| serin94 a întrebat:

Da dar acum s-a despartit de aceea fata si la intrebare o prietena daca mai tine la mine si a zis ca da... ce sa fac?

Răspuns Câştigător
carla
| carla a răspuns:

Serin94 impartasesc opiniile celor care ti-au raspuns deja. Insa tin sa mentionez ca majoritatea celor care ti-au raspuns sunt mult mai in varsta decat tine, asa ca te rog sa fii respectoasa. Crede-ma ca adultii care ti-au raspuns, au mai multa experinta de viata decat ai tu acum, plus ca nu se cuvine sa le folosesti raspunsurile pe post de hartie igienica. Daca nu-ti convin raspunsurile, te-as ruga sa nu mai pui intrebari.
Concluzie: fii respectoasa nu suntem in mahala aici!

9 răspunsuri:
| beba a răspuns:

Sa pui mana pe carte si sa lasi baietii.Ai timp de baieti cand o sa mai cresti insa nu si de carte(pentru ca apar grjile)!

| LittleZyzy a răspuns:

Nu-ti mai face atatea griji din cauza baietilor.Traieste-ti copilaria. o sa vezi mai incolo care sunt adevaratele probleme in dragoste, acum e o joaca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata draga, te-a lasat pentru alta, acum in lipsa de altceva vine inapoi. daca apare alta mai fitoasa iar te lasa. iti convine sa fii umbrela de zile ploioase? stii ce inseamna demnitate?
ei, ca sa afli, trebuie sa inveti, sa fii ascultatoare sa cunosti cu ajutorul celei mai bune prietene-mama- cum sunt baietii etc.
deci draga mea, lasa baietii, la varsta asta ei sint instabili emotional si instinctual, asa ca asteapta sa mai cresti si tu si sa devina si ei baieti mari. crede-ma asta e cel mai bine pentru tine acum!

| mariazet45 a răspuns:

Sa inveti sa scrii si sa inveti sa legi o fraza, apoi trimite-l la plimbare daca nu vrei sa vada ce fraiera esti si ce in limba esti dupa cineva care nu merita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mariazet45 rolling on the floor super!

| beba a răspuns:

Fetelor, tot respectul!happy

| serin94 explică:

NU ATI INTELES! NU MA LASAT PT ASTA ORICUM SI MARIAZET NU CRED CA AI TRECUT PRIN CE AM TRECUT EU CAND AI FOST CA MINE ASA CA LASAMA CU TEXTELE ASTEA CA MA STERG UNDEVA CU ELE.ASA CA PASI.winking

| serin94 explică:

Da si i-am respectat pana acum dar eu am pus o intrebare si nu vreau sa fiu jignita.