| MayaDaya a întrebat:

Daca ar fi sa alegi intre a-ti petrece sarbatorile cu familia (mama, pe care o vezi doar o data pe an), sau cu iubitul(pe care nu l-ai mai vazut de 2ani), ce ai alege?

Răspuns Câştigător
| OtipaOarecare a răspuns:

Eu as petrece sarbatorile cu mama, pentru ca ea a fost cu mine de cand ma stiu si as da orice din lume pentru ca mama mea sa fie fericita.L-as face pe iubitul meu sa inteleaga ca totusi e mama mea, daca nu as incerca sa il aduc la noi, astfel petrecand sarbatorile impreuna.Asta e parerea meahappyBafta

15 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Ohh destul de grea alegere avand in vedere ca toti sunt persoane importante pentru minethinking Pai de exemplu eu as putea sa imi petrec sarbatorile de iarna alaturi de el si de familia mea. Daca este sa nu se poata acest lucru atunci as gasi o cale, ca sa ma ajute sa reusesc sa imi impart timpul in ambele parti si asa nimeni nu ar fi suparat de alegere.
Acum faci cum crezi si tuhappy
Bafta si sarbatori fericite!

| IsabelaIssa a răspuns:

In iubitul ce nu l-ai vazut de doi ani mai ai incredere ca mai e al tau? O poti lasa pe mama ta pentru el si poate mai tarziu o sa regreti ca nu ai petrecut destul timp cu ea. Tu trebuie sa alegi.

| 334499 a răspuns:

Ce fel de relatie e aia cand nu l-ai mai vazut de 2 ani?

| FemeiaPisică a răspuns:

Eu as alege sa imi petrec sarbatorile cu mama. Doar ea a fost mereu langa mine si sunt sigura ca si ea ar alege la fel ca mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu puteti sa va intalniti toti undeva? Asa ai fi si cu familia si cu iubitul dar in caz ca nu se poate eu as zice cu familia.

| MrSoapte a răspuns:

Cu mama, clar!

| xLove a răspuns:

Cum sa-ti spun eu tie. Eu cred ca iubirea fata de familie nu e aceeasi fata de iubit, insa exista in ambele cazuri!
Cred ca as face in asa fel incat sa-mi petrec sarbatorile alaturi de cei dragi, iar aici intra familia si iubitul. As incerca sa-i adun pe toti.

Numai bine!

| Ercjiaai a răspuns:

Iubitul pentru ca mama ai vazut-o atata timp dar pe iubit l-ai intanlit mai tarziu decat pe mama

| kristinne a răspuns:

Sigur ca cu iubitul, cu familia te vezi in fiecare zi, totusi daca nu vrei sa-i superi stai putin si cu ei apoi pleaca cu iubitul. Eu asa voi facebig grinbig grin

| KarinuTzaa a răspuns:

Desigur ca as alege-o pe mama...pentru ca ea este una singura, iar de baieti e plina lumea.

| briinfinity a răspuns:

Off, grea decizie. Craciunul iti recomand sa il petreci cu mama ta deoarece este cea mai importanta persoana si revelionul cu iubitul tau. Dar cel mai important e ce vrea inima! Bafta!

| 334499 a răspuns (pentru briinfinity):

Adica tu-i zici sa l aleaga pe iubit cu alte cuvinte

| nebunatik94 a răspuns:

Iubirea e oarba si deseori inselatoare, sincer asa alege sa imi petrec sarbatorile cu iubitul dar poate ca nu as proceda cum ar trebui

| LooRY99 a răspuns:

Hm...pe mama ta

| marasimomara a răspuns:

Eu as invita iubitul sa vina sa petrecem impreuna sarbatorile la mama mea.

Întrebări similare