Cand dormim nu putem procesa noi informati, dar cat dormi memoria de scurta durata trece in memoria de lunga durata
In starea de veghe creierul produce deseuri (din punct de vedere biochimic), in somn se curata de deseuri. Deci daca nu prea ai parte de somn, s-ar putea sa ai probleme.
Esti constient da, de multe ori omul crede ca viseaza constient dar de fapt are o problema psihica si nu site, visele lucide sunt de foarte multe feluri, si eu experimentez de multe ori dar de cele mai multe ori vad lucuri rele.
Pe langa faptul ca realizezi ca visezi, gandurile se materializeaza. Daca tu iti imaginezi ca de dupa colt apare un criminal ce incearca sa te ucida, atunci asa va fi. Poti transforma visul lucid intr-o experienta placuta prin putina practica si prin ganduri pozitive, bineinteles. Ca de exemplu poti: zbura, gusta mancaruri, poti intretine relatii sexuale si poti de asemenea vedea cum ar decurge o conversatie cu persoana placuta.
Da,din informatile mele stiu ca este un vis de care esti constient si care te face sa te simti mai relaxat, atata tot