Spune-i ca si tie iti pare rau de nota care ai luat-o dar ca poti mai mult de atat si te vei pune pe invatat ca sa o indrepti. (si chiar sa faci asta)
Incearca s aiei o nota mare la o alta materie si ii vei spune si de nota cea mik.Eu asa fac si functioneaza mereu
Spune`i adevarul. O sa treaca mai repede peste. Adevarul te scuteste de multe necazuri. Bafta!
Nu duci carnetul să îţi treacă nota la şcoală şi gata.Pur şi simplu nu îi spui. Iar dacă află, îi spui că i-ai zis
deja, cum de nu îşi mai aminteşte? Spui că "Ţi-am zis când călcai hainele" sau când făcea ceva şi nu era prea atentă la tine. Tata încă nu ştie că acum câţiva ani am luat 3 la teză)
Sau dacă chiar vrei să îi spui, spune-i că a fost nervoasă profa/ nervos profu şi nu ştiu ce. Apoi spune-i că vei învăţa mai mult
Nu ştiu, anul trecut nu am dus carnetul la semnat aproape deloc.
Spune-i adevarul. Greseala recunoscuta este pe jumatate iertata. Spune-i ca stii ca poti mai mult, ca iti pare rau si ca te vei stradui sa inveti multi bine(te rog sa faci asta)si ca data viitoare vei lua o nota mult mai buna. Nu te ascunde de parinti. Uneori, sunt singurii oameni care te pot ajuta. Sunt sigura ca mama ta va aprecia ca i-ai spus adevarul si nu se va supara prea tare fiindca esti copilul ei si te iubeste. Succes si sper ca te-am ajutat. :-))
anonim_4396 întreabă: