Cu tata.pentru ca imi e tare dor de el.
Imi dai si mie o funditaaa?
Te rog!:*
M-as sinucide sa fiu printre ei Nu mi-ar placea. daca as putea avea puteri din astea supranaturale as alege altceva.
1:cu nostradamus sa-mi spuna cate zile mai am
2:cu ceausescu sa vina sa salveze romania
3:elodia sa ii spun sa stea acolo unde este ca sta bine
4:cu 2pac sa trezeasca sa faca rap adevarat
5:cu elvis sa imi spune cum reusea sa iti faca coafura
si cam atat cred
Pf.cu varul meu...de ce? pentru ca as vrea sa-i aud ink odata vocea... celelalte nu sunt asa neimportante
Probabilitatea ca să vorbeşti cu morţii e atât de mică încât nu merită să-ţi baţi capu cu cine vei vorbi prima oară.
Cu hitler...as vrea sa-i spun ca nu o reusit sa extermine toti tiganii si evreii
Cu bunicul meu deoarece a murit cand eram foarte mica vreo 6 ani parcachiar daca el nu ne arata ca ne iubeste ne iubeaera o fire mai rece
Cu Michael Jackson )
Si l-as intreba daca intr-adevar din cauza doctorului, sau ce era ala, a murit )
Buna! As vorbi mai intai de toate cu bunica mea pentru ca imi este asa de dor de ea si as dori sa o cunosc perfect
Cu bunicul meu. L-as intreba ce vrea de la mine pentru ca mereu imi apare in vis.
1)l-as intreba pe michael jackson daca a fost gay
2) as cauta penisul lui lady gaga sa-l iau la o bere
3 ) bunicul-meu
4 ) fata de care mi-a placut
5 ) l-as cauta pe fred flinstone... primul om de pe planeta sper
Cu Hitller ca sa ii inchida pe toti Politicieni intr-un Lagar :X.Si dupa cu o persoana foarte draga mie care a murit .
Bună acest lucru nu se poate deoarece morţii nu ştiu nimic, moartea este un somn adînc fără vise, un somn din care doar Iehova şi Isus o să î-i scoale cît de curînd, noi nu ave-m această autoritate, iar persoanele care vorbesc cu morţii, în realitate ei vorbesc cu satan diavolul care î-şi poate lua diverse forme s-au voci ale persoanelor decedate doar ca să-şi bată joc de oameni făcîndu-i să creadă că morţii chiar există.
Cu Eminescu in primul rand. Mi-ar placea sa pot vorbi si cu Freud, Karl Marx, Dante Aligheri si altii.
Cu Veronica Micle, ca sa aflu de ce l-a inselat pe Eminescu cu Caragiale!
Apoi, l-as intreba acelasi lucru pe Caragiale, dupa ce a baut cateva pahare de vin, ca sa fiu sigur ca nu ma minte!
Hitler, Eminescu, Marin Sorescu? Pe bune? Oameni buni voi chiar nu ati pierdut pe cineva drag? Bunici, prieteni, frati, veri etc. Incep sa cred ca sentimentele oamenilor dispar. Pana si animalele au mai multe sentimente si trairi decat noi oamenii.
Cu bunicul meu. Vreau sa-i mai spun inca o data ca il iubesc si sa ii multumesc ca a avut grija de mine cand eram mica.
Dacă aş fi treaz când mi s-ar întâmla, aş consulta un psihiatru, să mă trateze de sminteală, iar dacă aş fi beat, aş vorbi cu primul care mi-ar ieşi în cale.
Prima si prima data, as vorbi cu tata Care a murit acum 3 luni...
Apoi mi-as dori f multa sa vb cu bunicul din partea mamei, care a murit cand eram foarte mica
Si cu bona care m-a crescut si care a murit acum cativa ani
silvio întreabă:
PangeeaRogvaiv întreabă: