| siwel a întrebat:

Cunoasteti cupluri casatorite de mai mult de 7-10 ani care se iubesc cu pasiune si se inteleg bine? Care e secretul lor?

13 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Sunt multe aspecte, nu cred ca e un secret, pur si simplu nu toate relatiile rezista in timp. Cred ca e important sa fie oameni impacati cu viata lor si sa fie convinsi ca au gasit ce cauta la un partener - ca si-au gasit perechea - astfel trec impreuna peste greutati si nu apare ideea ca ar trebui sa caute in alta parte. Eu nu cred in termenul "pasiune" cand vorbesti de iubire - fiecare iubeste in felul lui si se manifesta dupa cum e obisnuit, important e sa fie compatibili.

| Dara a răspuns:

Eu am 11 ani si jumatate de casnicie. Ne intelegem foarte bine si suntem mai indragostiti decat eram la inceput - acum ne cunoastem mai bine, avem incredere in noi, stim ce ne place si ce asteptari avem unul de la celalalt. Respectul si comunicarea sunt intr-adevar de baza in orice relatie.

lolita
| lolita a răspuns:

Da, cel mai bun exemplu sunt paintii mei cae au 32 de ani de casnicie si se iubesc enorm de mult. au avut si momente grele dar si acum se comporta ca niste adolescenti indragostiti, chiar mi-as dori sa ma si eu o casnicie asa. cel mai amre secret cred ca este adevarul si increderea.

| Corina a răspuns:

Da, de exemplu eu implinesc in vara 17 ani de casnicie si ma inteleg foarte bine cu sotul meu. Secretul consta in sinceritate, incredere, fidelitate, consens si o foarte buna comunicare. Dar, dupa un numar de ani, dupa ce apar copiii, grijile, nevoile, pasiunea se mai tempereaza, ca sa nu spun ca dispare. Inflacararea este la tinerete, cand avem viata inainte si nu ne apasa grijile. In schimb cea care ramane si invinge este dragostea. Ea nu moare niciodata! Dar rutina, dupa cum spunea danbnz, este inevitabila. Daca viata ar fi toata numai in roz, atunci poate ar exista si pasiune pana la moarte, dar asa...Veti ajunge cu totii si veti avea propria experienta de viata si atunci vom mai vorbi (cine mai ajunge!) Sa fiti iubiti!

| danbnz a răspuns:

Comunicarea, sinceritatea, increderea, joaca, samd... tot ce are un om normal care stie sa-si traiasca viata. Cei ce se plafoneaza, intra intr-o rutina dezastruoasa, si tocmai asta e moartea pasiunii...

| anka a răspuns:

Am 14 ani de casnicie si au trecut ca gandul. Secretul e la indemana oricui: la baza trebuie sa stea iubirea, respectul si comunicarea. Evitati certurile din nimicuri si ganditi-va ca impreuna toate poverile se duc mai usor. In cazul nostru atractia fizica a jucat un rol important si,, fluturasii" se mai simt si acum in stomac.

| BeT a răspuns:

@siwel, aceste cupluri sint o raritate.Multi arata in public ca se iubesc si se inteleg, dar daca le-ai pune acasa o camera ascunsa ai descoperi Adevarul.

| nobody_9468 a răspuns:

Parintii meilove struck
Dupa 16 sau 18 ani ei tot se mai iubesc.Intodeauna i'am apreciat pentru asta, ahiar daca se mai cearta eu zic ca o fac de dragul impacariihee hee.Secretul...nu stiu, poate ca iubirea reciproca, comunicarea, completarea reciproca...

Bafta.

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Cunosc multe astfel de persoane. Dupa parerea mea, dupa un numar de ani, pasiunea nu se stinge niciodata daca intr-adevar ai iubit cu adevarat.
Initial, este doar atractia fizica. Dar atunci cand vine vorba de casatorie, calitatile si defectele fiecaruia isi spun cuvantul. Consider ca toate aceste cupluri care rezista sunt formate din 2 oameni care pur si simplu se completeaza reciproc din toate punctele de vedere, iar acest lucru nu se intalneste foarte des.

| vyo a răspuns:

Foarte rare mai sunt cupluri care trec de 7 ani dar nu cred ca au un secret anume cred ca totul se bazeaza pe comunicare, sinceritate si respect.

| johnny_1840 a răspuns:

Pai da... secretul e sa faci sex odata la 3 zile si ar mai fi ceva, si barbatul si femeie trebuie sa mai aiba cate un amant si in cazut barbatilor o amanta laughing)) jajajajjajaja

| isa_9377 a răspuns:

Parintii mei sunt cei mai buni prieteni cei mai buni iubiti in curand vor sarbatori nunta de argint happy se mai cearta si ei dar lasa unul de la celalalt si; e trece happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cunosc.secretul? e secret.