| mi4ai a întrebat:

Daca ai afla ca sotiei(prietenei) tale un coleg de munca ai face ochi dulci si oarecare avansuri, si ea ar nega acest lucru cum ai reactiona?

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu as crede-o. In definitiv nu e vina ei daca cineva ii face ochi dulci si s-ar putea sa nici nu fi observat. Eu am o relatie atat de amicala cu colegii mei incat nici nu concep ca unul ar putea sa-mi faca curte, asa ca in mod sigur n-as obsrva daca ar face-o.

Bula
| Bula a răspuns:

Problema ei, cum reactioneaza la avansuri!
Daca vrea, imi poate zice ce vrea si face ce doreste.
Dar, de ce sa ma leg la cap, daca nu ma doare?
Mai bine ma uit la mine in oglinda: "am balamale"? Ca nici eu nu sunt chiar totdeauna "usa de biserica".

cristian
| cristian a răspuns:

Nu m-as aprinde doar daca-i regleaza avansul din cand in cand.

| stetoscop a răspuns:

I-as arata ca eu sunt mai bun decat elbig grin, dar nu prin situatii penilbile, ci fiind diplomat, mai atent, mai iubitor.Tot la mine s-ar gandii big grin

| zuzu_4124 a răspuns:

I-as face o vizita nocturna cu prietenii mei colegului de munca happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Neaga pentru ca sa nu te faca mai gelos si pentru ca prin asta isi arata si neplacerea de a suporta avansurile unui barbat lipsit de respect. Sa ii faci avansuri unei femei casatorite sau care are un prieten stabil este marlanie si dorinta de a-ti demonstra puterea de seductie pe care de fapt nu o ai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricarei femei i se fac avansuri si ochi dulci, depinde de ea cum reactioneaza, nu-ti spune pentru ca e neinteresant.si nici n-are rost sa te complici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa n-o mai trimiti la munca...asa esti sigur ca e num ai a ta. Fosta mea sotie a fugit cu fostul ei sef, acum sunt casatoriti si au si 2 copii impreuna. Succes!

| adda_7951 a răspuns:

Poi asa vb cu ea frumos si as face-o sa inteleaga ca ma deranjaza, mai ales daca este sotia(fara sa ii spun ca am auzit de la xulescu ca ii face cineva avansuri, ochi dulci, s. a.)
iar daca ea nu iti recunoaste(daca este vb de tine) are ea unu motiv(probabil gelozia ta). daca ea iti este fidela eu zic sa nu iti fac griji pentru ca nu va accepta avansurile respectivului

succes!