anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă ați avea o soră măritată cu unul care bea de la o vreme încoace din diferite motive / motiv anume și care vine și face urât acasă, ce ați face?
L-ați bate,
L-ați certa,
I-ați reproșa,
Nu v-ar interesa,
Altceva...

14 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Bataia!

| outsidethebox a răspuns:

As vorbi cu sora si:
1. I-as sugera sa vorbeasca cu sotul, cand este treaz, sa fie de acord sa mearga impreuna la unpsihiatru.

2. Daca sotul refuza, as asigura-o ca ii voi oferi tot sprijinul (material si spiritual) ca sa ia decizia care trebuie, adica sa se desparta si sa plece cel putin temporar de acasa. Retine, ambele TEMPORAR!
Poate asta il va trezi la realitate si poate va fi cooperant, adica mers la psihiatru, luat tratament antalcool si renuntat permanent la bautura - INSA nu o va pute-o face singur, sora va trebui sa revina casa si sa fie alaturi de el cand va trece prin tot calvarul lasarii de baut, caz in care casnicia va putea fi salvata.

Altfel, divort, cu cat mai repede are un raspuns legat de dorinta lui de a se lasa sau nu de baut.

Multa bafta!

| halogen001 a răspuns:

I-as recomanda sa divorțeze fără nici o întârziere. Un asemenea comportament e inacceptabil.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca nu e mare, il bat si chem politia. Daca e mare, dau spray, il bat, chem politia.
Pe langa asta, as discuta cu cei care detin imobilul, sa fie dat afara, cel putin la a doua abatere. Cine tine cu el, spray.

| Hammurabi a răspuns:

Dacă atât o duce capul, să stea cu unul de genul ăsta, probabil își merită soarta.
Dar din secunda în care ar pleca și l-ar părăsi, aș apăra-o și aș proteja-o în toate modurile posibile.

| Celcestietot a răspuns:

Ia aduceti repede nuiaauaaaaa! laughing

| PsihologDanielBotezan a răspuns:

Bună! happy Poate doar i-aș reproșa! Nu sunt în măsură să-l judec. Funda? big grin

| sierra1 a răspuns:

Da, sora ar merita toate alea!

| Crescent a răspuns:

As convinge-o să divorțeze. Șanse prea mici ca omul ăla sa se schimbe. Și dacă se comportă urât cu ea, atunci e clar.

| EcceHomo a răspuns:

Altceva. big grin

| Drimmero a răspuns:

Ar fi sange din sangele meu iar pentru familia mea ma bag orice ar fi, adica as lua-o personal, daca mi-ar spune ca se imbata si face urat, o abuzeaza verbal as vorbi cu el ca de la barbat la barbat sa o lase mai usor, iar daca se atinge de ea agresiv ii fac mainile acordeon si ma voi asigura ca ea nu va mai avea treaba cu imbecilul ala, daca totusi va fi tuta ori o bat si pe ea, ori o las in plata ei daca atat ar duce-o capul.

| LostForForever a răspuns:

Îi fac ochi sarmale

-_- Badboy mod

| Freya1 a răspuns:

Cred ca as face ce as vrea sa faca si ea pentru mine.
I-as explica, ca nu e ok ce se intampla si ca din perspectiva mea isi distruge viata langa un asa om.Pe urma as sustine-o, as primi-o la mine cand ar avea nevoie si i-as arata compasiune si i-as oferi ajutor.
As incerca sa discut si cu el frumos, sa ii explic ca e gresit ce se intampla si ca in ritmul asta căsnicia lor se va destrăma.

Nici nu sti cat de mult le va prinde un lucru de genul. Daca el nu va realiza ca greșește cand ii spun si altii, macar ea va avea un sprijin si unde sa plece.Pentru ca e atat de rau sa nu ai unde sa mergi, sau la cine sa apelezi la nevoie.

| mgtow a răspuns:

Pistolul si o sperietura zdravana, https://www.aliexpress.com/......93541.html iti recomand sa ai la tine asa ceva, mai presus viata ta decat un prost sa te injunghie sau sa iti puna viata in pericol. Chit ca o confisca politia cumperi alta, gloante metalice nu intra in piele poate un pic dar face rau nu gluma. Pe gaz arma perfecta.
https://www.google.com/......https?/url