anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cun pot ramane insarcinata cat mai repede. Eam un ciuretaj si doctora mi-a spus ca raman insarcinata mai greu dar eu nu cred voi ce sfaturi imi dati

6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Trebuie sa treaca minim 6 luni de la chiuretaj si apoi sa incerci sa ramai insarcinata, altfel risti o sarcina cu probleme sau un avort spontan.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

O sa ramai insarcinata stai linistita, de regula dupa un chiuretaj uterul are nevoie de timp pentru a se reface.

| mihaa a răspuns:

Dac a zis ca ramii mai greu insarcinata poate s-a referit la faptul ca ai uterul retroversat adica este asezat pe spate intr-=o forma necorespuzatoare si atunci ramii mai greu insarcinata

| Floreenofficial a răspuns:

Unele femei nu raman insarcinate din prima asa ca pune-l la treaba pe iubitul tau. happy

| Poinsettia a răspuns:

Ce se face de obicei ca sa ramai insarcinata? rolling eyes
Daca doctorita ti-a zis ca vei ramane insarcinata mai greu, tu de ce nu crezi? Ai facut cumva Medicina? Cred ca femeia aia stie mai multe decat tine in medicina decat tine c-o facut o facultate, tu ce stii, stii mai mult de pe net; o contrazici in domeniul ei, e absurdwinking

| Incubus a răspuns:

Daca vrei poti iesi in strada si sa strigi:vreau un bebe si sa vezi atunci cati gasesti