Trebuie tot timpul sa existe un echilibru, iar pentru mine o partenera care nu stie sa fie 'feminina' ar putea crea un dezechilibru intr-o eventuala relatie. Adica eu vad initiatia de partea mea, jocul seductiei il fac eu dar atunci cand o fata nu stie sa reactioneze, sa seduca la randul ei, nu e deloc ok... Am cunoscut o fata cu un super-caracter, principii si identitate, dar care nu stia sa fie destul de feminina. Adica nu raspundea 'jocului', poate si din cauza ca era destul de uratica si nu avea incredere in ea. Am incercat sa o schimb, un an si ceva, i-am dat de inteles, intr-un mod delicat si altruist ca trebuie sa isi exprime feminitatea si sa se schimbe. Nu s-a schimbat absolut deloc iar eu am renuntat la ideea unei relatii cu ea, fiind influentat si de prieteni cum ca nu ne-am potrivi. Nu ca eu as fi vreun casanova, dar mi-au zis ca e prea mare diferenta intre felul meu de a fi si al ei, plus confirmarea faptului ca si pentru ei nu era destul de feminina.
Concluzia ar fi ca o femeie oricat de urata sau sclipitoare ar parea, daca nu stie sa isi exprime feminitatea intr-un mod natural, nu atrage.
Ochii sunt cei care aleg primii,draga mea!
Dragostea "la prima vedere" nu e o poveste,se poate intampla tuturor,desi e chimie pura!
E un exemplu extrem,nu voi insista asupra lui,dar oricat de mult te-ar incanta caracterul celuilalt,oricat de pefect s-ar mula caracterului tau e bine sa nu depasesti stadiul de amicitie fraterna,daca vrei! Dar,nu mai mult!
Pentru ca,desi intr-o relatie atractia fizica se mai domoleste cu timpul,ea a existat candva si va continua sa existe!
Vezi zilnic ochii iubiti privindu-te si,desi nu te emotioneaza ca prima oara,nu te poti abtine sa nu-i admiri inca...
Asa ca,nu uita,ochii aleg primii,pe urma sufletul si,in final,se va preda si creierul.E in firea lucrurilor.
Castigi doar un prieten bun, nu o relatie si asta cu grija, nu risca sa fii mereu rana lui din suflet...
Ma crezi ca exact asta mi se intampla acum? As vrea sa-ti zic atat de multe, sa-ti dau un raspuns complex, dar n-o pot face, fiindca ceea ce scriu aici, este vazut de mai multi ochi si risc sa ranesc pe cineva.
Iti dau un singur sfat: orice ai simti sau n-ai simti, trebuie sa fii deschisa, sa-i spui direct, sincer si calm ceea ce inima ta simte sau nu. Sa fii cinstita in totul, atat pentru tine, cat si pentru el, chiar daca tot ce se intampla te apasa sau te debusoleaza.
I remember Michael Jackson:
''People always told me be careful of what you do
And don't go around breaking young girls' hearts.''
Daca nu sunt atras fizic nu pot sta langa acea persoana.Amic da, pot ramane cu ea, daca a inteles ca nu pot sa ranesc.
La o persoana cu care vrei sa ai o relatie te atrage prima oara partea fizica. nu cred ca te duci intr-un club si zici : "mama ce urata e aia. ma duc sa o agat, ca are un suflet asa de bun..."
Pe ce site pot intra pentru a descrie pe cineva și sa îmi de-a poza cu persoana respectiva?