anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"Dacă am 25 de ani trebuie sa ma gandesc sa fac un copil cat mai repede." Acest subiect a fost discutat azi de către familia mea si ce a iubitului meu. In loc sa ne bucuram ca suntem cu toții impreuna, aceștia au început să ne certe, sa ne tragă la răspundere, ca doar avem ani buni de cand suntem impreuna. As fi preferat azi sa muncesc decat sa stau la masa si ascult rahaturile lor. Mam abținut cu greu de dragul sărbătorilor si a faptului că dacă aș fi raspuns in momentul ala as fi stricat atmosfera pentru toata lumea.
Cel mai grav lucru mi s-a parut ca dupa discursul lor, pentru moment m-am întrebat dacă nu cumva au dreptate si m-am gandit vreo 3 secunde cum ar fi sa fac un copil.
Toata presiunea asta sper sa nu imi ia mintile si sa fac lucruri pe care le-aș regreta mai tarziu.
Dacă si voi treceți prin asta, mi-ar plăcea să imi ziceți cum faceti fata si cum le raspundeti apropiatilor astfel încât sa nu ii jigniti, deși mie imi e foarte greu sa nu le spun cateva vorbe urate.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Au dreptate, ai varsta ideala pentru copil, de acum inainte cu cat trec anii cu atat mai rau pentru ala mic, va vede ca pe niste batrani cand ajunge la o varsta. Ideal e sa traiti fara copil daca aveti de gand sa mai asteptati pentru pasul asta. La 20 de ani am prins viata de la parinti si ma bucur asa de mult sa-i vad tineri la 50 de ani ma mandresc cu asta, mai rau era sa stiu ca sant pe pas de moarte

| gemeni6226 a răspuns:

Imi pare rau ca ai tai nu te lasa sa decizi singura pentru viata mea. Uita fata mea are 29 de ani si nici prin gand nu are sa se casatoreasca desi are prieten si au 10 ani de cand se cunosc. Vrea sa faca cariera si eu o las in truda ei sa faca ce vrea desi altele la varsta mea deja au nepoti intre 3-8 ani.Ce sa fac? Accept e viata ei e alegerea ei. Daca nu o sa am nepoti, in pensie o sa calatoresc mult.Asta e.

| Dalmore a răspuns:

Știu ce simți! M-am enervat numai citind asta rolling on the floor. Părinții mei n-au treabă, dar nu pot să discut cu nicio femeie fără să aud că ea la vârsta mea (24) era deja măritată și avea doi copii, și că trebuie să mă grăbesc ca să am mai mult timp să mă bucur de ei, blablabla. Eu nu vreau să fac deloc copii, așa că în ultima vreme chiar am decis să devin nesimțită și să zic direct că nu mă interesează subiectul și dacă vor să vorbim despre altceva sunt deschisă, dar asta cu copiii mă lasă rece, nu am sentimente materne și nu o să-mi stric viața ca să mulțumesc niște țațe pentru că ''așa (cred ele că) trebuie''. Ignoră, îndepărtează-te de astfel de persoane, dar nu face lucruri pe care nu simți nevoia să le faci, pentru că la sfârșitul zilei tu trebuie să fii fericită cu deciziile tale, pentru că tu trăiești cu ele și un copil e o responsabilitate enormă, nu o jucărie pe care ți-o iei și tu că așa e la modă. Încerc să mă gândesc la variante de a le spune chestia să-ți dea pace fără să-i jignești, dar nu găsesc laughing.

| Endoryus a răspuns:

Nu am pretentii la tine ca fata dar ar trebui sa ii comanzi o pereche de co"aie iubitului tau. Ar fi trebuit sa le spuna sa isi vada de viata lor. O sa faceti copii cand veti fi pregatiti, nu cand vor ei. Simplu.

| Digikey a răspuns:

Trebuie sa simti singura cand vine momentul. Poate fi la 25 cum poate fi la 35. Cand esti mai in varsta ai mai mult timp si mai multa rabdare cu un copil.
Trebuie sa gasesti singura modul de a le inchide gura, socrilor, chiar daca se supara.Ei au mintea odihnita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ignoră-i. Bănuiesc că sunt genul ăla de persoane care insistă și o țin pe a lor, chiar și dacă e vorba de viața altcuiva.
Nu "trebuie" să faci un copil la 25 de ani. Nu trebuie să faci nimic din ce nu vrei. Tu trebuie să îți dorești un copil, nu tanti Geta și unchiu' Vasile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda,obicei tipic reuniunilor de familie.Nimic nou.
Aici ar fi două tipuri de rude: alea care au rămas cu gândirea aia de pe vremuri şi au impresia că nu poate fi bine altcumva decât au făcut şi spun ele şi alea pe care le doare fix în c☆r când şi dacă faci tu un copil,dar le place să stârnească astfel de discuţii fie că vor să se distreze pur şi simplu şi n-au găsit pe moment altceva de care să se lege,fie că trec şi ele printr-o situaţie asemănătoare şi vor să evite să fie chiar ele ţinta celorlalţi.
Am o mătuşă, mai tâmpită aşa de felul ei, care s-a găsit ea, Deşteapta Pământului, să mi-o dea exemplu pe fiică-sa care la 17 ani i-a trântit un plod şi uite aşa a reuşit să-şi f☆tă tot viitorul pentru că nici nu a mai făcut nimic cu viaţa ei după. laughing
Tu tot ce poţi să faci este să-i laşi să comenteze până se plictisesc, iar dacă nu încetează, le spui că discuţia asta nu are niciun rost pentru că n-o să faci copilul ăla decât atunci când vei fi tu pregătită şi ai încheiat totul.

| brokxy a răspuns:

Eu am 20 de ani si tatal meu ma tot bate la cap cand voi avea copii si sa fac multi cica, eu il ignor pur si simplu fac copii cand vreau eu, nu iti comanda nimeni cand sa faci copii.
Ca nu suntem noi femeile masini de facut copii laughing

| GicaGigekGica a răspuns:

Da pulaa, mai incolo nu o sa mai vrei deloc copii. Sau la 70 de ani mori si abia iti vezi copilul casatorit.

| Dalmore a răspuns (pentru GicaGigekGica):

De parcă poți să-ți programezi moartea, poate faci copil și mori călcat de o căruță a doua zi.

| 1WizKhalifa a răspuns:

Solutia care rezolva problema ta este sa stai acasa de Crăciun.