Buna, ai putea sa ii iei o bijuterie cv(un ceas, un colier dragut) sau altceva si sa il pui intr-o cutie cu petale de flori(ciudat dar merge).Sau ai mai putea sa ii faci un meniu cu toate cele(nu trebuie sa stii sa gatesti, dati doar silinta) ori sa cumperi o rama frumoasa sa pui o poza cu ea si cu tine sau cv de genu.Ori cel mai bine fa toate astea sau spune-i pur si simplu:Mami, te iubesc! Asta apreciaza cel mai mult o mama dar nici cadourile nu strica! Pup
O geanta,un pulover,cizme/ghete,o bratara, un lantisor, cercei sau o trusa de cosmetice.
alta idee:cand vine de la servici du-o la un restaurant.si da-i un buchet de flori.va fi foarte foarte incantata sunt sigura.dar daca nu ai bani pentru asa ceva, i-ai ce ti-am spus mai sus.La multi ani mamei tale! ceao!
Ii poti lua un parfum
o bijuterie
o cana personalizata
o geanta
un portofel
eu sunt la Oriflame daca vrei te pot ajuta
E foarte buna ideea cu florile,
daca ai putea sa faci tot efortul sa faci ceva gen curatenie etc prin casa sa simta ca ai ajutat-o cumva sau ceva de manare bun cand va veni acasa sa gasesaca.
Plus poti sa ii aranjezi camera frumos, sa pui niste flori intr-o vaza si sa ii oferi un lantisor, chiar de argint ca se poarta anul acesta.
Nu e chiar scump si scapi pana in 50 de lei poate chiar si mai putin.
La multi ani!
Mai intai cati ani ai? si daca esti mai mare ai putea sa ii iei o geanta daca esti copil hmm o felicitare si un buchet de flori! funda?
18 ani...dar as vrea sa ii iau mai pretios...
Sa ne spui la sf ce ai decis sa iei si cum a fost si daca mama ta o plans sau nu . mamele.asa sunt ele! LA MULTI ANI MAMEI TALE
Am decis sa ii cumpar un bughet de flori, si sa ii fac un tablou, cu o poza in care suntem noi doua. Multumesc foarte mult pentru idei:*
Ar fi frumos sa pui intr-o cutie in forma de inima legata cu o fundita si o felicitare deasupra si ine a sa fie un colier si o poza inramata cu tine sa mai pui catifea si petale de flori si langa cutie poti pune un buchet de 3 trandafiri! funda?
Scuze ca m-am tot repetat cu si si la poza sa fi-ti amandoi am uitat sa scriu
Buna, frumoasa idee dar pacat ca mai copiat de la inceput cam pana la sf. Oricum BFT si scuze doar ca chiar nu e frumos!
I-ai putea face o surpriza! Eu asta planuiesc pentru ziua mamei! Un tort. cu lumanari si sa scrie "La multi ani!" pe tort... Sii un bughet de flori, iar in buchet sa fie o felicitare! Bafta si La multi ani mamei tale! Pupii:*
Nu are nevoie, dar daca tu duci lispa pot sa iti ofer tie unul cadou :*
anonim_4396 întreabă:
ceadragutza întreabă:
Nibichan întreabă: