mumoasa
| mumoasa a întrebat:

Daca ar fi sa alegeti intre prietenie si a deveni vedeta, ce ati alege?
eu cred ca este mult mai inportanta prietenia

Răspuns Câştigător
eileen
| eileen a răspuns:

Eu as alege prietenii, nu am stofa de vedeta dar am prieteni la care nu as putea renunta.

18 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Depinde de persoana. Eu, de exemplu, nu imi doresc oricum sa devin vedeta, asa ca sunt multe lucruri pe care le prefer in locul acestei realizari.

mira
| mira a răspuns:

Cine te pune sa alegi? Poti deveni vedeta pastrand prietenia. Mira

April
| April a răspuns:

Nu inteleg de ce nu ai putea sa fii si vedeta si sa-ti pastrezi si prietenii. Termenii nu se exclud reciproc.

Bula
| Bula a răspuns:

Depinde. Aparent, cele doua sunt antagoniste. Practic, poti avea prieteni apropiati si daca esti vedeta si la fel poti sa nu ai prieteni chiar daca nu esti vedeta.
Orice varianta, precum si variante intermediare sunt posibile, chiar in viata aceluiasi om.

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

O prietenie adevarata,
vedetismul inseamna sa apari la tv aratand ca o pitipioanca si dandu-te in spectacolwinking

| RamonaMn a răspuns:

Eu as alege prietenii pentru ca nu cred ca am stofa de vedeta.happy

| SMTHING a răspuns:

Sincere pe la noi nu ai in cine sa ai incredere asa ca eu as alege sa devin vedete(chiar daca am 2 prietene bune cu care ma impac si nu ne certam niciodata pe una o cheama:Ramona care e vecina cu je si pe cealalalta o cheama:Alina care st a mai departe adica mult mai depatre) asa ca le-as lua pe amandoua si am deveni vedete happy chiar daca Alina si Ramona nu se cunosc asa de bine

| selef a răspuns:

Categoric sa fiu vedete!

| yoanna73 a răspuns:

Pe mine ma-u tradat multi. esti mai fericita singura cu iubitu.santem un popor foarte inselator.mai ales cind esim afara din tara.

| irynna a răspuns:

Eu cred ca daca cineva iti este prieten intr-adevar, nu ar trebui sa alegi

| claudiu89 a răspuns:

Prietenia desigur... dar a-ti face un prieten si a ajunge vedeta sunt lucruri ce tu alegi...majoritatea alege ce-i mai usor. Pentru o persoana obisnuita ii mai usor sa-ti faci prieteni decat sa ajungi vedeta.

| anarchy a răspuns:

Pai si eu as alege prietenia... nu e chiar asa de ok sa fii vedeta, crede-mawinking

| N538961518 a răspuns:

Prietenie...vedetismul iti distruge viata, se aduna toti sacalii in jurul tau purtandu-si mastile zambarete iar la prima clipa de neatentie o sa-ti dea la temelie.Mai bine anonim si fericit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine prietenia. k vedeta nu ai putea avea prieteni adevaratzi.toti se dau pe langa tine doar datorita faptului ca ai avea bani, faima,, sunt pe interes.si nu cred ca tu ai fi km fericita.fiindca totusi ti-ai da seama k nu asta este ceea ce tu intr-adevar cautzi.in speranta ca ti-am putut fi de ajutorbig grin:*

| NomberOne a răspuns:

Prietenia. o vedeta este pur si simplu un om necunoscut

| NomberOne a răspuns:

Aa a deveni vedeta pai as putea sa o fac si pe prietena mea vedeta ca sa petrecem mai mult timp impreuna dstrandu-ne

| cryssa_8922 a răspuns:

Prieteni nu sunt intotdeauna pe primul loc, daca esti mai egoista alegi sa devii vedeta, pana la urma cu prietenia nu iti croiesti un drum in viata! deci as alege sa devin vedeta si sa am un rost in viata