| danutzyscorpyon a întrebat:

Daca am probleme de fam q cine ar fi mai bine sa le discut?

Răspuns Câştigător
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Cu cineva care sa te inteleaga cineva din familie de exemplu mama e mama ta si nu ti-ar dori raul totusi daca nu vei vrea poti vorbi cu sora fratele sau un prieten adevaratwinking

10 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Buna intrebarea. Sunt multe persoane care au pb si cer sfaturi. E adevarat ca primesc raspunsuri si bine si rautacioase. Nu toti se pot abtine de la ironii daca nu vor sa rasp la intrebare sau doar sa scrie ceva. E bine sa vb cu cel \cea mai apropiat daca pot sp asa si are puterea sa te inteleaga ...desi mai greu .acest lucru Sp asta pentru ca si eu ma confrunt cu asa ceva si nu am reusit pina acum, SUnt dezamagita. SINCER. tu poate ai noroc.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Nu este bine sa vorbesti cu oricine despre problemele tale sunt prea putini oameni care sa iti vrea binele in aceasta lumewinking

sper ca te-am ajutat

| andyman a răspuns:

Pai incerci sa iti descoperi problema si sa o ameliorezi pentru ca asa vei scapa de problema in sine... comunica deschis cu partenera ta si va aprecia mai mult asta decat sa auda ca mergi prin vecini sa te plangi de problemele tale

| alinaandrei a răspuns:

Ar fi bine sa deschizi subiectul cu persoana cu care esti in conflict(cu care ai probleme). asta este cea mai buna solutie.nu lasa nimic nerezolvat. explica i sau lasa l sa ti explice.de la o neintelegere vine si alta si alta si tot asa...se face un lant de conflicte.incearca sa l abordezi cu calm nu te enerva ia l cu frumosu. dragostea aduce dragoste, ura aduce ura.sa tii minte de la mine toata viata ta asta.nu ma cunosti. dar ti l am zis prieteneste.succes,fara nervi

| Andreeame21 a răspuns:

Cu cineva care este total impartial si obiectiv.

| andreig a răspuns:

Cu o prostituata, sigur te va asculta laughing

| ade_7333 a răspuns:

Trebuie sa tragi tare.ca nu trag alti pentru tine!
Nimanu-i nu-i pasa...si daca te asculta se gandesc la altceva! cel mai bine ar fi sa discuti cu tine insuti!

Nimanu-i nu-i pasa de tine! nu te ajuta nimeni asa se intampla mereu :*... Osa fie bine:*... daca ai o pr care sti tu ca ii face placere sa asculte... spun-ei iei dar asigura-te ca nu v-a rade te tine... ok :* Pp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Hainele se spala in familie"...nu prin vecini.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea sa incerci sa discuti cu parintii tai spirituali (aka nasii), sau daca nu cu un psiholog, sau daca nu cu un prieten apropiat, sau (daca esti o persoana credincioasa, si ai intredere in preot) cu preotul tau, la care te spovedesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu partenera(partenerul), cu parintii, cel mai bun prieten