In primul rand spune-i ca iti place de el si daca el va reactiona pozitiv o sa lase glumitele proaste la adresa ta. daca nu le lasa, incerci sa-l schimbi tu Daca reactioneaza negativ.nu e persoana potrivita pentru tine
Cunosc genul asta de baieti. Sicer, nu stiu de ce fac asa. Unul de genul, imi spunea ca se poarta asa sa nu ma indragostesc, si apoi sa sufar. Culmea este ca eu ma indragostisem . Dar a trecut indragosteala. Sunt sigura ca tu esti in acceasi situatie ca si mine, de asta am vrut sa-ti zic cum a fost la mine. Multa bafta si ai grija ca atunci cand ne indragostim nu este bine intotdeauna, mai ales atunci cand sentimentul nu este reciproc. Numai bine!
Pentru ca nu te vede ca pe o bucata de carne in care sa isi bage p^^a, te vede ca pe oricare persoana din viata lui, si in preajma ta simte ca poate sa fie natural! Da, asa e el, asa vorbeste de obicei si asa o sa vorbeasca toata viata, nu e un prefacut. In subconstient stii asta, mai scormoneste-te. Doh, te-ai prins?! off, fetele astea... Asa ca nu te simti jignita, da-mi o funda... si vreau si un sendvis te rog
Daca te deranjeaza glumele lui proaste mai bine spune-i-o, iar daca te indragostit de el nu cred ca e persoana potrivita!
Ar trebui sa ii zici sa invete sa vorbeasca... apoi daca intr-adevar iti place tipul spune-i