| IooMar a întrebat:

Daca ar fi sa ma mai duc asa in baia baietiilor sa ma uit in oglinda...si baiatul pe care il plac este acolo ce as putea sa ii zic? Exceptand faptul ca baia baietiilor nu este un bun loc pentru o convorbire, dar zic asa daca s-ar intampla...Va rog nu ma luati asta la misto! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Lk_Lucian_1990 a răspuns:

Nu stiu de ce va complicati atat voi fetele. E usor de abordat si de vorbit cu un baiat. Poti sa-i spui: "Buna!" ii mai arati un zambet dupa care ii mai spui "Sunt cam distrasa/nebunatica, se pare ca am gresit baia". Restul conversatiei ar trebui sa o continue el daca nu e un pampalau.

7 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

-Vii sa ma tii de mina de rog?

| Leon a răspuns:

E absolut normal, ciudate sunt gandurile femeiistraight face

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Daca altcineva vede o fata iesind din baia baietilor inseamna ca baiatul a "urcat" muntele venus. Vorbeste in alta parte.

| PotHed a răspuns:

Nu trebuie sa te complici asa de tare ^^ il poti aborda si pe hol in pauze si sa il saluti. O sa isi aminteasca despre tine cu mai mare placrere decat ar fi facut-o daca te surpindea in baia baietiilor si cuntinuand sa vorbesti cu el o sa ajunge-ti prieteni =]

| alexhardy a răspuns:

Cand intri WC la baieti si el este acolo nu inseamna decat un singur lucru. esti disperata si vrei sa ti-o tragi cu el.
nu vad si nu inteleg de ce ai intra in WC la Baieti...

| nesuferit a răspuns:

Nu zici nimic si te aplici jos, incercand sai desfaci prohapul in acelasi timp

| Aiureeaaa a răspuns:

Nu stiu ce ai putea sa ii zici, dar stiu ca el nu ar mai zice nimiclaughing
Cum ti-a trecut ideea asta prin minte? Poti sa vorbesti cu el si altundeva.