anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ai avea o prietena care, atunci cand o chemi afara nu iese, ce ai face? (toti prietenii tai nu sunt in oras)

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Prietenii tai sut cu totii plecati din oras.Cu prietenele lor, desigur...Cred ca fetei ii e ciuda ca nu are si ea un prieten care s-o scoata din oras.Straduieste-te si tu mai mult... s-ar putea sa nu fie vorba de lipsa de iubire ci de frustrare... fetele au uneori cate un capriciu pe care multi baieti nu=l inteleg...ai rabdare, daca n-a iesit azi va iesi maine...Problema va apare abia atunci cand nu va mai iesi deloc...IN MOMENTUL ACELA N-O MAI ASTEPTA ...pleaca si tu...pana la urma vei gasi una care va veni oricand o vei chema...Numai bine.

4 răspunsuri:
assiris
| assiris a răspuns:

Motive ca nu iese afara sunt multe. Trebuie sa stii mai intii de ce nu iese (poate fi racita, poate nu o lasa parintii, poate nu vrea sa se afiseze cu tine, poate are de invatat, poate a facut baie...) Oricum oricit de prietena ti-ar fi, nu este subordonata ta sa raspunda cind o chemi: Să traiti, ma imbrac si vin la ordinele dvs. Si apoi, de ce o chemi, doar pentru ca prietenii tai sunt plecati si nu ai cu cine-ti petrece timpul?

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Am si eu astfel de amice si rezultatu a fost ca baiatu a considerat ca e mai bine sai dea papucii pentru ca motivu ei era...NU IES ASTASEARA CA MA UIT LA NORA PT MAMA IAR MAINE MA DUC LA DENTIST... POIMAINE SUNT OCUPATA IAR RASPOIMAINE PLEC LA TG JIU... pai sincera sa fiu baiatul respectiv a avut dreptate... daca nu e o relatie serioasa si daca nu ti la fata resp eu zic sa te indepartezi de ea si so lasi sa t caute ea si daca nu te cauta nu-i spune ca nu mai stati imp pur si simplu fa-ti alta prietena si daca te intalnesti cu fosta prin oras ii zici...MAI STAM NOI CUMVA IMPREUNA? EU NU STIAMhee heehee heehee hee

| silvia_3962 a răspuns:

LoL. poate are vreo problema sau poate maikasa n-o lasa afara mereu, ai putea sa vb cu ea sa vezi care este problema si sa fiti mai apropiati si mai deschisi. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu prea am inteles situatia; Daca e vorba ca ai invitat-o si te-a refuzat o singura data poate nu se simtea bine, era obosita, sau simtea nevoia sa stea in casa dar daca nu vrea sa iasa deloc mai bine o intrebi pur si simplu decat sa presupui, sau sa ne dam noi cu presupusul; poate doar are o saptamana proasta nu ai de unde sa stii decat daca vb cu ea -COMUNICAREA este importanta-