Nu stiu sigur, am foarte multi idoli in muzica in actorie etc, si sunt multe persoane care ma influenteaza aka celine dion, christina aguilera, michael jackson etc, de aceea nu iti pot da un raspuns exact
xoxo
Justin Biberon.As face ravagii printre fete, mai rau decat a facut el in toata cariera
Sunt multumit cu viata pe care o am acum, cu personalitatea mea, cu felul in care gandesc si cu experienta de viata ce am castigat-o pana acum.Nu ma impresioneaza vedetismele, luminile reflectoarelor si tot tacamul.Prin urmare prefer sa fiu doar eu insumi.
Sin a răspuns:
Sunt multumit cu viata pe care o am acum, cu personalitatea mea, cu felul in care gandesc si cu experienta de viata ce am castigat-o pana acum.Nu ma impresioneaza vedetismele, luminile reflectoarelor si tot tacamul.Prin urmare prefer sa fiu doar eu insumi.
ar trebui considerat spam caci respectivu/a a intrebat clar: daca ar fi sa poti alege.
ontopic: solistul de la three days grace
Mi-ar place sa fiu Orlando Bloom, si cea mai proasta alegere ar fi Justin Beaver
Hmmmm...eu cred ca as alege-o pe Miley Cyrus! adica nu sunt mare fan da' mi se pare o tipa tare.
Miley Cyrus deoarece este o fata frumoasa chiar daca nu is cea mai mare fana a ei.:X:X
TomaTamaraTania întreabă: