| DenisaBep a întrebat:

Cunosc un baiat de mult timp,inca din copilarie eram amici. In vara am mai iesit cu gasca,eu cu fetele,el cu baietii pe la piscina,prin club,pe la terase. si chiar mi-a picat pata pe el. Stateam mai mereu impreuna,vorbeam, glumeam insa nu intra niciodata pe mine pe FB sa vorbim. In toamna a plecat la tatal lui in Germania intr-o mini-vacanta, a intrat pe mine de ziua mea si am inceput sa vorbim. Am vorbit cam 2 luni in fiecare seara. Cu 2 saptamani inainte sa vina in tara nu am mai vorbit, eu nu prea intram pe el, asteptam mereu sa dea el un semn si cand am vazut ca nu mai zice nimic nici eu nu am facut-o. Acum 2 saptamani a venit in tara. Ne am intalnit intamplator intr-un club in care merg mai mereu cu fetele, a durat ceva pana a venit la mine sa ma salute, am avut cateva schimburi de priviri iar la un moment dat a venit si m-a pupat. Am vorbit putin si a ramas ca iesim a 2-a zi la cafea,ca o sa ma sune. Nu a facut-o. Mi-a dat mesaj dupa cateva zile, am vorbit,am lamurit de ce nu mi a mai zis nimic cat timp era in Germania si de ce nu m-a sunat cand a venit in tara (probleme in familie,ii murise o ruda apropiata) si l-am inteles. Am vorbit toata saptamana, sambata ne am intalnit in acelasi local,a venit la mine,m a luat in brate,am stat amandoi, am vorbit, am dansat a 2-a zi am iesit cu 2 prietene d-ale mele si 2 prieteni de-ai lui la suc apoi cand m-a adus acasa m-a sarutat si a ramas ca o sa vorbim. insa la fel,nu a dat nici un mesaj,nimic.

As vrea sa il intreb ce suntem pana la urma si de ce se comporta asa, insa nu vreau sa par penibila pentru ca nu stiu cum vede el lucrurile astea.dar nici nu vreau sa fiu luata de fraiera,de aceea nici nu ii dau mesaj si astept sa vad cat de interesat este.
Voi cum ati proceda daca ati fi fost in locul meu? E chiar o situatie deranjanta, sa vad ca o zi e alba, cealalta e neagra. mai ales ca il plac extrem de mult si m am atasat foarte repede de el.

14 răspunsuri:
| William a răspuns:

A-i pica cu tronc si a i se pune pata sunt doua expresii cu intelesuri diferite, pe care tu le-ai combinat laughing. A-i pica (cineva) cu tronc inseamna a se indragosti (de cineva) iar a i se pune pata (pe cineva) inseamna a se enerva, a se supara foarte tare (pe cineva). Totusi ma amuza expresia inventata de tine.

| DenisaBep explică (pentru William):

Mi s-a pus pata pe tine are acelasi inteles cu "mi-ai intrat in vizor" adica esti interesat/a de acea persoana, fie ca intr-un mod negativ sau pozitiv; depinde de contextul in care folosesti expresia. In cazul meu au acelasi sens

| William a răspuns (pentru DenisaBep):

Pai tu nu ai zis ca ti s-a pus pata, dar ai fost destul de aproape laughing.

| DenisaBep explică (pentru William):

Important era sa fie inteleasa corect intrebarea/"povestea", nu cred ca am indus pe nimeni in eroare laughing

| neutrino a răspuns:

Asa sunt baietii, se joaca cu cine apuca.

| Laura927 a răspuns:

Baiatul asta e ft nehotarat.
Lasa-l in pace pana isi revine cu picioarele pe pamant.
Nu stie de capul lui...chiar vrei o persoana asa de bipolara?
Intrebarea mea este raspunsul tau
Poate ca nu vrea sa te faca sa suferi sa stii, dar nu stie incotro cu viata lui.
Eu in locul tau m-as axa pe altcineva :/.
Stii placut ul asta este si din cauza ca te trateaza asa, eu cred ca e doar o obsesie sa il ai sub papuc si apoi cand il ai ai sa vezi ca ai sa te plictisesti si o sa ii dai papucii, o sa iti dai seama ca meriti pe cineva mult mai bun.
Bafta

| mircea22b a răspuns:

E timid de felul lui?

| DenisaBep explică (pentru mircea22b):

Nu,nu neaparat. Nu e nici extrem de tupeist, dar nici timid

| mircea22b a răspuns (pentru DenisaBep):

Cel mai probabil are intentii bune dar nu stie sa le realizeze. Dupa cum si tu eziti daca sa-l abordezi direct sau sa stai la cutie. Cand o sa le stie realiza nu o sa aiba acelasi sentiment. Inima si mintea de multe ori se incurca reciproc in loc sa se ajute. Una e mai tare ca alta si se baga si unde trebuie si unde nu.

| DenisaBep explică (pentru mircea22b):

Nici eu nu l-am cautat niciodata de cand a venit, doar el intra pe mine, imi dadea mesaje si mi-a si reprosat de cateva ori ca e si vina mea ca nu vorbim mereu. Nu stiu ce sa fac, dar dupa ziua de duminica ma gandesc ca era rolul lui sa dea un semn.

| mircea22b a răspuns (pentru DenisaBep):

Mai mult ca sigur ca niciunul din voi nu sunteti perfecti si nici nu e important cine e de vina. Daca reusiti sa comunicati suficient ca sa se inteleaga intentia din spatele gestului e suficient. Nu stiu daca e momentul sa aplici reguli cu cine ce trebuie, chiar daca regulile sunt corecte. Nu cumva sa ratezi momentul cand ti se deschide o oportunitate din cauza unor reguli.

| pufypuf a răspuns:

Buna draguta. Pai arata-i tu lui ca tu esti the boss aici. Putin mai mult respect din partea lui pentru tine nu ar strica. nu-l mai contacta. si cand va mai intalniti in cluburi, fa-te mortala si nu-l lasa sa te sarute sau altceva. Da-i peste nasuc sa vada ca nu asa se comporta unul cu tine. Daca intr-adevar vrea sa fie cu tine, o sa fie in fiecare zi nu 2 zile da si 2 nu

| Amadeus1202 a răspuns:

De ce te-ai atasat de cineva care se comporta urat cu tine? Atata timp cat nu isi da interesul sa comunice cu tine si sa-ti dea macar un indiciu ca te-ar placea nu merita sa continui. Ii spui clar, ori te lamureste cu ce crede el ori iti vezi de viata mai departe, nimeni nu are timp de pierdut cu astfel de jocuri pe care altii vor sa le joace cu diferite persoane. Mie imi pare ca e genul care vine si pleaca asa ca te sfatuiesc sa pleci tu prima.

| DenisaBep explică (pentru Amadeus1202):

As vrea sa fiu sigura ca intr-adevar nu vrea nimic inainte sa plec. M-am gandit de multe ori sa il las pur si simplu sa nu ii mai fac jocul, insa intr-un fel sau altul mereu eram in acelasi loc si ajungeam sa vorbim din nou.
In weekend e ziua unui prieten comun si sunt toate sansele sa ne intalnim din nou; nici nu stiu cum sa ma comport pentru ca as vrea sa lamuresc cu el odata