In cazul tau, coruptie, seductie si sex cu o minora de 13 anisori, iti poate aduce puscarie, cea juvenila evidnet, pana la implinirea varstei de 18 ani, cand te pot transfera la cea de adulti.
Amandoi is minori, nu e valabila legea cu major-minor. Si chiar si major-minor, se spune la TV, daca majoru face sex cu minor de sub 16 ani si daca diferenta de varsta e de minim 5 ani, e viol si puscarie.
Bine, e clar ca nu e bine ce fac ei.
Pleaca de acasa si unde se duc?!
Unde plecati? Stati la un loc, nu aveti minte? Unde plecati, unde stati, de unde bani pentru toate?
Voi faceti ca aia de evadeaza de la puscarie, au plan de evadare dar nu au plan ce fac dupa.
Hai ca ea are 13 ani n-are minte, dar tu? O sa fiti dati disparuti si va va cauta politia, legal nu patesti nimic ca sunteti amandoi minori, dar o sa luati o bataie poate de la parinti.
Deci nu pleci nicaieri si aia e, stati acasa ca dati de dracu altfel.
Daca pleci o sa fie nasol de tot.
Mai bine le explicati parintilor ca va placeti si aia e, doar ca daca faceti dragoste, sa va protejati! Tu in primul rand, sa nu ramana aia gravida ca ai dat de dracu.
Sa nu zici "s-a intamplat", ca nu ai scuze.
In afara se fac relatii intre unu/una de 16 ani si altul/alta de 13, dar se protejeaza neaparat.
Daca te protejezi nu se intampla nimic rau.
Parintii tau au mentalitate de acum 50 de ani, ca si pe vremea mea acum 30 ani se faceau relatii intre fete de 15 ani si baieti de 17.
Acuma la 13 ani multe fete zici ca au 18, sunt dezvoltate de nu se poate, nu stiu cum e a ta.
Da, poti pati.Nu mai bine renuntati la astfel de planuri prostesti si va vedeti de scoala? Puteti fugi unde vreti dupa 18 ani, daca va tine relatia pana atunci.
Joacă-te tu cu lucrurile astea...Vezi că minorul care a împlinit vârsta de 16 ani răspunde penal potrivit legii. Iar părinții fetei de 13 ani s-ar putea să aibă o mică problemă cu faptul că ai fugit cu fata lor.
Și care este planul vostru mai exact? Unde vreți să plecați, unde veți locui și din ce vă întrețineți?
Eu înțeleg că aveți mintea fragedă, dar faceți totuși un efort să gândiți puțin.
Regula e ca daca un major are relatie cu un minor sub 16 ani si diferenta intre ei de de 5 ani, e penal ca e considerat viol.
Altfel nu cred.
Sunt amandoi minori, nu ar fi problema.
Raspunzi penal de la 13 ani daca faci o fapta penala doar, daca in lege se zice ca la varsta aia e pedepsibil ce faci.
Da, poti păti ceva pe cale legală! Plus ca nu stiu ce vrei sa faci cu una de 13 ani, ca sentimente vorbind! La varsta aceea ba le plac baietii de 16 ani, ba tinerii de 25, ba bărbatii de 40!
O să vă caute poliția și o să se facă tărăboi degeaba și polițiștii își vor da seama că tu ai fost că ai întrebat pe TPU despre planul pe care îl ai.