Nu pentru ca nu as vrea sa devina confuza mai tarziu.
Unii se mira de obiceiurile noastre prin care ne imbratisam si sarutam pe obraz. Pentru ei e obisnuit o simpla strangere de mana.
Asa si pentru noi pare ciudat, dar unele popoare se saluta asa, sarutandu-se pe gura.
Tu esti cel care iti declari normalitatea.
Unii o fac dar am vazut ca le mai ating si curul, o fi gluma dar e obicei de om prost si eu nu as pupa-o deloc doar i-as da o imbratisare ca e destul.
Da,situatia poate fi si invers[mama sa-si pupe pe gura baiatul]eu pe gura il pup si ma pupa chiar daca are 4 ani dar e ceva parintesc sa nu se inteleaga altceva
Sa inteleg ca din toate raspunsurile voastre, parintii vostri nu v-au pupat pe gura? Intotdeauna, parintii mei au facut asa, si mama si tata, este iubire parinteasca si nu am tinut cont ca numai iubitii trebuie sa faca asta, nimeni nu interzice asta...
))))))! Mortal! Mda, e si asta o idee
Exclus,asa ceva nu se face, sub nici un motiv, sarutul pe gura este pentru parteneri, nicidecum pentru parinti si copii
Bună seara, nu deoarece îmi exprim dragostea prin alt mod mult mai plăcut acum depinde şi de fire eu nu fac asta, aşa spun acum deja mă văd peste 5 ani.
O seară minunată!
Depinde foarte mult de felul in care tatal isi pupa fiica. Daca e asa ceva foarte scurt si atingerea buzelor nu este foarte apasata da...se mai face.
Daca durata este mai mare si se lipesc mult buzele si se mai si misca sau ceva...e cam dubios si nu foarte normal. Creeaza multe confuzii. Indicat ar fi totusi sa nu existe pupat pe buze intre parinti de sex opus copilului si copil.
Eu cu mama ma pup pe buze... dar tata ma pupa numai pe frunte, obraz sau nas.
Calmati-va oameni buni ca nu este ceva anormal.:\ Si tata face asa cu mine si cu sora mea mai mare. Si sa nu va ganditi ca este un sarut sau sarut frantuzesc . Este doar un pupic. ^.^ Si nu mi-e rusine sa recunosc. :]
Nu, mi se pare un lucru nefiresc ca un tata sa faca asa ceva. Pur si simplu nu asa ar trebui sa-si arate sentimentele
Nu pentru ca nu este igienic si aceste lucruri se fac intre iubiti poti face asta aratandu-ti dragostea fata de partenera ta! dar sub nici o forma nu iti saruti copilul pe gura pentru ca se pot transmite diverse boli! Dar iti poti arata dragostea pe care i-o porti copilului tau prin ai spune ca il iubesti, ai cumpara jucaria dorita si astfel se v-a bucura si vei fi si tu fericit vazand-uti copilul fericit! sper ca te-am ajutat! FUNDA?
Nu te speria Diana, daca tratall tau face asa... sa stii ca mai stiu cateva persoane (tati) care fac asta fiicelor si este dragoste parinteasca
Buna ziua eu nu stiu ce este genul acesta! dar tata m-a pupat la un anisor pe gura si eu l-am intrebat pe la 6 ani de ce ma pupa el pe gura. si el mi-a raspuns: pentru ca asa fac parinti din instictul de parinte nu am inteles lucrul acesta! Dar eu am aproape 10 anisori si fac pe 16 decembrie.Da si asa si este pentru ca iubirea parinteasca vine de la dragostea parintelui.Asa am intele seu de la tatal meu
Nu mi-as invata copilu cu pupatu pe gura. L-as iubi, l-as imbratisa, i-as face poftele in limita bunului simt dar atat.
Nu! Am 4 fiice si nu gasesc explicatii sau scuze pentru pupici parintesti ciudati!