anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă actuala iubitului meu îmi zice "Ești proastă de dai în gropi și ești urâtă" (cuvintele ei, nu ale mele) înseamnă că e insecure?

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce treaba are actuala iubita a fostului tau prieten cu tine?

| Violleta2022 a răspuns:

Daca actuala iubitului tau te face proasta, inseamna ca fostul tau iubit te crede foarte proasta si el este cel care te desconsidera si jigneste, ca actuala lui iubita nu avea de unde sa stie cum esti tu.

Nu inteleg totusi, de ce te intalnesti cu femeia asta?
Chiar ai nevoie sa fii jignita si sa se mature cu tine pe jos?

| dullcat a răspuns:

Buna.Plin de mistouri pe aici... Nu e normal sa arunci asa cu venin in cineva, dar exista sansa ca si tu ai provocat-o pe respectiva.In orice caz, persoanele astea spun mai multe despre ele prin insultele pe care le arunca, decat despre ceilalti pe care ii insulta.

Răspuns utilizator avertizat
| Dandinelle a răspuns:

Sau i-o fi spus vreo prostie fostul tau și ea crede

| MariaEElena0505 a răspuns:

Inseamna ca este nesimtita. Nimic mai mult, nimic mai putin. Nu-ti bate capul cu astfel de oameni. Cand iti pasa prea mult, ajungi sa fii ranit. Asa ca avand in vedere ca oricum este fostul tau, las-o in pace. Las-o sa zica ce o vrea. Prefa-te ca nici macar nu exista. happy

| 47red a răspuns:

Nu vreau sa te superi din cauza opiniei mele, e doar opinia mea dupa ce am trecut si eu lunile astea prin exact acelasi lucru! happy
Dupa cum ai inceput banuiesc ca te referi la fostul tau. Recunosc ca am fost si eu in situatia asta de doua ori cu acelasi baiat dar s-a lecuit el singur cand a realizat ca a pierdut ceva valoros pentru o imitatie ieftina dar nu m-a mai vrut cand a vazut ca am devenit rece si distanta (tot lui nu ii convine ca m-a "modelat" asa). Zic sa nu mai pui la suflet tot si sa bagai in seama si sa treci peste din propria experienta... Dupa cum ai descris in raspunsuri mai jos stiu cat iti e de greu si recunosc ca si eu am plans mult ca ma durea sa ii cer atentie din ce in ce mai mult, sa il vad cum se distanteaza incet incet de mine ca apoi sa il vad cu alta si stiu ca e greu dar trebuie sa ai incredere in tine. Ar mai putea si ca ea sa iti zica astea din gelozie sau sa te faca pe tine sa iti pierzi increderea in sine.
În orice relație, este important ca partenerii să se respecte și să se sprijine reciproc, indiferent de orice altceva. Dacă simți că respectul și bunăvoința nu sunt prezente în relația cu actuala iubită a fostului tău, poate fi momentul să iei în considerare să păstrezi distanța și să îți concentrezi energiile și atenția pe relațiile tale pozitive și sănătoase.
De asemenea sa nu uitam de proverbul "Roata se intoarce"!

| Mitzupitzu a răspuns:

Nu. Spune ca nu stii ce ai pierdut. De ce te-a parasit?

| Mara6392 a răspuns (pentru Mitzupitzu):

El mă ignora 24/7 și din cauza asta eu ii ceream constant atenție multă

| VelicanEmilia a răspuns:

Inseamna ca asta-i parerea ei. Daca va mai si bălăcăriti pentru un șorichiț, atunci sunteti proaste amandoua. Cum sa vb cu actuala fostului? Inseamna ca tu inca cauti acel boschet de te face aia "urata si proasta"

| q2amyra a răspuns:

Vr sa zici fostul iubit))))
Probabil doar are dreptate