| SkaTer91 a întrebat:

Cunosc o fata. imi place de ea. ii fac complimente si alea alea... totusi se comporta diferit cu mine fata de ceilalti. cum imi pot da seama daca ma place cu adevarat?

2 răspunsuri:
| jazzusman a răspuns:

Daca ii place de tine o sa raspunda adecvat cand o sa o abordezi, nu-ti pierde timpul altfel, pune mana pe ea si vezi ce zice, prinde-o de mana spre exemplu, s-ar putea sa ai surpriza sa vrea sa fiti doar prieteni, fetele mai fac si din astea, eu am patit-o o data la fel cu o tipa, vorbeam super mult si imi trimitea mesaje, etc. dar mi-a dat de inteles ca ar fi mai bine sa pastram distanta si ca in tot acest timp nu voia decat sa fim prieteni. Oricum, cu cat amani mai mult cu atat e mai rau, crede-ma, toata viata mea am amanat astfel de momente si niciodata nu ama vut de castigat. Si te rog nu folosi scuze de genul "nu as vrea sa stric prietenia dintre noi", asta e chiar penibil, stiu ca de fapt esti prieten cu ea doar pentru ca o placi si daca ai sti sigur ca nu e ceva reciproc ai renunta, stiu pentru ca asa fac si eu. Du-te la ea si afla adevarul, amanarea e cea mai rea alegere, ori o lasi balta ori o ai pentru tine.

| NataliaN a răspuns:

Cel mai simplu ar fi sa o intrebi in mod direct. Dar daca nu vrei asta, limbajul trupului te-ar ajuta. Devine nervoasa in prezenta ta, se pierde cu firea, se comporta altfel decat cu ceilalti, e mai atenta cu tine, o surprinzi cand te priveste, isi orienteaza corpul in functie de locul in care te afli tu (mai ales genunchii)... Sunt multe lucruri dupa care ai putea sa iti dai seama. Psihologia umana te-ar ajuta.