A-i pica cu tronc si a i se pune pata sunt doua expresii cu intelesuri diferite, pe care tu le-ai combinat . A-i pica (cineva) cu tronc inseamna a se indragosti (de cineva) iar a i se pune pata (pe cineva) inseamna a se enerva, a se supara foarte tare (pe cineva). Totusi ma amuza expresia inventata de tine.
Baiatul asta e ft nehotarat.
Lasa-l in pace pana isi revine cu picioarele pe pamant.
Nu stie de capul lui...chiar vrei o persoana asa de bipolara?
Intrebarea mea este raspunsul tau
Poate ca nu vrea sa te faca sa suferi sa stii, dar nu stie incotro cu viata lui.
Eu in locul tau m-as axa pe altcineva :/.
Stii placut ul asta este si din cauza ca te trateaza asa, eu cred ca e doar o obsesie sa il ai sub papuc si apoi cand il ai ai sa vezi ca ai sa te plictisesti si o sa ii dai papucii, o sa iti dai seama ca meriti pe cineva mult mai bun.
Bafta
Cel mai probabil are intentii bune dar nu stie sa le realizeze. Dupa cum si tu eziti daca sa-l abordezi direct sau sa stai la cutie. Cand o sa le stie realiza nu o sa aiba acelasi sentiment. Inima si mintea de multe ori se incurca reciproc in loc sa se ajute. Una e mai tare ca alta si se baga si unde trebuie si unde nu.
Mai mult ca sigur ca niciunul din voi nu sunteti perfecti si nici nu e important cine e de vina. Daca reusiti sa comunicati suficient ca sa se inteleaga intentia din spatele gestului e suficient. Nu stiu daca e momentul sa aplici reguli cu cine ce trebuie, chiar daca regulile sunt corecte. Nu cumva sa ratezi momentul cand ti se deschide o oportunitate din cauza unor reguli.
Buna draguta. Pai arata-i tu lui ca tu esti the boss aici. Putin mai mult respect din partea lui pentru tine nu ar strica. nu-l mai contacta. si cand va mai intalniti in cluburi, fa-te mortala si nu-l lasa sa te sarute sau altceva. Da-i peste nasuc sa vada ca nu asa se comporta unul cu tine. Daca intr-adevar vrea sa fie cu tine, o sa fie in fiecare zi nu 2 zile da si 2 nu
De ce te-ai atasat de cineva care se comporta urat cu tine? Atata timp cat nu isi da interesul sa comunice cu tine si sa-ti dea macar un indiciu ca te-ar placea nu merita sa continui. Ii spui clar, ori te lamureste cu ce crede el ori iti vezi de viata mai departe, nimeni nu are timp de pierdut cu astfel de jocuri pe care altii vor sa le joace cu diferite persoane. Mie imi pare ca e genul care vine si pleaca asa ca te sfatuiesc sa pleci tu prima.
As vrea sa fiu sigura ca intr-adevar nu vrea nimic inainte sa plec. M-am gandit de multe ori sa il las pur si simplu sa nu ii mai fac jocul, insa intr-un fel sau altul mereu eram in acelasi loc si ajungeam sa vorbim din nou.
In weekend e ziua unui prieten comun si sunt toate sansele sa ne intalnim din nou; nici nu stiu cum sa ma comport pentru ca as vrea sa lamuresc cu el odata