns:

Trebuie sa-si protejeze unghiutele barbatii, de aia sunt sensibili.