| yuki a întrebat:

Daca ai putea vorbi cu morti, atunci cu cine ai vorbi prima data? argumentati

Răspuns Câştigător
| Roxx_2428 a răspuns:

Cu tata.pentru ca imi e tare dor de el.

Imi dai si mie o funditaaa?sad
Te rog!:*

44 răspunsuri:
| Ramina a răspuns:

M-as sinucide sa fiu printre ei laughing Nu mi-ar placea. daca as putea avea puteri din astea supranaturale as alege altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mneah, prima data...thinking
Pot sa fac o lista?
Marin Sorescu. Ca ''fan'' al lui, mai e nevoie sa argumentez?
Eminescu. Mai e nevoie sa argumentez?
Caragiale. Mai e nevoie sa argumentez?
Ti-am dat 3. Ajung? Daca voiai rude, scuze ca ti-am incurcat planurile.

| laurentiu a răspuns:

1:cu nostradamus sa-mi spuna cate zile mai am laughing
2:cu ceausescu sa vina sa salveze romania
3:elodia sa ii spun sa stea acolo unde este ca sta bine laughing
4:cu 2pac sa trezeasca sa faca rap adevarat
5:cu elvis sa imi spune cum reusea sa iti faca coafura laughing
si cam atat thinking cred

| ELD a răspuns:

Pf.cu varul meu...de ce? pentru ca as vrea sa-i aud ink odata vocea... celelalte nu sunt asa neimportantehappy

Probabilitatea ca să vorbeşti cu morţii e atât de mică încât nu merită să-ţi baţi capu cu cine vei vorbi prima oară.

| basexcu a răspuns:

Cu hitler...as vrea sa-i spun ca nu o reusit sa extermine toti tiganii si evreii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu Iisus. sa vad ce scoate din el boss-ul
http://sp2.ro/019926

| 1235678907452352 a răspuns:

Cu bunicul meu deoarece a murit cand eram foarte mica vreo 6 ani parcasadchiar daca el nu ne arata ca ne iubeste ne iubeahappyera o fire mai recesad

| Boniboon a răspuns:

Cu Michael Jackson rolling on the floor)
Si l-as intreba daca intr-adevar din cauza doctorului, sau ce era ala, a murit laughing)

| RoxanaRzz a răspuns:

Buna! As vorbi mai intai de toate cu bunica mea pentru ca imi este asa de dor de ea si as dori sa o cunosc perfect sad

| Numelenuapareinbazadedate a răspuns:

Cu bunicul meu. L-as intreba ce vrea de la mine pentru ca mereu imi apare in vis.

| ҡđų' a răspuns:

Cu tata...
as vrea sa il cunosc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu Newton, as vrea sa-mi spuna si mie de ce dreak n-a descoperit si antigravitatia. Era mai simplu acum, in loc de automobile aveam OZN-urihee hee

| julia_2451 a răspuns:

Cu bunicul meu.imi e asa dor de el...

| αndï a răspuns:

1)l-as intreba pe michael jackson daca a fost gay
2) as cauta penisul lui lady gaga sa-l iau la o bere
3 ) bunicul-meu big grin
4 ) fata de care mi-a placut
5 ) l-as cauta pe fred flinstone... primul om de pe planeta sper

| lolitagirl a răspuns:

Cu Hitller ca sa ii inchida pe toti Politicieni intr-un Lagar :X.Si dupa cu o persoana foarte draga mie care a murit straight face.

| KimY a răspuns:

As vorbi cu bunika mea care e acolo sus si pe care am iubit-o foarte mult! sad

| BRG a răspuns:

Bună acest lucru nu se poate deoarece morţii nu ştiu nimic, moartea este un somn adînc fără vise, un somn din care doar Iehova şi Isus o să î-i scoale cît de curînd, noi nu ave-m această autoritate, iar persoanele care vorbesc cu morţii, în realitate ei vorbesc cu satan diavolul care î-şi poate lua diverse forme s-au voci ale persoanelor decedate doar ca să-şi bată joc de oameni făcîndu-i să creadă că morţii chiar există.

| roxy_9087 a răspuns:

Cu prietenul meu Razvan.sad

| Bacemi a răspuns:

Cu Eminescu in primul rand. Mi-ar placea sa pot vorbi si cu Freud, Karl Marx, Dante Aligheri si altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu bunica din partea mamei. Din pacate, a murit fara s-o cunosc si n-am vorbit cu ea decat la telefon(foarte rar). Asta deoarece am un off in suflet ca n-am mers s-o cunosc.
Daca n-ar fi fost asa, l-as fi ales pe bunicul.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cu Veronica Micle, ca sa aflu de ce l-a inselat pe Eminescu cu Caragiale!

Apoi, l-as intreba acelasi lucru pe Caragiale, dupa ce a baut cateva pahare de vin, ca sa fiu sigur ca nu ma minte!

| Missbabydoll a răspuns:

Hitler, Eminescu, Marin Sorescu? Pe bune? Oameni buni voi chiar nu ati pierdut pe cineva drag? Bunici, prieteni, frati, veri etc. Incep sa cred ca sentimentele oamenilor dispar. Pana si animalele au mai multe sentimente si trairi decat noi oamenii.

Cu bunicul meu. Vreau sa-i mai spun inca o data ca il iubesc si sa ii multumesc ca a avut grija de mine cand eram mica.

| hândel a răspuns:

Dacă aş fi treaz când mi s-ar întâmla, aş consulta un psihiatru, să mă trateze de sminteală, iar dacă aş fi beat, aş vorbi cu primul care mi-ar ieşi în cale.hee hee

| Alex >D a răspuns:

Cu Jim Morrison si Kurt Cobain.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sunt sigur ca as vorbi singur.mortii nu mai vorbesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu mama mea, imi este tare dor de ea.

| irina20 a răspuns:

Sincer, cu Ceausescu.

| cornel a răspuns:

Cu sora mea.

| Anca a răspuns:

Prima si prima data, as vorbi cu tata sad Care a murit acum 3 luni...

Apoi mi-as dori f multa sa vb cu bunicul din partea mamei, care a murit cand eram foarte mica
Si cu bona care m-a crescut si care a murit acum cativa ani sad